Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, corsair04 είπε Άσχετο με το θέμα αλλά Θέλω να πληρώσω ένα λογαριασμό NOVA στο κατάστημα με κέρματα του ενός λεπτού μπορούν να πατήσουν κάπου και να μην τα δεχτούν ; Ευχαριστώ Αυριο λένε και τα κάλαντα.
corsair04 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυριο λένε και τα κάλαντα. Ακυρώθηκαν...Τι μου φταιν τα παιδάκια... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από corsair04
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, corsair04 είπε Άσχετο με το θέμα αλλά Θέλω να πληρώσω ένα λογαριασμό NOVA στο κατάστημα με κέρματα του ενός λεπτού μπορούν να πατήσουν κάπου και να μην τα δεχτούν ; Ευχαριστώ Μέχρι 50 κέρματα μπορείς να δώσεις.
corsair04 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μέχρι 50 κέρματα μπορείς να δώσεις. Μπορείς να δώσεις σε λινκ τον σχετικό νόμο …δε θα είναι πολλά δυο λογαριασμοί συν τέλη διακοπής κοντά 120€
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, corsair04 είπε Ακυρώθηκαν...Τι μου φταιν τα παιδάκια... Τι σου φταιν οι ταμίες και οι ηλικιωμένοι (κυρίως ηλικιωμένοι είναι στις ουρές) στα καταστήματα Nova... Μόλις τώρα, corsair04 είπε Μπορείς να δώσεις σε λινκ τον σχετικό νόμο …δε θα είναι πολλά δυο λογαριασμοί συν τέλη διακοπής κοντά 120€ "Εκτός από την εκδίδουσα αρχή και τα πρόσωπα που προβλέπει ειδικά η εθνική νομοθεσία του εκδίδοντος κράτους μέλους, ουδείς υποχρεούται να δεχθεί άνω των 50 κερμάτων σε μία πληρωμή." Το Άρθρο 11 δες https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32005R2169:EL:HTML 1
corsair04 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι σου φταιν οι ταμίες και οι ηλικιωμένοι (κυρίως ηλικιωμένοι είναι στις ουρές) στα καταστήματα Nova... "Εκτός από την εκδίδουσα αρχή και τα πρόσωπα που προβλέπει ειδικά η εθνική νομοθεσία του εκδίδοντος κράτους μέλους, ουδείς υποχρεούται να δεχθεί άνω των 50 κερμάτων σε μία πληρωμή." Το Άρθρο 11 δες https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32005R2169:EL:HTML Σχετικά με τη νομοθεσία θα τη διαβάσω, βέβαια θα ψάξω να δω εάν υπάρχει κάτι νεότερο που ακυρώνει τροποποιεί το σχετικό έγγραφο γιατί είναι από το 2005....
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, corsair04 είπε Σχετικά με τη νομοθεσία θα τη διαβάσω, βέβαια θα ψάξω να δω εάν υπάρχει κάτι νεότερο που ακυρώνει τροποποιεί το σχετικό έγγραφο γιατί είναι από το 2005.... No comment...
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, corsair04 είπε Μπορείς να δώσεις σε λινκ τον σχετικό νόμο … Βαριέμαι Edit. To βρήκα , κοίτα το comment του zio10 στη μέση της σελιδας ΞαναEdit: Τα ΕΛΤΑ είναι δημόσια υπηρεσία, είναι υποχρεωμένοι να τα πάρουν, αλλά λυπήσου τους υπαλλήλους Χριστουγενιάτικα. Γιατί δε κλείνεις στη τράπεζα ένα ραντεβού να τα καταθέσεις... εκεί έχουν ειδικό μηχάνημα που τα μετράει. Θα σου πάρουν προμήθεια νομίζω 2% Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από ekrepali
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 13 hours ago, corsair04 said: Άσχετο με το θέμα αλλά Θέλω να πληρώσω ένα λογαριασμό NOVA στο κατάστημα με κέρματα του ενός λεπτού μπορούν να πατήσουν κάπου και να μην τα δεχτούν ; Ευχαριστώ corsair χωρις παρεξηγηση αλλα .... no comment.υπαρχουν και αλλοι σε ουρα να περιμενουν οποτε τους γαμας ολους.πηγαινε σε ενα βασιλοπουλο με αυτοματο ταμειο και δωστα εκει που τα κανει μηχανημα την καταμετρηση.τι αλλο θα ακουσουμε . 2 hours ago, ekrepali said: Βαριέμαι Edit. To βρήκα , κοίτα το comment του zio10 στη μέση της σελιδας ΞαναEdit: Τα ΕΛΤΑ είναι δημόσια υπηρεσία, είναι υποχρεωμένοι να τα πάρουν, αλλά λυπήσου τους υπαλλήλους Χριστουγενιάτικα. Γιατί δε κλείνεις στη τράπεζα ένα ραντεβού να τα καταθέσεις... εκεί έχουν ειδικό μηχάνημα που τα μετράει. Θα σου πάρουν προμήθεια νομίζω 2% γιατι ο καθενας κοιταει την παρτη του και δεν δινει δεκαρα για τον διπλανο.και ο υπαλληλος στα τετοια του 8ωρο θα κανει αλλα υπαρχουν και ατομα που εχουν δουλεια και θελουν να ξεμπερδεψουν και οχι να περιμενουν μια ωρα επειδη καποιος μην πω την εκφραση 1
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, corsair04 said: Μπορείς να δώσεις σε λινκ τον σχετικό νόμο …δε θα είναι πολλά δυο λογαριασμοί συν τέλη διακοπής κοντά 120€ για να λες τελη διακοπης μαλλον επιτηδες τα πας σε μονολεπτα
corsair04 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, poulinos είπε για να λες τελη διακοπης μαλλον επιτηδες τα πας σε μονολεπτα Ναι, και μάλιστα η ταμίας που πήγα να προμηθευτώ τα κέρματα και της είπα το σχέδιο μου το βρήκε εξαιρετικό .Δε θα πάω ώρες αιχμής αλλά κοντά στο κλείσιμο …Απλά δεν έχω αποφασίσει έναν τα πληρώσω τμηματικά ή συνολικά… 38 λεπτά πριν, poulinos είπε corsair χωρις παρεξηγηση αλλα .... no comment.υπαρχουν και αλλοι σε ουρα να περιμενουν οποτε τους γαμας ολους.πηγαινε σε ενα βασιλοπουλο με αυτοματο ταμειο και δωστα εκει που τα κανει μηχανημα την καταμετρηση.τι αλλο θα ακουσουμε . γιατι ο καθενας κοιταει την παρτη του και δεν δινει δεκαρα για τον διπλανο.και ο υπαλληλος στα τετοια του 8ωρο θα κανει αλλα υπαρχουν και ατομα που εχουν δουλεια και θελουν να ξεμπερδεψουν και οχι να περιμενουν μια ωρα επειδη καποιος μην πω την εκφραση Με ταλαιπώρησαν και θα τους ταλαιπωρήσω ...έτσι παν αυτά απλά Θέλω να είμαι νόμιμος .... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από corsair04 1 1
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 10 hours ago, corsair04 said: Ναι, και μάλιστα η ταμίας που πήγα να προμηθευτώ τα κέρματα και της είπα το σχέδιο μου το βρήκε εξαιρετικό .Δε θα πάω ώρες αιχμής αλλά κοντά στο κλείσιμο …Απλά δεν έχω αποφασίσει έναν τα πληρώσω τμηματικά ή συνολικά… Με ταλαιπώρησαν και θα τους ταλαιπωρήσω ...έτσι παν αυτά απλά Θέλω να είμαι νόμιμος .... σωστα.μαλλον μιλαω με πενταχρονο που δεν καταλαβαινει οτι απλα ταλαιπωρεις εναν ταμια των 600 ευρω και τους συναθρωπους σου που μαλλον ειναι αγνωστη λεξη για σενα.μπραβο τους εκανες την μουρη κρεας.δεν θα κοιμουνται το βραδυ και η ug στο εξωτερικο θα τα βαψει μαυρα .μπορεις να πας σπιτι και να πεις σε ολους τους φιλους σου ποσο γαματος εισαι και να νιωσεις ωραια.κλεινει το θεμα.καλα χριστουγεννα να εχεις και καλες γιορτες να εχεις και δεν το λεω ειρωνικα.και με περισσοτερο κατανοηση στα ατομα που ειναι πρωτη γραμμη και δυστυχως αμοιβονται ψιχουλα και τα ακουνε ολα ενω τα παραπονα δεν φτανουν παρα σπανια εκει που πρεπει.οσο για την ταμιας εκανε αυτο που επρεπε.σιγα μην καθοταν να διαφωνισει με σενα.σου ειπε ενα ναι καλα κανεις για να φυγεις και να συνεχισει την δουλεια της.λιγο την ενοιαξε αυτην τι θα κανεις με τα προβληματα σου.δεν ειχε τα δικα της ο καθε παραξενος της ελειπε.σε πολλες δουλειες για να ξεφορτωθεις κοσμο απλα τους λες ναι.καποτε θα το μαθεις και εσυ. κριμα που δεν μπορω να ειμαι στην θεση του ατομου που θα δεχτει τα ψιλα.δεν θα επαιρνες αποδειξη μεχρι να τα μετρησω το οποιο θα κραταγε 3 4 ωρες minimum .εκει θα κοιμοσουν 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις