Phoenix7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Skroutz ελάχιστη 198€ https://www.skroutz.gr/s/22479278/Huawei-P40-Lite-128GB-Midnight-Black.html Ιστορικό χαμηλό ήταν τα 147€ τον Ιούλιο του 2021 από μαγαζί στο Σκρουτζ και όχι μεγάλη αλυσίδα Λινκ Γερμανού: https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/huawei-p40-lite/?productId=20392794 Αρνητικό: η έλλειψη Google services Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από Phoenix7 Τέλος προσφοράς, προστέθηκε στον τίτλο 3
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Εξαιρετικη τιμη πραγματικα. Το κινητο παει σφαιρα εχει 40watt φορτιστη μεσα μπαταρια βγαζει 2 μερες ανετα. Τα google services ειναι θεμα λυνεται καπως με apkpure κτλ αλλα δεν συγχρονιζει με αρκετες εφαρμογες οποτε προσοχη εκει. Η τιμη του ειναι απιστευτη παντως. 1
ea6gka Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 πολυ καλη τιμη οντως, οποιος το παρει ομως καλο ειναι να ξερει καλα τι παιρνει γιατι χωρις GMS μπορει να ξενερωσει ασχημα. 3
filip123go Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Πόσο κρίμα να μην έχει google services. To p20 lite που έχω, ακόμα μια χαρά είναι (εχθές πήρε και security updates από τη μαμά εταιρεία).
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Θα το έπαιρνα για συγγενικο πρόσωπο, τώρα που του το ανέφερα μου λέει μην με μπλέξεις χωρίς γκουγκλε και τέτοια... 🤣 3
andreas1gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Θα το έπαιρνα για συγγενικο πρόσωπο, τώρα που του το ανέφερα μου λέει μην με μπλέξεις χωρίς γκουγκλε και τέτοια... 🤣 Δεν πειράζει, αυτός χάνει αφού δεν μπωρεί να καταλάβει οτι όλα μπωρεί να τα κάνει μεσα απο τον browser... Ας πληρώσει διπλάσια χρήματα τότε για να έχει την ίδια εμπειρία χρήσης... 1 1
Jake07 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δεν πειράζει, αυτός χάνει αφού δεν μπωρεί να καταλάβει οτι όλα μπωρεί να τα κάνει μεσα απο τον browser... Ας πληρώσει διπλάσια χρήματα τότε για να έχει την ίδια εμπειρία χρήσης... Εντάξει μπορεί να τα κάνει αλλά η εμπειρία χρήσης και η ευκολία δεν είναι η ίδια κακά τα ψέμματα. 9
rudigarcia222 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, filip123go είπε Πόσο κρίμα να μην έχει google services. To p20 lite που έχω, ακόμα μια χαρά είναι (εχθές πήρε και security updates από τη μαμά εταιρεία). Συγνώμη να ρωτήσω κάτι καθώς έχω μείνει πίσω. Αυτό υποθέτω σχετίζεται με τον αποκλεισμό της huawei. Τι σημαίνει στη πράξη? Δεν έχει το κλασσικό Google playstore? Μπορώ να κατεβάζω σοσιαλ εφαρμογές η εφαρμογές τραπεζών η ότι άλλο θέλω λετζιτ?? Έχω ένα παλιόσκυλο ταμπλετ της huawei και λειτουργεί κανονικά το στορ
BritGreek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Χωρίς playstore και google services, είναι απλώς ταλαιπωρία για οποιαδήποτε συσκευή. 7
pipis_vidas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Όσο και να ασχοληθείτε και να βάλετε εφαρμογες με παράπλευρους τρόπους , στο τέλος θα μετανιωσετε που δεν δώσατε λιγα παραπάνω χρήματα οπως έκανα εγώ. Μόνο και μόνο οι τραπεζικές εφαρμογές που εδω δεν τολμανε αλλοι να τις κατεβασουν από playstore... google maps εφαρμογη απλα δεν , αν και το petal maps ανεβαίνει και απλα πολλες εφαρμογές που ειτε δεν λειτουργούν καθολου χωρις τα services βλ. rocket delivery ειτε απλα δεν μπορεις να τις βρεις λειτουργικες ακομα και απο τριτους. 6
terry308 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Έχω P40 pro, όλα καλά, όποιος θέλει να ασχοληθεί ασχολείται, όποιος δεν θέλει ας πάει σε άλλο, τέλος. 4 1
BritGreek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι να αγοράζει κανείς μια συσκευή και να μπορεί να κάνει τα απολύτως αυτονόητα πλέον για android κινητό, χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο, το οποίο μπορεί να μην λειτουργήσει καθόλου. Είναι κρίμα, γιατί είναι μια χαρά συσκευή. Το θέμα είναι όμως, να ξέρουν όλοι κατά την αγορά ότι δεν έχει playstore και services, γιατί δεν είναι όλοι γνώστες. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από BritGreek 4
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δεν πειράζει, αυτός χάνει αφού δεν μπωρεί να καταλάβει οτι όλα μπωρεί να τα κάνει μεσα απο τον browser... Ας πληρώσει διπλάσια χρήματα τότε για να έχει την ίδια εμπειρία χρήσης... Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ψαχτούν τόσο. Για εσένα και για εμένα μπορεί να είναι παιχνιδάκι και να έχουμε και την διάθεση. 6
klainmein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Αν δεν γνωρίζετε, μην γράφετε ανακρίβειες. Κάτοχος mate 40 pro εδώ και 8 μήνες. Για τράπεζες που είπατε, έχει Εθνική, Alpha, Eurobank κανονικά από Huawei App gallery. Πειραιώς έχει quick app. Υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα. Youtube vanced, που παίζει background και χωρίς διαφημίσεις. Google maps παίζουν κανονικά, απλά δεν μπορείς να κάνεις login. Viber, backup όχι μέσω google drive αλλά μέσω huawei. Μόνο το google keep k to drive βλέπω από browser. Εφαρμογές υπάρχουν για όλα όσα χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης πάντως. 11 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ψαχτούν τόσο. Για εσένα και για εμένα μπορεί να είναι παιχνιδάκι και να έχουμε και την διάθεση. Υπάρχει ειδική εφαρμογή μέσα η Petal search που σου βγάζει αποτελέσματα για όποια εφαρμογή θέλεις, δεν είναι τίποτα δύσκολο ή χρονοβόρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις