Otoulhs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! το κινητο εχει bagαρει, καποια στιγμη το βραδυ εβλεπα ενα βιντεακι στο YouTube και ΜΠΑΜ μπενει σε recovery mod, δεν ξερω τι εκανα και μπηκε αλλα εχει bagαρει και δεν βγενει με τιποτα, δεν ξερω αν φτεει που ημουν σε λειτουργια υπερεξηκονομισης μπαταριας παρολο που που ημουν 90%+ μπαταρια απλα δεν μου αρεσει να το φορτιζω, παλευω λιγο εκει κανα 10λεπτο με τα κουμπια και ανοιγει, και επειδη ειμαι λακαμας δεν το εβγαλα απο την λειτουργια υπερεξηκονομισης μπαταριας και μετα απο 20 περιπου λεπτα ξανα μπαινει, κανω το ιδιο με τα κουμπια αλλα δεν, το αφησα ολη την νυχτα και δεν εκανε τιποτα, το πρωι το ανοιξα απο πισω του εβγαλα την μπαταρια και την ξανα εβαλα, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ RECOVERY MOD δεν ξερω τι να κανω τα εχω δοκιμασει ολα πειτε μου εσεις τι πρεπει να κανω plz
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Αυτή την στιγμή δεν θα κάνεις τίποτα. Αυριο περνεις το επίσημο service στο Ελληνικό και αυτή θα σου που τη να κάνεις. Apollonos 6 Elliniko T.K. 16777 Email: [email protected] 2160027021
Otoulhs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, GATE123 είπε Αυτή την στιγμή δεν θα κάνεις τίποτα. Αυριο περνεις το επίσημο service στο Ελληνικό και αυτή θα σου που τη να κάνεις. Apollonos 6 Elliniko T.K. 16777 Email: [email protected] 2160027021 Μηπως να παω στο μαγαζι που το πηρα? επισης καποια στιγμη εσβησε και το εβαλα στην φορτιση και θα δω τι θα γινει
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι για αρχή εφόσον γίνεται πήγαινε στο μαγαζί και βλέπεις πως θα εξελιχθεί. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
AntiCambeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Αφού έχει bag, το βάζεις σε τσάντα (bag) και το πάς στο κατάστημα. 😄
Otoulhs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αφού έχει bag, το βάζεις σε τσάντα (bag) και το πάς στο κατάστημα. 😄 Σε παρακαλω φιγε απο αυτο το forum plz 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Ναι για αρχή εφόσον γίνεται πήγαινε στο μαγαζί και βλέπεις πως θα εξελιχθεί. θα το δοκιμασω
gianniz_k Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, Otoulhs είπε το πρωι το ανοιξα απο πισω του εβγαλα την μπαταρια και την ξανα εβαλα 12 ώρες πριν, GATE123 είπε Αυριο περνεις το επίσημο service στο Ελληνικό και αυτή θα σου που τη να κάνεις. Δεν κάνουμε τέτοιου είδους παρέμβαση σε εντός εγγύησης συσκευή. Να προετοιμαστείς για χρέωση.
Otoulhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, gianniz_k είπε Δεν κάνουμε τέτοιου είδους παρέμβαση σε εντός εγγύησης συσκευή. Να προετοιμαστείς για χρέωση. αν δεν τους πω οτι το ανοιξα?
gianniz_k Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Otoulhs είπε αν δεν τους πω οτι το ανοιξα? Λογικά θα το διαπιστώσουν μόνοι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα