VasilisFlo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΑΓΟΡΑΣΑ Corsair Carbide Spec Delta RGB Gaming Midi Tower ,Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev. 1.0) και εχω την εξεις απορια ,απο τι καταλαβα το κουτι δεν εχει κοντρολλερ ...υπαρχει τροπος να βαλω τα 3 rgb φανακια απανω στην μητρικη η πρεπει να παρω κοντρολλερ η φαν σπλιττερ;εαν ναι πρεπει να παρω κοντρολλερ εχει σημασια να παρω μια επωνυμια πχ armagedon Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από VasilisFlo
nickol-us Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βλέποντας σε video το κουτί σου καταλαβαίνω οτι όντως δεν έχει controller για τα rgb... ωστόσο με την μητρική που έχεις, δίνει argb έξοδο όπου μπορείς να ενώσεις και να ελέγξεις τα χρώματα των ανεμιστήρων(αν έχω καταλάβει σωστά γεφυρώνει τα rgb και σου δίνει ένα βύσμα στην άκρη). Μένει η τροφοδοσία τους οπότε θα πρέπει είτε να βρεις κάποια γέφυρα* είτε να τα μοιράσεις αριστερά-δεξιά στην μητρική. *γέφυρα Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από nickol-us
Dark_Nightfall Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, VasilisFlo είπε ΑΓΟΡΑΣΑ Corsair Carbide Spec Delta RGB Gaming Midi Tower ,Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev. 1.0) και εχω την εξεις απορια ,απο τι καταλαβα το κουτι δεν εχει κοντρολλερ ...υπαρχει τροπος να βαλω τα 3 rgb φανακια απανω στην μητρικη η πρεπει να παρω κοντρολλερ η φαν σπλιττερ;εαν ναι πρεπει να παρω κοντρολλερ εχει σημασια να παρω μια επωνυμια πχ armagedon Φαίνεται ότι υπάρχει RGB splitter στα παρελκόμενα του κουτιού για να συνδεθούν πάνω σε μητρική με RGB header (4pin) , η μητρική σου έχει το απαραίτητο header οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά το συγχρονισμό RGB , για τα ρεύματα τώρα δες αν μπορείς να τα συνδέσεις στην μητρική απευθείας η με αντάπτορα MOLEX η με splitter.
vagelis2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Να προσέξεις τα header για τα led ...αλλο εχει το argb και αλλο εχει το rgb .. και η τροφοδοσία ή με γεφυρα οπως ειπε ο nickol-us είτε να τα μοιράσεις αριστερά-δεξιά στην μητρική. και μερικα funakia π.χ aerocool που πηρα εγω ειναι περίεργα δεν ειναι pwm και εχουν μονο 2 pin ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα