Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ένα λαπτοπ acer aspire e5-772G, έχω περάσει τα 32bit από ενα άλλο laptop  και τώρα  θέλω να του   περάσω τα 64bit. Στο bios βλέπω το στικακι, πατάω να κάνει boot από USB αλλά  προσπερνάει το φλασακι και περνάει στα Windows.Αν βάλω στο φλασακι τα Windows 32bit κάνει boot από το φλασακι. Για κάποιον λόγο δεν μπορεί να κανει boot τα 64bit.πως θα το καταφέρω αυτό? Συγνώμη αν κούρασα... Ευχαριστώ!! 

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο περνάς τα iso στο usb; Το λάπτοπ έχει uefi ή παλιό mbr bios; Δοκίμασε με το ventoy ή το rufus.

Με το 1ο, απλά δημιουργείς το usb και μετά πετάς μέσα τα iso όπως είναι. Είναι πολύ βολικό για να ενημερώνεις το usb ή για να έχεις πολλαπλά iso μαζί. Σου βγάζει μενού για να επιλέξεις από ότι iso έχεις μέσα το usb.

• Like 1
Δημοσ.

Επιστρέφω με νέα! Έκανα boot τελικά, δεν εμφανιζόταν στην οθόνη το “press any key to boot from usb” για κάποιο λόγο,πατισα ένα τύχεo πλήκτρο και ξεκίνησα το boot… Χάρηκα εγώ… Αλλά… Ξεκινάει η εγκατάσταση, διαλέγω δίσκο ολα καλά ως εδώ, φορτώνουν τα πάντα κανονικά και μετά γράφει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση… Τι είναι πάλι αυτό?

Με το Rufus έκανα το φλασακι 

Το bios το εχω σε legacy για mbr

Δημοσ.

Όχι δεν βγάζει κάποιο νούμερο.με το που φωρτοθουν αλλα κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει ένα παράθυρο ότι δεν μπορεί να εγκατασταθουν τα Windows και μετά κλείνει το λαπτοπ. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Kostasdrum είπε

Όχι δεν βγάζει κάποιο νούμερο.με το που φωρτοθουν αλλα κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει ένα παράθυρο ότι δεν μπορεί να εγκατασταθουν τα Windows και μετά κλείνει το λαπτοπ. 

Περίεργο. Θα σου ελεγα να δοκιμάσεις με καποιο αλλο .iso για να αποκλείσεις στο να εχεις προβλημα hardware.

Δημοσ.

Οκ θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.. Παντός δούλευε μια χαρά  για να έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware. 

Επίσης το έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικα στικακια

Παίζει κάποιον ρόλο αν φτιάξω το.Iso από λαπτοπ η επιτραπέζιο ?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Kostasdrum είπε

κάποιον ρόλο αν φτιάξω το.Iso από λαπτοπ η επιτραπέζιο ?

Όχι δεν παίζει.

2 ώρες πριν, Kostasdrum είπε

Με το Rufus έκανα το φλασακι 

Το bios το εχω σε legacy για mbr

Στο rufus άλλαξες την επιλογή από gpt σε mbr;

Δημοσ.

Όταν κάνει τέτοια νούμερα η εγκατάσταση συνήθως είναι από πρόβλημα στον δίσκο. Δοκίμασε πάντως και με 32bit λειτουργικό να δούμε αν στα περάσει, γιατί εγώ πιστεύω ότι δε θα στα περάσει.

Δημοσ.

Αν εχει αυτο εδω με τον i7 5ης γενιας, υποστηριζει 1000% 64bit
https://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-E5-772G-Notebook-Review.147266.0.html

Αν δεν εχει αυτο, ισως να εχει καποιο παρομοιας ηλικιας (θα ειναι στην ιδια σειρα αλλα με διαφορετικα specs), που και παλι εινια πολυ καινουριο για να μην υποστηριζει 64bit.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα! Επιστρέφω με νέα επιτέλους! το άφησα για λιγο γιατί είχα σκάσει!! 😁Εντέλει άλλαξα εχτες σκληρό δίσκο και εγινε ή εγκατάσταση κανονικά!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...