Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα

Θελω να παρω ενα smartphone στη μητερα μου, ειναι 62 ετών. Το χρειαζεται για να μιλαει στο τηλεφωνο, να κανουμε βιντεοκλησεις και γενικα να απασχολειται στο ιντερνετ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο απλό και όχι σύνθετο με βάση τα κριτήρια που παραχώρησα παρακαλώ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Kαλησπερα

Θελω να παρω ενα smartphone στη μητερα μου, ειναι 62 ετών. Το χρειαζεται για να μιλαει στο τηλεφωνο, να κανουμε βιντεοκλησεις και γενικα να απασχολειται στο ιντερνετ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο απλό και όχι σύνθετο με βάση τα κριτήρια που παραχώρησα παρακαλώ?

Παρε της ένα chromebook.Για σερφαρισμα και βιντεοκλήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Παρε της ένα chromebook.Για σερφαρισμα και βιντεοκλήσεις. 

δεν ξερει απο τετοια ρε. Εδω της πηρα ταμπλετ και μου ειπε οτι θελει smartphone γιατι τη βολευουν καλυτερα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Kαλησπερα

Επειδή δεν λες και τιμή δες αυτό https://www.skroutz.gr/s/28579335/Realme-C21-64GB-Cross-Blue.html 

2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GATE123 είπε

Επειδή δεν λες και τιμή δες αυτό https://www.skroutz.gr/s/28579335/Realme-C21-64GB-Cross-Blue.html 

2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.

Ναι εχεις δικιο με συγχωρεις. Μεχρι 200 ευρω μπορω να τα δωσω

Δημοσ.

Παντως το X3 pro ειναι ταμαμ απο ηχειο. Σιγουρα ειναι ευπροσδεκτο για την μεγαλη ηλικία. Προσωπικα με ανοικτη ακροαση το χαμηλωνω 😄

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eko13 είπε

Παντως το X3 pro ειναι ταμαμ απο ηχειο. Σιγουρα ειναι ευπροσδεκτο για την μεγαλη ηλικία. Προσωπικα με ανοικτη ακροαση το χαμηλωνω 😄

Xiaomi σε 62χρονη?

Έλα τώρα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...