Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Καμία ευθύνη ή υποχρέωση να κάνει οποιοδήποτε Due diligence δεν έχει το skroutz και καμία μηχανή αναζήτησης. Σε καμία χώρα βασικά δε γίνεται κάτι τέτοιο. Για το ότι η Ελλάδα είναι μπανανία, με τις ΙΚΕ γίνεται χαμός και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι ανύπαρκτοι δεν ευθύνεται κανένα Skroutz.

Μηχανή αναζητησης? Επιλεκτική? Αρα μιλάμε για συνεργατες εφοσον εχουν και σχέση εξάρτησης. 

Εχεις μια διαφημιστική εταιρία. Σου ρχεται τον Ιανουάριο ο Γιώργος ο παπαδοπουλος και σου ζητάει να τον διαφημίσεις. Μετά από ενα μηνα αυτος εχει εξαπατησει οποιον μιλάει ελληνικά και του δινεις ποδι από την εταιρία, μαλιστα ασχολείσαι τόσο πολυ με το οτι ηταν απατεωνας που κανεις ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΉΡΞΕ ΠΟΤΕ γιωργος παπαδοπουλος(δοκιμάστε να βρειτε οτιδήποτε να συνδεει hallshop κ σκρουτζ). Δεκα μηνες μετά έρχεται ενας κύριος με ψεύτικο μουστάκι και περουκα αλλα με ιδιο ονομα ιδια αφμ(+αριθμο γεμη) ιδια διεύθυνση ιδια ολα. Περάστε μεσα αγαπητέ κυριε. Ελατε να συνεργαστουμε. 

Καλη τυχη στο δικαστήριο αν εχεις την διαφημιστικη εταιρία. Μέχρι και για συνεργο θα σε κατηγορησουν. Βέβαια όλα αλλάζουν αν εχεις μια εταιρία με τζιρους δεκαδων εκατομμυρίων. Αυτο σας ειπε ο άλλος πάνω αλλα σφυριζετε αδιάφορα. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, miucce είπε

Μηχανή αναζητησης? Επιλεκτική? Αρα μιλάμε για συνεργατες εφοσον εχουν και σχέση εξάρτησης. 

Εχεις μια διαφημιστική εταιρία. Σου ρχεται τον Ιανουάριο ο Γιώργος ο παπαδοπουλος και σου ζητάει να τον διαφημίσεις. Μετά από ενα μηνα αυτος εχει εξαπατησει οποιον μιλάει ελληνικά και του δινεις ποδι από την εταιρία, μαλιστα ασχολείσαι τόσο πολυ με το οτι ηταν απατεωνας που κανεις ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΉΡΞΕ ΠΟΤΕ γιωργος παπαδοπουλος(δοκιμάστε να βρειτε οτιδήποτε να συνδεει hallshop κ σκρουτζ). Δεκα μηνες μετά έρχεται ενας κύριος με ψεύτικο μουστάκι και περουκα αλλα με ιδιο ονομα ιδια αφμ(+αριθμο γεμη) ιδια διεύθυνση ιδια ολα. Περάστε μεσα αγαπητέ κυριε. Ελατε να συνεργαστουμε. 

Καλη τυχη στο δικαστήριο αν εχεις την διαφημιστικη εταιρία. Μέχρι και για συνεργο θα σε κατηγορησουν. Βέβαια όλα αλλάζουν αν εχεις μια εταιρία με τζιρους δεκαδων εκατομμυρίων. Αυτο σας ειπε ο άλλος πάνω αλλα σφυριζετε αδιάφορα. 

Θες να πεις ότι στο δικαστήριο η διαφημιστική έχει ευθύνη γιατί ο Παπαδόπουλος εξαπάτησε τον κόσμο ή γιατί επέλεξε να  συνεργαστεί ξανά μαζί του; Φυσικά και στο δικαστήριο η διαφημιστική δεν έχει καμία ευθύνη, ούτε καν θα φτάσει εκεί.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Τι ευθύνη έχει το Σκρουτζ; Υποσχέθηκε εγγράφως ότι σε περίπτωση που συμβούν τα παραπάνω θα διαγράψει το μαγαζί; Ότι έχουν παραγγείλει κρυφοί υπάλληλοι τους από το εν λόγω μαγαζί και ήταν ευχαριστημένοι; Ότι θα μεσολαβήσει να πάρει ο TS τα χρήματα του πίσω σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού πάει στις Μπαχάμες; 

Ξέρω ότι λόγω της φύσης του Σκρουτζ είναι εύκολο να θεωρήσουμε ότι λειτουργεί με ποιοτικό έλεγχο για τους φιλοξενούμενους του, αλλά δεν μας είπε ποτέ ότι κάτι τέτοιο ισχύει, εγγράφως σε αναρτημένους όρους. 

Δυστυχώς μερικοί έρχεστε πολύ επιθετικά και για ακόμα μια φορά χάνεται το νόημα του thread. 

Από το 1ο μύνημα μου είπα ότι γνωρίζω πως δεν θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Έγραψα κάπου οτι θα τα ζητήσω από το skroutz; Μη βγάζετε συμπεράσματα μόνοι σας για να αποκτούν νόημα τα ποστ σας.

Σχετικά με την ευθύνη που έχει το skroutz τώρα. Δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω για νομικές ευθύνες - αν ήθελα να το παω νομικά δεν θα το έκανα από το insomnia. Το point μου ήταν ότι ο κόσμος, και εγώ μαζί, εμπιστεύεται το skroutz και απατεώνες εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη αυτή. Μία πιο αυστηρή διαδικασία ελέγχου από την μεριά του skroutz θα έλυνε μέρος του προβλήματος μιας και ήδη είχαν διαγράψει την ίδια εταιρία στο παρελθόν. Αυτό ακριβώς είπα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, miucce said:

Ναι δεν ήξερε το skroutz και το κάθε skroutz να μυρίζει τα νύχια του και να κάνει τον αστυνομικό, το δικαστή, την εφορία, κλπ κλπ κάθε φορά που εμφανίζεται ένα νέο κατάστημα!

Από τη μία ψάχνουμε σαν τρελοί για τη φθηνότερη προσφορά μέσα από αντίστοιχα sites και μετά όταν γίνεται η στραβή αρχίζουμε να ουρλιάζουμε... 

Άρα και η Google θα έπρεπε να έχει ευθύνη που εμφανίζει αποτελέσματα για site απάτες (και πολλά από αυτά πληρώνουν και χρήματα στη google για προώθηση κλπ)?

• Confused 1
Δημοσ.

Παθών και εγώ.

Η ιστορία μου και τι ενέργειες έκανα: Στις 12 Οκτ. παρήγγειλα μία κάρτα Crucial 16GB DDR4, λαμβάνοντας κανονικά e-mail επιβεβαίωσης κτλ.
Σημειωτέον η παραγγελία έγινε μετά από αναζήτηση στο σκρουτζ που την πάτησα και εγώ με την "άριστη" αξιολόγηση του καταστήματος.
Στις 20 Οκτ. καλώ στο τηλέφωνο 2103007335 και το σηκώνει μία κοπέλα. Τη ρωάτω γιατί δεν έχω λάβει ακόμη tracking code αφού στο σκρουτζ έλεγε διαθεσιμότητα σε 2-4 ημέρες και μου απαντάει πως και άλλοι πελάτες έχουν κάνει την ίδια ερώτηση στο παρελθόν και ότι είναι λάθος του σκρουτζ(!).
Κλείνοντας μου είπε ότι θα λάβω e-mail με tracking code στις 27 Οκτ. και την ίδια ημέρα θα παραδωθεί η παραγγελία μου μέσω ACS.

Από την Τετάρτη μέχρι σήμερα έχω καλέσει αρκετές φορές στο ίδιο τηλέφωνο, έχω στείλει email αλλά μάταια. Μέχρι που έψαξα και βρήκα το thread αυτό.

Κατευθείαν έκανα chargeback μέσω Revolut με screenshot όλες τις κλήσεις και τα email.

Ελπίζω μέσα στους επόμενους 2 μήνες να έχει επιλυθεί το θέμα, 62,61€ δεν είναι λίγα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλούμε να συνεχίσετε τη συζήτηση στο παρακάτω νήμα:

Ερώτηση σε σχετικά με το 2bshop.gr ~ Αμφισβήτηση συναλλαγής - Internet - Insomnia.gr

Όπως πάντα, διατυπώνετε τη γνώμη σας χωρίς χαρακτηρισμούς.

Προκειμένου να διατηρηθεί ο ειρμός της συζήτησης και καθώς τα δύο νήματα άνοιξαν -και εξελίχτηκαν- ταυτόχρονα, δεν θα τα συνενώσουμε.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...