rafinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας παιδιά, δοκιμάζω να πληρώσω έναν λογαριασμό nova μέσα από το site τους και με δύο διαφορετικές κάρτες πειραιώς που έχουν και οι δυο χρήματα μέσα δεν μπορώ να ολοκληρώσω τη συναλλαγή. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Έχεις την εφαρμογή της Πειραιώς στο κινητο σου για να γίνει η επιβεβαίωση;
rafinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Έχω την εφαρμογή κανονικά. Δεν χρειάζεται εφαρμογή όμως. Μπορεί να γίνει και μέσα από το winbank του browser επιβεβαίωση και να στείλει sms. Το θέμα είναι ότι και εχθές δεν μπορούσα να πληρώσω ΕΝΦΙΑ μέσω taxis. Μήπως είναι καμιά περίεργη πρακτική της τράπεζας για να κάνεις τις συναλλαγές μέσω winbank και να παίρνουν την προμήθεια; Να επισημάνω ότι οι κάρτες λειτουργούν κανονικά σε pos, atm κτλ.
St3liosGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, rafinos είπε Έχω την εφαρμογή κανονικά. Δεν χρειάζεται εφαρμογή όμως. Μπορεί να γίνει και μέσα από το winbank του browser επιβεβαίωση και να στείλει sms. Το θέμα είναι ότι και εχθές δεν μπορούσα να πληρώσω ΕΝΦΙΑ μέσω taxis. Μήπως είναι καμιά περίεργη πρακτική της τράπεζας για να κάνεις τις συναλλαγές μέσω winbank και να παίρνουν την προμήθεια; Να επισημάνω ότι οι κάρτες λειτουργούν κανονικά σε pos, atm κτλ. Αν έχεις την εφαρμογή μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις καρτών μέσα στην εφαρμογή ώστε να ενεργοποιήσεις τις πληρωμές σε ίντερνετ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ με παρόμοιο πρόβλημα
rafinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Αν έχεις την εφαρμογή μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις καρτών μέσα στην εφαρμογή ώστε να ενεργοποιήσεις τις πληρωμές σε ίντερνετ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ με παρόμοιο πρόβλημα Δεν βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή. Επίσης, οι κάρτες έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για αγορές. Από όταν έγινε το 3d security νιώθω πως η πειραιώς έκανε την μεγαλύτερη μπαχαλοδουλειά στην πλατφόρμα της... αλλά οκ.
St3liosGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, rafinos είπε Δεν βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή. Επίσης, οι κάρτες έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για αγορές. Από όταν έγινε το 3d security νιώθω πως η πειραιώς έκανε την μεγαλύτερη μπαχαλοδουλειά στην πλατφόρμα της... αλλά οκ. Δεν είναι θέμα 3d security. Πρέπει να γίνει πιστοποίηση συναλλαγής όπως έχεις ορίσει . Αν υπάρχει η εφαρμογή πρέπει να γίνει από εκεί . Δες αν έχεις ενεργοποιήσει τα notifications στην εφαρμογή. Κάνε την συναλλαγή και δώσε έγκριση μέσα από το κινητό 25 λεπτά πριν, rafinos είπε Έχω την εφαρμογή κανονικά. Δεν χρειάζεται εφαρμογή όμως. Μπορεί να γίνει και μέσα από το winbank του browser επιβεβαίωση και να στείλει sms. Το θέμα είναι ότι και εχθές δεν μπορούσα να πληρώσω ΕΝΦΙΑ μέσω taxis. Μήπως είναι καμιά περίεργη πρακτική της τράπεζας για να κάνεις τις συναλλαγές μέσω winbank και να παίρνουν την προμήθεια; Να επισημάνω ότι οι κάρτες λειτουργούν κανονικά σε pos, atm κτλ. Αν έχεις την εφαρμογή μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις καρτών μέσα στην εφαρμογή ώστε να ενεργοποιήσεις τις πληρωμές σε ίντερνετ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ με παρόμοιο πρόβλημα
rafinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Δεν είναι θέμα 3d security. Πρέπει να γίνει πιστοποίηση συναλλαγής όπως έχεις ορίσει . Αν υπάρχει η εφαρμογή πρέπει να γίνει από εκεί . Δες αν έχεις ενεργοποιήσει τα notifications στην εφαρμογή. Κάνε την συναλλαγή και δώσε έγκριση μέσα από το κινητό Αν έχεις την εφαρμογή μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις καρτών μέσα στην εφαρμογή ώστε να ενεργοποιήσεις τις πληρωμές σε ίντερνετ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ με παρόμοιο πρόβλημα Στο μενού με τις «Λεπτομέρειες Κάρτας» (δεν έχει πουθενά ρυθμίσεις) μου δίνει τις εξής επιλογές: - Πληροφορίες κάρτας (Δεν έχει καμιά περαιτέρω επιλογή στο υπομενού) - Όρια Κάρτας (Απλά αλλάζεις όρια κτλ αν θέλεις) - Ρυθμίσεις ασφαλείας - Επανέκδοση κάρτας Στις ρυθμίσεις ασφαλείας μου έχει: - Προσωρινή απενεργοποίηση - Ορισμός / αλλαγή PIN - Ρύθμιση winbank pay Αλλά και πάλι, επειδή το έχω ξανακάνει. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εφαρμογή σου ζητάει να κάνεις login μέσω browser στο internet banking και να πατήσεις να σου έρθει sms. Οι ειδοποιήσεις στο κινητό είναι μια χαρά ενεργοποιημένες. Τι να πω... Από εκεί που πριν μερικά χρόνια ήταν η πιο εξελιγμένη τράπεζα, έχει γίνει η χειρότερη. Με την μία κάρτα όπου υπάρχει και εφαρμογή μου βγάζει αμέσως το αποτέλεσμα της εικόνας χωρίς να μου δώσει κάποια επιλογή ή να χτυπήσει το app στο κινητό ακόμα και αν το έχω ανοιχτό ήδη. Με την άλλη μου βγάζει απλά ότι δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή ή κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από rafinos
St3liosGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, rafinos είπε Στο μενού με τις «Λεπτομέρειες Κάρτας» (δεν έχει πουθενά ρυθμίσεις) μου δίνει τις εξής επιλογές: - Πληροφορίες κάρτας (Δεν έχει καμιά περαιτέρω επιλογή στο υπομενού) - Όρια Κάρτας (Απλά αλλάζεις όρια κτλ αν θέλεις) - Ρυθμίσεις ασφαλείας - Επανέκδοση κάρτας Στις ρυθμίσεις ασφαλείας μου έχει: - Προσωρινή απενεργοποίηση - Ορισμός / αλλαγή PIN - Ρύθμιση winbank pay Αλλά και πάλι, επειδή το έχω ξανακάνει. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εφαρμογή σου ζητάει να κάνεις login μέσω browser στο internet banking και να πατήσεις να σου έρθει sms. Οι ειδοποιήσεις στο κινητό είναι μια χαρά ενεργοποιημένες. Τι να πω... Από εκεί που πριν μερικά χρόνια ήταν η πιο εξελιγμένη τράπεζα, έχει γίνει η χειρότερη. Με την μία κάρτα όπου υπάρχει και εφαρμογή μου βγάζει αμέσως το αποτέλεσμα της εικόνας χωρίς να μου δώσει κάποια επιλογή ή να χτυπήσει το app στο κινητό ακόμα και αν το έχω ανοιχτό ήδη. Με την άλλη μου βγάζει απλά ότι δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή ή κάτι τέτοιο. Αφού μπαίνεις σε υπολογιστή. Τότε μπες από εκεί στις ρυθμίσεις της κάρτας και δες αν έχει πλήρης πρόσβαση. Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά θα το βρεις !!
rafinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Αφού μπαίνεις σε υπολογιστή. Τότε μπες από εκεί στις ρυθμίσεις της κάρτας και δες αν έχει πλήρης πρόσβαση. Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά θα το βρεις !! Έκανα φύλλο και φτερό όλο το e-banking. Τζίφος. Δεν υπάρχει πουθενά επιλογή. Αν ας πούμε ήταν μόνο στην μία κάρτα θα έλεγα ότι οκ κάποιο πρόβλημα με την κάρτα. Αλλά και στις δύο το ίδιο θέμα; Και το επιβεβαίωσα ότι είναι θέμα κάρτας γιατί πήγα να φορτώσω την revolut ώστε να πληρώσω μέσω αυτής αλλά και πάλι το ίδιο μήνυμα ακριβώς. Ψάχνοντας στο site της πειραιώς είδα κάπου ότι έχει μια επιλογή Ρυθμίσεις Προϊόντων και ότι θέλει πλήρη πρόσβαση. Το τσέκαρα και έχει όντως πλήρη πρόσβαση. Οπότε έχουν κάνει το θαύμα τους πάλι. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από rafinos
greekbusters Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, St3liosGr είπε Αφού μπαίνεις σε υπολογιστή. Τότε μπες από εκεί στις ρυθμίσεις της κάρτας και δες αν έχει πλήρης πρόσβαση. Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά θα το βρεις !! Υπάρχει η επιλογή στην εφαρμογή της winbank; γτ το ψάχνω και εγώ αλλά επιλογή τέτοια δεν βρήκα όσο κ αν έψαξα. Στης eurobank υπάρχει ξεκάθαρα στις ρυθμίσεις καρτών αλλά στην πρώτη πουθενά
haris_216 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Χωρίς αυτό να σε (ts) βοηθάει σε κάτι έχω δει ότι η Πειραιώς έχει θέματα πολλές φορές και σε διάφορες καταστάσεις. Το πιο κλασσικό που έχω συναντήσει αρκετές φορές είναι να μην περνάνε οι κάρτες της (όχι μόνο η δική μου) σε supermarket. Και δεν μιλάω για το ίδιο αλλά για διαφορετικά καταστήματα. Και δεν αφορά τη δική μου κάρτα αφού μιλώντας οι ταμίες μεταξύ τους είναι στη φάση "και σένα δεν σου περνάει Πειραιώς;" Επίσης χθες προσπαθούσα να πληρώσω με την κάρτα τον ΕΝΦΙΑ από το taxis και έβγαζε τη συναλλαγή σαν "μη αποδεκτή. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας". Η οποία τράπεζα φυσικά επιβεβαίωσε ότι η κάρτα δεν είχε κανένα θέμα και ότι "μάλλον υπάρχει θέμα με το σύστημά μας. Ξαναδοκιμάστε αργότερα".
rafinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Χωρίς αυτό να σε (ts) βοηθάει σε κάτι έχω δει ότι η Πειραιώς έχει θέματα πολλές φορές και σε διάφορες καταστάσεις. Το πιο κλασσικό που έχω συναντήσει αρκετές φορές είναι να μην περνάνε οι κάρτες της (όχι μόνο η δική μου) σε supermarket. Και δεν μιλάω για το ίδιο αλλά για διαφορετικά καταστήματα. Και δεν αφορά τη δική μου κάρτα αφού μιλώντας οι ταμίες μεταξύ τους είναι στη φάση "και σένα δεν σου περνάει Πειραιώς;" Επίσης χθες προσπαθούσα να πληρώσω με την κάρτα τον ΕΝΦΙΑ από το taxis και έβγαζε τη συναλλαγή σαν "μη αποδεκτή. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας". Η οποία τράπεζα φυσικά επιβεβαίωσε ότι η κάρτα δεν είχε κανένα θέμα και ότι "μάλλον υπάρχει θέμα με το σύστημά μας. Ξαναδοκιμάστε αργότερα". Τον τελευταίο καιρό είναι συχνό φαινόμενο όλο αυτό.
rafinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μάθαμε και κάτι σήμερα... Σχετικά με την κάρτα όπου υπήρχε winbank εφαρμογή το πρόβλημα ήταν το εξής: Ενώ έμπαινα κανονικά στο app και σε όλες τις πληροφορίες για κάποιο λόγο οι κωδικοί του winbank είχαν λήξει και δεν είχα ενημερωθεί ποτέ. Αυτός ήταν και ο λόγος του προβλήματος. Στην άλλη κάρτα που δεν υπάρχει app ακόμα δεν μάθαμε το γιατί.
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Πριν 5 λεπτά με Πειραιώς αφού μου ζήτησε σύνδεση με winbank δεν συνδέθηκε και τελικά απερίφθη και εμένα η πληρωμή. Με Alpha που δεν είναι συνδεδεμένη με ibαnking και πληρώνω με κωδικούς τη δέχθηκε. Ενδεχομένως κάτι παίζει με Πειραιώς.
corsair04 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άσχετο με το θέμα αλλά Θέλω να πληρώσω ένα λογαριασμό NOVA στο κατάστημα με κέρματα του ενός λεπτού μπορούν να πατήσουν κάπου και να μην τα δεχτούν ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από corsair04
Προτεινόμενες αναρτήσεις