Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

ο πρωι όμως ακομα και για 2 χλμ ισως δε γινεται μιας και πιθανότατα τα 2/3 του έτους θα ιδρωσει ο TS...

Αυτο ειναι οντως ενα προβλημα, εγω εχω παντα ρουχα στη δουλεια και αλλαζω, αλλα σιγουρα δεν ειναι λυση για ολους αυτη.

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, stormrain είπε

Αυτο ειναι οντως ενα προβλημα, εγω εχω παντα ρουχα στη δουλεια και αλλαζω, αλλα σιγουρα δεν ειναι λυση για ολους αυτη.

Ισχύει. Βλέπω κάποιους συναδέλφους που έρχονται με ποδήλατο κ αλλάζουν κ τους γλεντάνε στο δούλεμα κάποιοι…

Νομιζω ότι ούτε εγώ θα μπορούσα να το κάνω… για αυτό αν μετακινηθώ για τον χψ λόγο με τα πόδια θα είναι μετά τη δουλειά…

• Like 1
Δημοσ.

Αν η διαδρομη ειναι κυριως flat, δεν τιθεται θεμα ιδρωτα για 2 χλμ ποδηλατο(μολις 8 λεπτα αν πηγαινεις με μολις 15km/h) .
Ή μαλλον τιθεται αναλογος ιδρωτας με το περπατημα, δηλαδη μονο σε περιπτωσεις που ειναι 30+ C βαθμοι, αν και φυσικα εξαρταται απο το ατομο.

Ακριβως επειδη ειναι πολυ συντομη η διαδρομη, εχεις την επιλογη στο ποδηλατο να βαλεις πολυ ελαφρια ταχυτητα και να πηγαινεις χαλαρα. Θα φθασεις σε λιγοτερο απο 10 λεπτα χωρις καν να εχεις βαλει δυναμη.

Δημοσ.

Αν θελεις να κανεις και γυμναστικη, ποδηλατο. Ετσι και αλλιως η ανηφορα ειναι στο γυρνα οποτε δεν τιθεται θεμα με ιδρωτα κτλ, στο σπιτι σου πας.

Αλλιως ηλεκτρικο πατινι ειναι η ιδανικη λυση για τετοια αποσταση.

Δημοσ.

Εγώ έχω μια απορία για εσάς που βγάζετε αυτούς τους χρόνους στο ποδαράτο, το χαλαρό περπάτημα για εσάς με χάζεμα στον δρόμο είναι 8+ χλμ την ώρα, ενώ με γρήγορο βάδισμα/τζογκ πιάνετε τα 12 χλμ/ώρα; Στο τρέξιμο φαντάζομαι για 2 χιλιόμετρα πάτε με 20 χλμ/ώρα και είστε έτοιμοι για πρωταθλητισμό, σωστά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πούμε για όσους δεν ξέρουν, ότι το χαλαρό περπάτημα ισοδυναμεί με περίπου 5χλμ/ώρα. Χρειαζόμαστε 12 λεπτά για 1 χιλιόμετρο δηλαδή.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν κάποιος κάνει ένα απλό Google, θα δει ότι 2χλμ θέλουν 20-25 λεπτά. Η υπόθεση ότι ο φίλος μας είναι νεαρός άρα πάμε με το μικρότερο δλδ 20 λεπτά φαντάζει λογική αφού ρωτάει για πατίνια, ποδήλατα και τα συναφή. Τώρα εάν είναι να κάνουμε υπολογισμούς για χάζι σταμάτημα για τσιγάρο και αραλικι δε βγάζουμε νόημα. 

Η επιλογή είναι απλή. Ποδαράτος και χαλαρός γνωρίζοντας ότι σε 20 λεπτά είσαι δουλειά, η αμάξι μέσα στο άγχος με παρκαρίσματα κ απρόβλεπτες καταστάσεις κίνηση κτλ. Τώρα κάτι θα ιδρώνεις θα μυρίζεις θα σε κοροϊδεύουν οι συνάδελφοι είναι βλακείες. Έχει γεμίσει ο κόσμος πλαστικά πατίνια, τα σώματα του κόσμου λίπος και προκοίλια και το χειρότερο οι αρτηρίες με χοληστερίνη. Με τη διατροφή που κάνουμε οι περισσότεροι, 40 λεπτά τη μέρα περπάτημα επιβάλλεται

Επεξ/σία από ewssonaht
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω μιας και ο άνθρωπος περιμένει και παιδι να αφησει τα πατινια και τα ποδήλατα και να βρει αλλο τροπο να πηγαίνει στη δουλεια.Αλλιώς θα παιζει το κεφαλι του κορονα γράμματα καθημερινα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...