c23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Αυτή τη στιγμή μπορώ να πάρω το Α52s 6/128 με 290e (έμμεσα με χρήση 20% επιστροφή και κάτι άλλα). Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα, καθώς από μπαταρία θεωρώ δε θα έχουν μεγάλες διαφορές. Και για τη χρήση που θα κάνω δεν πιστεύω να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα ανώτερα spes του F3. Υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο στα ~300ε να κοιτάξω; Αυτή τη στιγμή είμαι με xperia XZ1 Compact.
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το skin του poco πρέπει να το "σκαλίσεις" αν δεν έχεις πιάσει Xiaomi. Επίσης το poco είναι δυνατό κινητό με σχέση του Samsung. Έχει καλύτερη φωτογραφία την μέρα με σχέση του Samsung αλλά το Samsung έχει OIS. Δεν ξέρω από που θα το πάρεις αλλά σε μεγάλη αλυσίδα δεν αξίζουν τόσα λεφτά(400+) αλλά ούτε και 300+ από σκρουτζαδικο. Το A52s είναι μια τίμια επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Υπάρχει και μια άλλη επιλογή το Realme GT Master Edition 5G στα 306€. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
c23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το skin του poco πρέπει να το "σκαλίσεις" αν δεν έχεις πιάσει Xiaomi. Επίσης το poco είναι δυνατό κινητό με σχέση του Samsung. Έχει καλύτερη φωτογραφία την μέρα με σχέση του Samsung αλλά το Samsung έχει OIS. Δεν ξέρω από που θα το πάρεις αλλά σε μεγάλη αλυσίδα δεν αξίζουν τόσα λεφτά(400+) αλλά ούτε και 300+ από σκρουτζαδικο. Το A52s είναι μια τίμια επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Υπάρχει και μια άλλη επιλογή το Realme GT Master Edition 5G στα 306€. Poco έχουν 2 δικοί μου, το X3 είχα σκαλίσει αρκετά. Το F3 απλά το έχω πιάσει στα χέρια να δω πως είναι. Με φάνηκαν μεγάλα και τα δυο, αλλά συνηθίζεται. Απλά πολλές ανούσιες, κατ εμέ, εφαρμογές της Xiaomi δε μπορείς να τις απενεργοποιήσεις έστω. Με άμεσο τρόπο, στο Redmi 4X είχα κατεβάσει app και είχε δουλέψει, φαντάζομαι αντίστοιχες δυνατότητες θα υπάρχουν και σε αυτές. F3 μόνο αν περίμενα προσφορά από αλυσίδα, ή από Banggood κλασικά. Το Α52s με έψησε λόγω τιμής κυρίως, στα 400 δε θα το αγόραζα. Καλύτερες φώτο το F3 σε σχέση με το Α52s; Και νόμιζα πως το κυρίως πλεονέκτημα του Α52s ήταν οι κάμερες.. Οκ, καμιά γνώση για το πόσο υποστηρίζονται τα Realme σε σχέση με POCO και Samsung έχουμε;
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, c23 είπε Poco έχουν 2 δικοί μου, το X3 είχα σκαλίσει αρκετά. Το F3 απλά το έχω πιάσει στα χέρια να δω πως είναι. Με φάνηκαν μεγάλα και τα δυο, αλλά συνηθίζεται. Απλά πολλές ανούσιες, κατ εμέ, εφαρμογές της Xiaomi δε μπορείς να τις απενεργοποιήσεις έστω. Με άμεσο τρόπο, στο Redmi 4X είχα κατεβάσει app και είχε δουλέψει, φαντάζομαι αντίστοιχες δυνατότητες θα υπάρχουν και σε αυτές. F3 μόνο αν περίμενα προσφορά από αλυσίδα, ή από Banggood κλασικά. Το Α52s με έψησε λόγω τιμής κυρίως, στα 400 δε θα το αγόραζα. Καλύτερες φώτο το F3 σε σχέση με το Α52s; Και νόμιζα πως το κυρίως πλεονέκτημα του Α52s ήταν οι κάμερες.. Οκ, καμιά γνώση για το πόσο υποστηρίζονται τα Realme σε σχέση με POCO και Samsung έχουμε; Δεν υπάρχει πλέον το app που λες γιατί και εγώ το είχα. Τώρα νομίζω με ADB αν κάνεις κάτι. Το F3 έχει καλύτερη φωτογραφία την μέρα ενώ το Samsung την νύχτα. Σαν γενικό σύνολο για φωτογραφίες είναι το Samsung που όπως είπα έχει και OIS που είναι αρκετά σημαντικό. Τα Realme έχουν 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό από όπου και να το πάρεις(είτε σκρουτζαδικο ή μεγάλη αλυσίδα). Επίσης είναι πιο smooth το skin τους και παραπέμπει σε στιλ OnePlus κλπ. Δηλαδή μπορείς να κάνεις αρκετές παραμετροποίησεις. Εδώ έχω βάλει κάποιες φωτογραφίες από το GT όχι δικές μου Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από GATE123 1
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 A52s και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, το f3 που έχουν γνωστοί μου όλο θέματα έχει (proximity, μέτρια μπαταρία).
CaptainChris Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Το Α52s έχει καλύτερη κάμερα και του Poco είναι πολύ καλή η κάμερα αλλά το λογισμικό κάμερας της Xiaomi δεν αφήνει τον αισθητήρα να αποδώσει το μέγιστο έτσι οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν και εγκαθίστατουν το λογισμικό της Google GCam, ενώ της Samsung είναι άψογη καμερα και λογισμικό πλήρες χωρίς προβλήματα.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Πολύ καλό σε κάμερα είναι και το Oneplus Nord 2,αλλά δεν νομίζω να το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες(από amazon του εξωτερικού παίζει στα 400ευρω). 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Τα Realme έχουν 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό από όπου και να το πάρεις(είτε σκρουτζαδικο ή μεγάλη αλυσίδα). Κρατάω μικρό καλάθι για το παραπάνω(περί αντιπροσωπείας γιατί όντως υπάρχει service στο Ελληνικό),γιατί με 2 μικρομάγαζα που μίλησα μου αναφέρουν 1χρόνο εγγύηση μόνο (eu μοντέλο πάντα),και γενικά τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα ακόμα 1χρόνο αναφέρουν(τρέχα γύρευε δηλαδή). Οντως οι άλλες αντιστοιχες προτάσεις στην κατηγορία του A52s είναι τα Xiaomi Mi 11 Lite και Realme GT master edition(και το Nord 2 απέξω).
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Πολύ καλό σε κάμερα είναι και το Oneplus Nord 2,αλλά δεν νομίζω να το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες(από amazon του εξωτερικού παίζει στα 400ευρω). Κρατάω μικρό καλάθι για το παραπάνω(περί αντιπροσωπείας γιατί όντως υπάρχει service στο Ελληνικό),γιατί με 2 μικρομάγαζα που μίλησα μου αναφέρουν 1χρόνο εγγύηση μόνο (eu μοντέλο πάντα),και γενικά τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα ακόμα 1χρόνο αναφέρουν(τρέχα γύρευε δηλαδή). Οντως οι άλλες αντιστοιχες προτάσεις στην κατηγορία του A52s είναι τα Xiaomi Mi 11 Lite και Realme GT master edition(και το Nord 2 απέξω). Το nord 2 βγαλτω γιατί παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα με την μπαταρία που σκάνε. Αυτοί που πουλάνε Realme με 1 χρόνο εγγύηση θα τα έχουν προμηθευτεί από αλλού. Το 95% έχουν διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. 8 ώρες πριν, c23 είπε Αυτή τη στιγμή μπορώ να πάρω το Α52s 6/128 με 290e (έμμεσα με χρήση 20% επιστροφή και κάτι άλλα). Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα, καθώς από μπαταρία θεωρώ δε θα έχουν μεγάλες διαφορές. Και για τη χρήση που θα κάνω δεν πιστεύω να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα ανώτερα spes του F3. Υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο στα ~300ε να κοιτάξω; Αυτή τη στιγμή είμαι με xperia XZ1 Compact. Φωτογραφίες για το A52s μπορείς να δεις εδώ 1
c23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/10/2021 στις 4:19 ΜΜ, Fulgore είπε Πολύ καλό σε κάμερα είναι και το Oneplus Nord 2,αλλά δεν νομίζω να το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες(από amazon του εξωτερικού παίζει στα 400ευρω). Κρατάω μικρό καλάθι για το παραπάνω(περί αντιπροσωπείας γιατί όντως υπάρχει service στο Ελληνικό),γιατί με 2 μικρομάγαζα που μίλησα μου αναφέρουν 1χρόνο εγγύηση μόνο (eu μοντέλο πάντα),και γενικά τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα ακόμα 1χρόνο αναφέρουν(τρέχα γύρευε δηλαδή). Οντως οι άλλες αντιστοιχες προτάσεις στην κατηγορία του A52s είναι τα Xiaomi Mi 11 Lite και Realme GT master edition(και το Nord 2 απέξω). Ωραίο το Nord, αν και πιστεύω στο BF θα πέσει. Αλλά από όσο βλέπω, στα 290ε που με βγαίνει έμμεσα το Α52s (από Public κιόλας) δε βρίσκω κάτι άλλο σε γνωστή αλυσίδα/εξωτερικό κοντά σε αυτή τη τιμή. Στις 28/10/2021 στις 7:18 ΜΜ, GATE123 είπε Το nord 2 βγαλτω γιατί παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα με την μπαταρία που σκάνε. Αυτοί που πουλάνε Realme με 1 χρόνο εγγύηση θα τα έχουν προμηθευτεί από αλλού. Το 95% έχουν διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Φωτογραφίες για το A52s μπορείς να δεις εδώ To Realme πολύ ωραίες βραδινές, συνεχίζει να με ανησυχεί η μελλοντική του υποστήριξη βέβαια, σε σχέση με Samsung και POCO. Καθώς για εμένα είναι ψιλοάγνωστη μάρκα για την ώρα, αν και το τελευταίο χρόνο βγάζει δυνατές συσκευές. Αλλά και η GCAM κάνει δουλίτσα στο Α52s.. Μάλλον σε αυτό καταλήγω.
greekbusters Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2021 στις 4:19 ΜΜ, Fulgore είπε Πολύ καλό σε κάμερα είναι και το Oneplus Nord 2,αλλά δεν νομίζω να το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες(από amazon του εξωτερικού παίζει στα 400ευρω). Κρατάω μικρό καλάθι για το παραπάνω(περί αντιπροσωπείας γιατί όντως υπάρχει service στο Ελληνικό),γιατί με 2 μικρομάγαζα που μίλησα μου αναφέρουν 1χρόνο εγγύηση μόνο (eu μοντέλο πάντα),και γενικά τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα ακόμα 1χρόνο αναφέρουν(τρέχα γύρευε δηλαδή). Οντως οι άλλες αντιστοιχες προτάσεις στην κατηγορία του A52s είναι τα Xiaomi Mi 11 Lite και Realme GT master edition(και το Nord 2 απέξω). Ενημερωτικά γτ κ εγώ είχα τις αμφιβολίες μ, σε burn in realme 7 Pro, φάνηκαν πολύ καλοί. Μου άλλαξαν οθόνη εντός 4 ημερών με καινούργια χωρίς πολλά πολλά και τοποθέτησαν και tempered glass. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος προσωπικά. Σρυ για το οφτοπικ Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από greekbusters
GATE123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, c23 είπε Ωραίο το Nord, αν και πιστεύω στο BF θα πέσει. Αλλά από όσο βλέπω, στα 290ε που με βγαίνει έμμεσα το Α52s (από Public κιόλας) δε βρίσκω κάτι άλλο σε γνωστή αλυσίδα/εξωτερικό κοντά σε αυτή τη τιμή. To Realme πολύ ωραίες βραδινές, συνεχίζει να με ανησυχεί η μελλοντική του υποστήριξη βέβαια, σε σχέση με Samsung και POCO. Καθώς για εμένα είναι ψιλοάγνωστη μάρκα για την ώρα, αν και το τελευταίο χρόνο βγάζει δυνατές συσκευές. Αλλά και η GCAM κάνει δουλίτσα στο Α52s.. Μάλλον σε αυτό καταλήγω. Και η Xiaomi ήταν άγνωστη μέχρι που θέριεψε. Αλλά παραμένει να παίρνει τελευταία ενημερώσεις. Άσε που τώρα τελευταία τα έχει κάνει μαντάρα με την Miui.
Fotia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Και η HTC εβγαζε καλές συσκευές ,και αυτοκτόνησε . Το μέλλον άγνωστο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα