Kostasdrum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ένα λαπτοπ acer aspire e5-772G, έχω περάσει τα 32bit από ενα άλλο laptop και τώρα θέλω να του περάσω τα 64bit. Στο bios βλέπω το στικακι, πατάω να κάνει boot από USB αλλά προσπερνάει το φλασακι και περνάει στα Windows.Αν βάλω στο φλασακι τα Windows 32bit κάνει boot από το φλασακι. Για κάποιον λόγο δεν μπορεί να κανει boot τα 64bit.πως θα το καταφέρω αυτό? Συγνώμη αν κούρασα... Ευχαριστώ!!
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Με ποιον τρόπο περνάς τα iso στο usb; Το λάπτοπ έχει uefi ή παλιό mbr bios; Δοκίμασε με το ventoy ή το rufus. Με το 1ο, απλά δημιουργείς το usb και μετά πετάς μέσα τα iso όπως είναι. Είναι πολύ βολικό για να ενημερώνεις το usb ή για να έχεις πολλαπλά iso μαζί. Σου βγάζει μενού για να επιλέξεις από ότι iso έχεις μέσα το usb. 1
Kostasdrum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Επιστρέφω με νέα! Έκανα boot τελικά, δεν εμφανιζόταν στην οθόνη το “press any key to boot from usb” για κάποιο λόγο,πατισα ένα τύχεo πλήκτρο και ξεκίνησα το boot… Χάρηκα εγώ… Αλλά… Ξεκινάει η εγκατάσταση, διαλέγω δίσκο ολα καλά ως εδώ, φορτώνουν τα πάντα κανονικά και μετά γράφει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση… Τι είναι πάλι αυτό? Με το Rufus έκανα το φλασακι Το bios το εχω σε legacy για mbr
Petros Electron Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μηπως εχει κανενα προβλημα το .iso που προσπαθείς να περάσεις?. Σου βγάζει κάποιο σφάλμα σε νούμερο?
Kostasdrum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Όχι δεν βγάζει κάποιο νούμερο.με το που φωρτοθουν αλλα κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει ένα παράθυρο ότι δεν μπορεί να εγκατασταθουν τα Windows και μετά κλείνει το λαπτοπ.
Petros Electron Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Kostasdrum είπε Όχι δεν βγάζει κάποιο νούμερο.με το που φωρτοθουν αλλα κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει ένα παράθυρο ότι δεν μπορεί να εγκατασταθουν τα Windows και μετά κλείνει το λαπτοπ. Περίεργο. Θα σου ελεγα να δοκιμάσεις με καποιο αλλο .iso για να αποκλείσεις στο να εχεις προβλημα hardware.
Kostasdrum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Οκ θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.. Παντός δούλευε μια χαρά για να έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware. Επίσης το έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικα στικακια Παίζει κάποιον ρόλο αν φτιάξω το.Iso από λαπτοπ η επιτραπέζιο ?
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Kostasdrum είπε κάποιον ρόλο αν φτιάξω το.Iso από λαπτοπ η επιτραπέζιο ? Όχι δεν παίζει. 2 ώρες πριν, Kostasdrum είπε Με το Rufus έκανα το φλασακι Το bios το εχω σε legacy για mbr Στο rufus άλλαξες την επιλογή από gpt σε mbr;
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μπορείς να τρέξεις ένα hdsentinel στον δίσκο του λάπτοπ ή τον έχεις διαγράψει;
Kostasdrum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Των έχω κάνει διαμόρφωση όταν μου εμφάνισε το παράθυρο εγκατάστασης και μου εμφάνιζε τον δίσκο.
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Όταν κάνει τέτοια νούμερα η εγκατάσταση συνήθως είναι από πρόβλημα στον δίσκο. Δοκίμασε πάντως και με 32bit λειτουργικό να δούμε αν στα περάσει, γιατί εγώ πιστεύω ότι δε θα στα περάσει.
RTW4ever Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Ο cpu υποστηρίζει 64bit; Αν όχι, μάταια προσπαθείς. Ποιον cpu έχει;
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Αν εχει αυτο εδω με τον i7 5ης γενιας, υποστηριζει 1000% 64bit https://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-E5-772G-Notebook-Review.147266.0.html Αν δεν εχει αυτο, ισως να εχει καποιο παρομοιας ηλικιας (θα ειναι στην ιδια σειρα αλλα με διαφορετικα specs), που και παλι εινια πολυ καινουριο για να μην υποστηριζει 64bit. 1
Kostasdrum Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα! Επιστρέφω με νέα επιτέλους! το άφησα για λιγο γιατί είχα σκάσει!! 😁Εντέλει άλλαξα εχτες σκληρό δίσκο και εγινε ή εγκατάσταση κανονικά!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα