GATE123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, An3as είπε Ναι το Mi 9 SE δηλαδή όλα τα κινητά με ROM από Ινδονησία έχουν δυνατότητα ηχογράφησης; και τα samsung; αν παραγγείλω δηλαδή απευθείας ενα κινητό απο κινεζομάγαζο θα έχει τη δυνατότητα ηχογράφησης; Θεωρητικά ναι σου είπα. Στο link με το root λένε για τέτοιες rom της Ινδονησίας. Από κινεζομαγαζο πως θα ξέρεις τη rom θα σου έρθει? Εκτός και αν δεν λέει EUR ,αλλά και πάλι να πάρεις ένα καινούργιο κινητό και να φλασαρης rom? Αφού έχεις το Mi 9 SE γιατί δεν προσπαθεις με αυτό? Εγώ έχω εφαρμογή με ευρωπαϊκή rom αλλά κάνει ηχογράφηση μόνο με ανοιχτή ακρόαση. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Ntelosxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Asus rog phone 2 - 3 - 5 έχουν δική τους ηχογράφηση κλήσεων εχω το 2 και εχω σωθεί απαυτο το θέμα. Κι εγω έψαχνα συνέχεια μια εφαρμογή.
honeyed_bee Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Τελικά υπάρχουν κινητά που να υποστηρίζουν εγγραφή συνομιλιών? ...επίσης, σε περίπτωση που αγοράσω voice recorder για εγγραφή συνομιλιών σε ανοιχτή ακρόαση από κινητό, θα υπάρχουν παρεμβολές στη ηχογράφηση από τα ηλεκτρικά κύματα που εκπέμπει το κινητό?
hurin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, honeyed_bee είπε Τελικά υπάρχουν κινητά που να υποστηρίζουν εγγραφή συνομιλιών? ...επίσης, σε περίπτωση που αγοράσω voice recorder για εγγραφή συνομιλιών σε ανοιχτή ακρόαση από κινητό, θα υπάρχουν παρεμβολές στη ηχογράφηση από τα ηλεκτρικά κύματα που εκπέμπει το κινητό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Με ανοικτή ακρόαση λειτουργεί άψογα.
Teo152 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Στις 28/10/2021 στις 9:35 ΜΜ, adi32 είπε Το cube acr δούλευε μια χαρά μέχρι το Android 10 αλλά τώρα γράφει μόνο τις εισερχόμενες Το έχω κι εγώ αλλά πλέον γράφει μόνο την δική μου φωνή και όχι του καλούντα δυστυχώς
alfaromeogr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Η αλλαγή της Rom σε ινδονησία είναι μονόδρομος σε αυτή την περίπτωση αλλά αν δεν γνωρίζεις ΜΗΝ το κάνεις μόνος σου. Υπάρχουν καταστήματα (συνήθως πακιστανοί) που το κάνουν άψογα και το κινητό χάνει μόνο την εργοστασιακή εγγύηση(αν και δεν είναι ξεκάθαρο αυτό), ΔΕΝ γινεται ROOT, ΔΕΝ πειράζεται η ασφάλεια του κινητού με κανένα τρόπο, το κινητό κάνει αυτόματα μόνο του τα update όπως πριν την αλλαγή και δουλεύει ΑΨΟΓΑ!! Εγώ το έκανα σε ένα Samsung Μ51 χωρίς καμία "παρενέργεια". Ποτέ δεν θα προτιμούσα να καταστρέψω τις ασφάλειες του κινητού για να έχω εγγραφή. Αυτή την στιγμή το κινητό μου έχει αναβαθμιστεί αυτόματα στο android 12 και λειτουργεί κανονικότατα!!! Γίνεται σε σχεδόν όλα τα κινητά της Samsung που κυκλοφωρούν στην Ελλάδα.
Fotia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μη σκαλιζεται τηλεφωνα ,ειδικα στην εγγύηση , για μια λειτουργία που δεν ξέρει κανεις αν θα δουλέψει . Δοκιμάστε να βρείτε εφαρμογες ,dialer που έχουν δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης . Καποια εκδοση και παλαιότερη θα κατσει συμβατη με το κινητό σας. Αν ψαξει κανεις υπάρχουν ευκολα και οι ίδιες πληρωμενες εκδόσεις.
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 https://techibee.in/coloros-dialer-with-auto-call-recording-and-no-recording-announcement-for-all-android-12-smartphones-bury-the-google-dialer-now/ Εχει δοκιμασει κανεις αυτο?
drgt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Επαναφέρω αυτό το θέμα καθώς η εργοστασιακή ( η της ίδιας ποιότητας εκ των υστέρων εγκατάσταση) καταγραφή κλήσεων μου είναι απαραίτητη. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ένα Xiaomi του 2019 αλλά δεν αναβαθμίζεται πάνω από android 7 και οι καινούργιες εφαρμογές δεν εγκαθίστανται / αναβαθμίζονται. Με custom rom υπάρχουν προβλήματα στο GPay και στις τραπεζικές εφαρμογές. Έχει βρει κάποιος λύση σε αυτό το θέμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα