Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα έλαβα ένα email, όχι phishing από find my , [email protected] , που γράφει «Το Κλείδωμα ενεργοποίησης ζητά το συνθηματικό σας στη συσκευή» μου χαν κλέψει παλιά ένα iPhone Λέτε να ναι γι αυτο; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, hiphone2020 είπε Καλησπερα έλαβα ένα email, όχι phishing από find my , [email protected] , που γράφει «Το Κλείδωμα ενεργοποίησης ζητά το συνθηματικό σας στη συσκευή» μου χαν κλέψει παλιά ένα iPhone Λέτε να ναι γι αυτο; Ευχαριστώ Μπορεί,εμείς που να ξέρουμε;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως έχει τύχει σε κάποιον και αν μπορώ να κάνω κάτι η απλά να το αγνοήσω Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από hiphone2020
kostasbm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 κοιτα στο support της apple https://support.apple.com/en-us/HT204233
flyer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, hiphone2020 είπε Καλησπερα έλαβα ένα email, όχι phishing από find my , [email protected] , που γράφει «Το Κλείδωμα ενεργοποίησης ζητά το συνθηματικό σας στη συσκευή» μου χαν κλέψει παλιά ένα iPhone Λέτε να ναι γι αυτο; Ευχαριστώ Έχεiς ενεργοποιημένο το 2fa? Πως κατάλαβες ότi είναι phising? Αν μπορείς βάλε ένα screenshot από το email... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από flyer
marmagia Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις Το τσεκαρα πραγματι αυτή είναι η διεύθυνση που χρησιμοποιεί η Apple, αλλά πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν κάνει spoofing; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από marmagia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα