nkoumo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Γεια Εχω εγκαταστήσει το office 2019 και μου κάνει το εξης στο Word : Συχνά εκει που γράφω ή παω να προσθέσω μια λέξη κάπου μου αλλιώνει το κείμενο αλλά είναι καθαρά "γραφικό " το πρόβλημα και όχι πραγματικό διότι απαξ΄' και κανω scroll λιγο πάνω ή κάτω τα βλέπω όλα οκ. Το θέμα ομως είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Ξερετε τι φταίει και αν μπορω να κανω κατι?
Kthulhou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια φωτό θα βοηθούσε. Αν κάτω δεξιά πατήσεις το +/- ώστε ν αλλάξει το μέγεθος/zoom in out δηλαδή ? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από Kthulhou
stathisp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Πιθανόν θέμα οθόνης ή κάρτας γραφικών. Μου το κάνει κι εμένα (σπάνια).
nkoumo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2021 στις 2:18 ΜΜ, Kthulhou είπε Μια φωτό θα βοηθούσε. Αν κάτω δεξιά πατήσεις το +/- ώστε ν αλλάξει το μέγεθος/zoom in out δηλαδή ? Οταν μου έκανε τα παρακάτω το μονο που μπορουσα να κανω ήταν να κλέισω το Word με το "Χ" πάνω δεξιά. Ολο το Word μου το εμφάνιζε οπως παρακάτω. Μηπως φταει το ιδιο το office? Το κατέβασα από την σελίδα τους με καποιο licence που βρήκα σε προσφορα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από nkoumo
Aris_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ολα τα gpu acceleration που εχει το office
vaggos231 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 ασχετο-σχετικο. οταν ανεβαζεις τετοια screenshot προσπαθησε να μην φαινονται προσωπικα στοιχεια. ινσομνια εισαι, δεν ξερεις ποιος περιεργος τα βλεπει και τι θα κανει... 1
nkoumo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, vaggos231 είπε ασχετο-σχετικο. οταν ανεβαζεις τετοια screenshot προσπαθησε να μην φαινονται προσωπικα στοιχεια. ινσομνια εισαι, δεν ξερεις ποιος περιεργος τα βλεπει και τι θα κανει... βασικα δεν ειχα κάτι προσωπικό, ενα κείμενο ήταν 22 ώρες πριν, Aris_ είπε δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ολα τα gpu acceleration που εχει το office Eψαξα και βρήκα οτι πρέπει να τσεκάρω το παρακάτω πληροφορία https://www.top-password.com/blog/disable-hardware-graphic-acceleration-for-office/ Αλλά σε εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ Disable hardware graphics acceleration καμιά ιδέα γιατί δε υπαρχει ή τι πρέπει να κανω?
Aris_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 στο link που βρήκες παρακάτω εχει οδηγίες να πας με regedit και να αλλάξεις τιμές
nkoumo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Aris_ είπε στο link που βρήκες παρακάτω εχει οδηγίες να πας με regedit και να αλλάξεις τιμές Το είδα , ομως δεν υπάρχει σε μένα η καταγραφή/διαδρομή HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Common\Graphics βασικά λείπει το \Graphics
Aris_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 αρα μάλλον κακο install , reinstall όλα απο την αρχή αφού κάνεις uninstall τι καρτα gpu εχεις ?
nkoumo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Aris_ είπε αρα μάλλον κακο install , reinstall όλα απο την αρχή αφού κάνεις uninstall τι καρτα gpu εχεις ? Νvidia Gforce GT 1030 2GB
Aris_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Ξεκινά με τους drivers της κάρτας αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι έχουν περάσει σωστά μετά κάνε ότι είπα για το office
MadSheep Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) για το office 2019 η διαδρομή είναι HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Common\ εδώ είναι οι οδηγίες για να δημιουργήσεις το κλειδί αν δεν υπάρχει μέσα στην registry https://www.isumsoft.com/it/disable-hardware-graphic-acceleration-in-ms-office-2019-2013/ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από MadSheep
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα