konc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για μόλις 2χλμ ψηφίζω πατίνι. Το κάνουν πολλοί, το διπλώνεις και το παίρνεις μαζί σου μέσα στη δουλειά. Ακόμα και το ποδήλατο κάπου πρέπει να το κλειδώσεις, θα φάει βροχή κλπ κλπ Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από konc
kalogeros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μένω Καλαμαριά και η προηγούμενη δουλειά μου ήταν στα σφαγεία. Πηγαινοερχόμουν κάθε μέρα με ηλεκτρικό πατίνι. Σκέψου ότι η απόσταση ήταν 9 χιλιόμετρα (9 πάνε και άλλα 9 έλα, σύνολο 18 την ημέρα), επομένως, για την απόσταση που λες ψηφίζω δαγκωτό πατίνι, εκτός αν θες να περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί το μετρό 😂
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Κοιτα εγω κάνω γύρω στα 4 χλμ να πάω και αλλα τοσα να γυρίσω απο τη δουλεια και το κανω με τα ποδια οταν δεν βρεχει. Για 2χλμ δεν θα το συζητούσα καν για οτιδήποτε αλλο. Και στην περίπτωση που θα σου κατσει το έκτακτο, με ενα ταξι θα εισαι οκ. 3
leonidas_fs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, kalogeros είπε Μένω Καλαμαριά και η προηγούμενη δουλειά μου ήταν στα σφαγεία. Πηγαινοερχόμουν κάθε μέρα με ηλεκτρικό πατίνι. Σκέψου ότι η απόσταση ήταν 9 χιλιόμετρα (9 πάνε και άλλα 9 έλα, σύνολο 18 την ημέρα), επομένως, για την απόσταση που λες ψηφίζω δαγκωτό πατίνι, εκτός αν θες να περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί το μετρό 😂 2 ώρες πριν, stormrain είπε Κοιτα εγω κάνω γύρω στα 4 χλμ να πάω και αλλα τοσα να γυρίσω απο τη δουλεια και το κανω με τα ποδια οταν δεν βρεχει. Για 2χλμ δεν θα το συζητούσα καν για οτιδήποτε αλλο. Και στην περίπτωση που θα σου κατσει το έκτακτο, με ενα ταξι θα εισαι οκ. Και εγω εν τέλει προς τα εκεί κλείνω! Το ποδήλατο ειναι λιγο μανουρα, κλειδωσε, ξεκλειδωσε, ασε που θελει και service * λαστιχα λόγω ακινησίας οπότε σίγουρα ενα 200αρι για να φτιαξει! @kalogeros τι πατίνι έχεις; Xiaomi;
dafnoula13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Πόδια αδερφέ, γρήγορο περπάτημα κ είσαι μια χαρά.
flienky Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Και εγω εν τέλει προς τα εκεί κλείνω! Το ποδήλατο ειναι λιγο μανουρα, κλειδωσε, ξεκλειδωσε, ασε που θελει και service * λαστιχα λόγω ακινησίας οπότε σίγουρα ενα 200αρι για να φτιαξει! @kalogeros τι πατίνι έχεις; Xiaomi; Xiaomi να παρεις. Τεραστια κοινότητα για ερωτήσεις και υπερβολικά φτηνά ανταλλακτικά αν γινει τίποτα. Μαλιστα, το χακαρεις πανευκολα και του ανεβαζεις την ισχυ και πεταει!
AntiCambeR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Το ποδήλατο το κλέβουν.Αν μπορείς να βάζεις το πατίνι μέσα σε κλειστό χώρο, είναι η καλύτερη επιλογή. Καλά, σε ποιόν δρόμο θες 20-25' για 2 χμ; Κεντρο Αθήνα;Για 16 χμ χωρίς κίνηση (πχ βράδυ η πολύ νωρίς το πρωί) κάνω κάπου 30-35' και με κίνηση 45-50' με αμάξι, με μηχανάκι λιγότερο 10-15'.
iml Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Για τόση μικρή απόσταση, προτείνω πόδια που κάνει καλό και στην υγεία. Αλλιώς πατίνι ΑΝ βολεύει η διαδρομή, κανένα τύπου xiaomi, και ούτε να το πειράξεις ούτε τίποτα. Μια χαρά είναι όπως είναι.
kalogeros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 2:07 ΜΜ, leonidas_fs είπε Και εγω εν τέλει προς τα εκεί κλείνω! Το ποδήλατο ειναι λιγο μανουρα, κλειδωσε, ξεκλειδωσε, ασε που θελει και service * λαστιχα λόγω ακινησίας οπότε σίγουρα ενα 200αρι για να φτιαξει! @kalogeros τι πατίνι έχεις; Xiaomi; Ναι το xiaomi είχα, αλλά του είχα αλλάξει λάστιχα και είχα βάλει solid για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Xiaomi scooter κ απο εμενα δαγκωτο, απλα πολυ προσοχη στο δρομο, κρανος σιγουρα και ένα γιλεκο ειδικα εαν οταν επιστρέφεις εχει αρχισει να νυχτώνει..
ewssonaht Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Το ότι καποιος σκέφτεται να πάρει αμάξι για απόσταση 2χλμ με ξεπερνάει. Μιλάμε για τελείως αστείες αποστάσεις ρε παιδιά δεν αξίζει καν να σκεφτεί κάποιος πατίνια, ποδήλατα, 20 λεπτά με τα πόδια αν γίνει κάτι και χρειαστεί να πεταχτείς το κόβεις με γρήγορο βάδισμα-τζογκ πάει στο 10λεπτο τι συζητάμε τωρα. Δε ξέρω τι ηλικία έχεις αρχηγέ, θα σε ευχαριστεί και η καρδιά σου στα 45-50 αν το κόβεις ποδαρατο κάθε μερα, ανεβάζεις τις πιθανότητες να δεις υγιής το παιδί σου να μεγαλώνει. 🙂 5
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ewssonaht είπε Το ότι καποιος σκέφτεται να πάρει αμάξι για απόσταση 2χλμ με ξεπερνάει. Μιλάμε για τελείως αστείες αποστάσεις ρε παιδιά δεν αξίζει καν να σκεφτεί κάποιος πατίνια, ποδήλατα, 20 λεπτά με τα πόδια αν γίνει κάτι και χρειαστεί να πεταχτείς το κόβεις με γρήγορο βάδισμα-τζογκ πάει στο 10λεπτο τι συζητάμε τωρα. Δε ξέρω τι ηλικία έχεις αρχηγέ, θα σε ευχαριστεί και η καρδιά σου στα 45-50 αν το κόβεις ποδαρατο κάθε μερα, ανεβάζεις τις πιθανότητες να δεις υγιής το παιδί σου να μεγαλώνει. 🙂 Το ποδαράτο ειναι σαφως το ιδανικο, πολλες φορές το εχω κοψει ποδαρατο απο τη δουλεια στο σπιτι 7 χλμ το μεσημερι (~45-50' αναλογα αν θα χαζευω στο δρόμο ή οχι). Το πρωι όμως ακομα και για 2 χλμ ισως δε γινεται μιας και πιθανότατα τα 2/3 του έτους θα ιδρωσει ο TS... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από paylidis
Nabuko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος ο ts θα καταλήξει να πηγαινοέρχεται με το αυτοκίνητο. Δικαιολογίες θα υπάρξουν πολλές. Τη μία θα κάνει κρύο, την άλλη θα βρέχει, την άλλη θα βαριέται κλπ κλπ 2
leonidas_fs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος ο ts θα καταλήξει να πηγαινοέρχεται με το αυτοκίνητο. Δικαιολογίες θα υπάρξουν πολλές. Τη μία θα κάνει κρύο, την άλλη θα βρέχει, την άλλη θα βαριέται κλπ κλπ Αυτό είναι που με φοβίζει και εμένα, οπότε θα ξεκινήσω με τα πόδια! 1
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 2:07 ΜΜ, leonidas_fs είπε Και εγω εν τέλει προς τα εκεί κλείνω! Το ποδήλατο ειναι λιγο μανουρα, κλειδωσε, ξεκλειδωσε, ασε που θελει και service * λαστιχα λόγω ακινησίας οπότε σίγουρα ενα 200αρι για να φτιαξει! @kalogeros τι πατίνι έχεις; Xiaomi; Δεν χρειαζεται πανω απο 30€ service. Λαστιχα καινουρια δεν χρειαζεται, καινουριες σαμπρελες πιθανως να θελει που κοστιζουν 5€/εκαστη. Αν το ποδηλατο μπαινοβγαινει ευκολα απο το σπιτι σου και εχεις να το παρκαρεις καπου ευκολα και με ασφαλεια στην δουλεια, τοτε παιξε με το ποδηλατο. Μονο και μονο που θα αρχισεις να το χρησιμοποιεις, θα δεις οτι θα μπορεις σιγα σιγα να κανεις κι αλλα πραγματα με το ποδηλατο, πχ να πηγαινεις σουπερμαρκετ μετα την δουλεια για να παρεις μερικα πραγματα κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα