Προς το περιεχόμενο

3 γραμμές σταθερής σε ένα σπίτι

επισκέπτη Qwerty_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Εχω μια μικρή επιχείρηση αλλά λόγω κόστους δεν μπορώ να συντηρώ πλέον ένα γραφείο. Στο γραφείο έχω μια γραμμή cosmote και μια γραμμή vodafone όπου έχω συνδεδεμένο το φάξ και άλλη μια γραμμή στο σπίτι πάλι cosmote αλλά 200αρα. Τι θα κάνω για να μεταφέρω όλες τις γραμμές στο σπίτι. (Το σπίτι είναι μονοκατοικία)

*Τα συμβόλαια στην cosmote λήγουν σε 23 μήνες ενώ της vodafone σε 11 μήνες

Επεξ/σία από Qwerty_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Τι εννοείς τι να κανω;

Αίτηση στους παρόχους τι αλλο;

Nα αιτηθώ για γραμμή isdn ή να ζητήσω δημιουργία 2 νέων γραμμών από τον ΟΤΕ;

Για του ΟΤΕ μπορεις να αιτηθεις να τα “παντρεψεις” στον υφισταμενο βροχο που υπαρχει στο σπιτι (2 VoIP νουμερα), για την Voda θα πρεπει να ζητησεις μεταφορα γραμμης. Προυποθεση να υπαρχει ελευθερο ζευγος στην καλωδιωση σου, οπως επισης και στο δικτυο του ΟΤΕ (αυτο θα το απαντησει ο ΟΤΕ στην Voda)…

Η μονοκατοικία που μένω συνδέθηκα σε ftth και σε απλή ερώτηση που έκανα σήμερα στην cosmote μου είπε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η dsl γραμμή καθώς δεν χρησιμοποιείται έτσι θα γίνει μεταφορά της γραμμής μου <<γρήγορα>> (15 εργάσιμες ημέρες εκτιμούν ότι θα έχει ολοκληρωθεί). Για την vodafone θα δω αύριο που θα πάω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Update: Η κύρια γραμμή του γραφείου μεταφέρθηκε επιτυχώς τώρα περιμένω από την vodafone όπου στην διαδικασία βαψίματος του 2ου υπνοδωματίου ανακαλύψαμε πρόσθετη πρίζα τηλεφώνου όπου είναι συνδεδεμένη με κολόνα του οτε και αυτό διευκόλυνε την διαδικασία

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...