shikabalas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Για βοηθηστε λιγο ρε παληκαρια γιατι εχω 5 χρονια να αγορασω τηλεοραση και εχω χαθει με ολες τις νεες τεχνολογιες. Χρηση κυριως αγωνες ποδοσφαιρου και ταινιες/σειρες με λιγο ps5 οποτε υπαρχει χρονος (οποτε δεν θα με ελεγα και hardcore χρηστη που θα προσεξει ολες τις λεπτομερειες). Ειπα να το παω οικονομικα αρχικα και πηγα για την TCL c728 αλλα δεν μπορεσα να την δω απο κοντα. Ειχαν ομως τις αλλες που αναφερω πιο κατω και κυριως την Samsung QN90A που με τραβηξε αρκετα στο ματι. Αξιζει οντως η μεγαλη διαφορα τιμης αναμεσα στις 2 για τη χρηση που τη θελω? Διαθέσιμο budget: Ελευθερο Απόσταση και γωνία θέασης: 1.6μ κυριως στην ευθεια Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο]: 50% ποδοσφαιρο, 30% νετφλιξ & ταινιες απο "κουτακι", 20% ps5 προτίμηση σε μέγεθος : 55'' Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Αρκετα φωτεινο δωματιο Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): δεν εχω ιδεα Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : TCL c728, LG C1, Samsung QN90A, Sony X90J Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Μενω Γερμανια οποτε ο,τι υπαρχει στο idealo (το αντιστοιχο γερμανικο σκρουτζ)
HALF EVIL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Εννοείται OLED LG C1. LCD led τηλεόραση το 2022 ;
shikabalas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Με φοβιζει το burn-in ρε γαμωτο, και αντε εγω θα την προσεχω αλλα η δικια μου εχει μια ταση να την αφηνει ανοιχτη για ωρες..
HALF EVIL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, shikabalas είπε Με φοβιζει το burn-in ρε γαμωτο, και αντε εγω θα την προσεχω αλλα η δικια μου εχει μια ταση να την αφηνει ανοιχτη για ωρες.. Να την βάλεις σε τάξη. Μην φοβάσαι burn in, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα