Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια

Εχω εγκαταστήσει το office 2019 και μου κάνει το εξης στο Word :

Συχνά  εκει που γράφω ή παω να προσθέσω μια λέξη κάπου μου αλλιώνει το κείμενο αλλά είναι καθαρά "γραφικό " το πρόβλημα και όχι πραγματικό διότι απαξ΄'

και κανω scroll λιγο πάνω ή κάτω τα βλέπω όλα οκ. Το θέμα ομως είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Ξερετε τι φταίει και αν μπορω να κανω κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια φωτό θα βοηθούσε. Αν κάτω δεξιά πατήσεις το +/- ώστε ν αλλάξει το μέγεθος/zoom in out δηλαδή  ?

Επεξ/σία από Kthulhou
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/10/2021 στις 2:18 ΜΜ, Kthulhou είπε

Μια φωτό θα βοηθούσε. Αν κάτω δεξιά πατήσεις το +/- ώστε ν αλλάξει το μέγεθος/zoom in out δηλαδή  ?

Οταν μου έκανε τα παρακάτω το μονο που μπορουσα να κανω ήταν να κλέισω το Word με το "Χ" πάνω δεξιά. Ολο το Word μου το εμφάνιζε οπως παρακάτω. Μηπως φταει το ιδιο το office? Το κατέβασα από την σελίδα τους με καποιο licence που βρήκα σε προσφορα

Word problhma3.JPG

Word problhma2.JPG

Επεξ/σία από nkoumo
Δημοσ.

ασχετο-σχετικο. οταν ανεβαζεις τετοια screenshot προσπαθησε να μην φαινονται προσωπικα στοιχεια. ινσομνια εισαι, δεν ξερεις ποιος περιεργος τα βλεπει και τι θα κανει...

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vaggos231 είπε

ασχετο-σχετικο. οταν ανεβαζεις τετοια screenshot προσπαθησε να μην φαινονται προσωπικα στοιχεια. ινσομνια εισαι, δεν ξερεις ποιος περιεργος τα βλεπει και τι θα κανει...

βασικα δεν ειχα κάτι προσωπικό, ενα κείμενο ήταν

22 ώρες πριν, Aris_ είπε

δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ολα τα gpu acceleration που εχει το office

Eψαξα και βρήκα οτι πρέπει να τσεκάρω το παρακάτω

148653548_Wordproblhma4.JPG.3cba6ae94a08744e1672ab8feb5ba629.JPG

πληροφορία https://www.top-password.com/blog/disable-hardware-graphic-acceleration-for-office/

Αλλά σε εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ Disable hardware graphics acceleration

323417879_Wordproblhma5.JPG.f41c14fa6154e8f511c3d8accd34f5b0.JPG

καμιά ιδέα γιατί δε υπαρχει ή τι πρέπει να κανω?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Aris_ είπε

στο link που βρήκες παρακάτω εχει οδηγίες να πας με regedit και να αλλάξεις τιμές 

Το είδα , ομως δεν υπάρχει σε μένα η καταγραφή/διαδρομή  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Common\Graphics

βασικά λείπει το   \Graphics

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Aris_ είπε

αρα μάλλον κακο install , reinstall όλα  απο την αρχή αφού κάνεις uninstall 

τι καρτα gpu εχεις ?

Νvidia  Gforce GT 1030 2GB

Δημοσ.

Ξεκινά με τους drivers της κάρτας αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι έχουν περάσει σωστά μετά κάνε ότι είπα για το office

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για το office 2019 η διαδρομή είναι  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Common\

εδώ είναι οι οδηγίες για να δημιουργήσεις το κλειδί αν δεν υπάρχει μέσα στην registry

https://www.isumsoft.com/it/disable-hardware-graphic-acceleration-in-ms-office-2019-2013/

image.png.098553057b5d6c9a005761c960d79beb.png

Επεξ/σία από MadSheep

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...