Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να δηλώσω το ραπίντ τέστ του παιδιού αλλά μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα.Την προηγούμενη φορά το καταχωρησα κανονικά.

Τι μπορεί να έγινε;

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. απλά δεν είχε περαστεί το όνομα του παιδιού. Η διόρθωση μπορεί να γίνει μόνο από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο ΚΕΠ. Η διαδικασία κρατάει μόλις δύο λεπτά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsops είπε

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. απλά δεν είχε περαστεί το όνομα του παιδιού. Η διόρθωση μπορεί να γίνει μόνο από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο ΚΕΠ. Η διαδικασία κρατάει μόλις δύο λεπτά

Ναι αλλά την προηγούμενη Παρασκευή μπήκα κανονικά.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Proodevtikos είπε

Προσπαθώ να δηλώσω το ραπίντ τέστ του παιδιού αλλά μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα.Την προηγούμενη φορά το καταχωρησα κανονικά.

Τι μπορεί να έγινε;

Μια απ΄τα ίδια, για παιδί μου και εγώ: πριν μια βδομάδα κανονικά, τώρα το μήνυμα "Δεν βρέθηκε η εγγραφή πολίτη στο Μητρώο Πολιτών".

Δημοσ.

Αντιμετωπισα και εγω το ιδιο προβλημα μολις τωρα, πατησα πολλες φορες το κουμπι συνεχεια μεχρι που εβγαλε το μηνυμα οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα και να δοκιμασω αργοτερα, δοκιμασα αμεσως και μου εβγαλε την επομενη οθονη οπου ζηταει το ΑΜΚΑ απο εκει και μετα συνεχισα κανονικα και εκτυπωσα την βεβαιωση. Ελπιζω να δουλεψει και σε εσας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασε να βάλεις τα στοιχεια του παιδιου οπός ειναι στο δημοτολόγιο.ΠΧ  κωνσταντινος και οχι Κωστας,Γεώργιος και οχι Γιωργος

47 λεπτά πριν, AG2310 είπε

τι πρεπει να κανω για να φτιαχτει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση που είμαι 18 χρονών, δεν έχω λογαριασμό taxisnet και προσπαθώ να βγάλω την βεβαίωση rapid test μέσω του λογαριασμού των γονιών μου, αλλά μου εμφανίζει το πρόβλημα "δεν βρέθηκε η εγγραφή πολίτη στο μητρώο πολιτών"; Διάβασα κάτι για το ΚΕΠ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα. Μήπως, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία διεξοδικότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παθαίνω το ίδιο εδώ και πολύ καιρό και σμρ που περίμενα να δω το μοριακό πάλι δεν μπορώ και δεν ξέρω τι να κάνω μίλησα στα κεπ λένε ότι δεν ξέρουν ποιος θα με βοηθήσει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/1/2022 στις 10:14 ΜΜ, Anestisbin είπε

Παθαίνω το ίδιο εδώ και πολύ καιρό και σμρ που περίμενα να δω το μοριακό πάλι δεν μπορώ και δεν ξέρω τι να κάνω μίλησα στα κεπ λένε ότι δεν ξέρουν ποιος θα με βοηθήσει

Λοιπόν επειδή το έψαξα πολυ το θέμα αυτό γιατί έχω το ίδιο προβλημα .... Είναι επειδή δεν έχεις κάνει απογραφή. Εμένα αυτό μου είπαν. Για να ανοίξει η πλατφορμα λοιπόν θα πρεπει να κάνεις απογραφή διαφορετικά απλά σε από κόβουν από όλα..... 

Στις 19/1/2022 στις 9:48 ΠΜ, GEORGE2123 είπε

΄Πήγαμε δύο φορές στα ΚΕΠ αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα

Έχεις κάνει απογραφή;;;αν όχι αυτό φταίει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω κάνει απογραφή, ηλεκτρονικά, και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. 

Ακυρο: σε μένα βγάζει αναντιστοιχία μητρώου πολιτών κ αμκα. 

Επεξ/σία από chill
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 1:57 ΠΜ, Marnia2702 είπε

Έχεις κάνει απογραφή;;;αν όχι αυτό φταίει

Ναι έχω κάνει απογραφή αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...