Proodevtikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Προσπαθώ να δηλώσω το ραπίντ τέστ του παιδιού αλλά μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα.Την προηγούμενη φορά το καταχωρησα κανονικά. Τι μπορεί να έγινε;
tsops Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. απλά δεν είχε περαστεί το όνομα του παιδιού. Η διόρθωση μπορεί να γίνει μόνο από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο ΚΕΠ. Η διαδικασία κρατάει μόλις δύο λεπτά.
Proodevtikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsops είπε Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. απλά δεν είχε περαστεί το όνομα του παιδιού. Η διόρθωση μπορεί να γίνει μόνο από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο ΚΕΠ. Η διαδικασία κρατάει μόλις δύο λεπτά Ναι αλλά την προηγούμενη Παρασκευή μπήκα κανονικά.
greatst Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Proodevtikos είπε Προσπαθώ να δηλώσω το ραπίντ τέστ του παιδιού αλλά μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα.Την προηγούμενη φορά το καταχωρησα κανονικά. Τι μπορεί να έγινε; Μια απ΄τα ίδια, για παιδί μου και εγώ: πριν μια βδομάδα κανονικά, τώρα το μήνυμα "Δεν βρέθηκε η εγγραφή πολίτη στο Μητρώο Πολιτών".
billdag79 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Αντιμετωπισα και εγω το ιδιο προβλημα μολις τωρα, πατησα πολλες φορες το κουμπι συνεχεια μεχρι που εβγαλε το μηνυμα οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα και να δοκιμασω αργοτερα, δοκιμασα αμεσως και μου εβγαλε την επομενη οθονη οπου ζηταει το ΑΜΚΑ απο εκει και μετα συνεχισα κανονικα και εκτυπωσα την βεβαιωση. Ελπιζω να δουλεψει και σε εσας.
SPY_oo7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δοκιμασε να βάλεις τα στοιχεια του παιδιου οπός ειναι στο δημοτολόγιο.ΠΧ κωνσταντινος και οχι Κωστας,Γεώργιος και οχι Γιωργος 47 λεπτά πριν, AG2310 είπε τι πρεπει να κανω για να φτιαχτει?
Ioannazig Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σας. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση που είμαι 18 χρονών, δεν έχω λογαριασμό taxisnet και προσπαθώ να βγάλω την βεβαίωση rapid test μέσω του λογαριασμού των γονιών μου, αλλά μου εμφανίζει το πρόβλημα "δεν βρέθηκε η εγγραφή πολίτη στο μητρώο πολιτών"; Διάβασα κάτι για το ΚΕΠ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα. Μήπως, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία διεξοδικότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Anestisbin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Παθαίνω το ίδιο εδώ και πολύ καιρό και σμρ που περίμενα να δω το μοριακό πάλι δεν μπορώ και δεν ξέρω τι να κάνω μίλησα στα κεπ λένε ότι δεν ξέρουν ποιος θα με βοηθήσει
GEORGE2123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 ΄Πήγαμε δύο φορές στα ΚΕΠ αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα
Marnia2702 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 10:14 ΜΜ, Anestisbin είπε Παθαίνω το ίδιο εδώ και πολύ καιρό και σμρ που περίμενα να δω το μοριακό πάλι δεν μπορώ και δεν ξέρω τι να κάνω μίλησα στα κεπ λένε ότι δεν ξέρουν ποιος θα με βοηθήσει Λοιπόν επειδή το έψαξα πολυ το θέμα αυτό γιατί έχω το ίδιο προβλημα .... Είναι επειδή δεν έχεις κάνει απογραφή. Εμένα αυτό μου είπαν. Για να ανοίξει η πλατφορμα λοιπόν θα πρεπει να κάνεις απογραφή διαφορετικά απλά σε από κόβουν από όλα..... Στις 19/1/2022 στις 9:48 ΠΜ, GEORGE2123 είπε ΄Πήγαμε δύο φορές στα ΚΕΠ αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα Έχεις κάνει απογραφή;;;αν όχι αυτό φταίει
chill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω κάνει απογραφή, ηλεκτρονικά, και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ακυρο: σε μένα βγάζει αναντιστοιχία μητρώου πολιτών κ αμκα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από chill
GEORGE2123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 1:57 ΠΜ, Marnia2702 είπε Έχεις κάνει απογραφή;;;αν όχι αυτό φταίει Ναι έχω κάνει απογραφή αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα