Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, το τελευταιο διάστημα ότι προιον παίρνω από αγγλία για να λειτουργήσει δεν τον ικανοποιεί ένας απλός μετατροπέας αγγλικής πρίζας σε ελληνική αλλά κάτι πιο εξιδεικευμένο μάλλον δεν ξέρω τι διαφορά έχουν από ένα απλό αντάπτορά. Έχω δοκιμάσει 4-5 διαφορετικούς και μόνο με αυτον εδώ έχουν λειτουργήσει https://www.kafkas.gr/ilektrologiko-yliko/fis-polybriza/diafora-fis-polympriza/hama-antaptoras-taxidiou-prizas-anglikou-typou-se-souko_187512/?=4&skr_prm=WyIxZWY1ZTUwZS1kZDhiLTRiY2UtOGU1MS0wZDdlMWRjYTE0YjQiLDE2MzU0MDQyNzYzMTQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Τελευταίο θύμα ενα fire stick 4k ενώ στο πιο παλιο μοντέλο με τον απλό αντάπτορα λειτουργεί.

Ξέρει κάνεις τι ακριβώς συμβάνει και εκεί που έδινα 1-2 ευρώ για αντάπτορα τώρα πρέπει να δώσω 9 και 10.

Δημοσ.

Κόβεις το βύσμα και βάζεις ένα Ελληνικό . Κόστος 1,5 ευρώ από Καύκα φτάνει να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο φορτιστής του firestick είναι 5volt 1amp με χωριστό καλώδιο . Μπορείς να το ταισεις από την TV σου αν έχει θύρα USB ή με ένα φορτιστή κινητου (να είναι από 1 Ampere και πάνω, παραπάνω είναι οκ λιγότερο από 1Α δεν κάνει):

https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?o=φορτιστης+5v+1a&order_by=popularity&order_dir=desc

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή τι πρόβλημα σου κάνουν οι απλοί;

δεν λειτουργούν οι συσκευές, πχ παλιά για φορτιστή κινητού ο απλός αντάπτορας μία χαρά πλεόν δεν φορτίζει με τον απλό το ίδιο και σε ξυριστική μηχανή και τώρα στο firestick ενώ σε παλιότερες συσκευές από αγγλία δεν είχα ποτέ θέμα ότι αντάπτορα και αν χρησιμοποιούσα και μόνο με τον συγκεκριμένο έχω καταφέρει να τα κάνω να λειτουργήσουν αλλά επειδή έχω πολλές συσκευές και χρειάζομαι πολλούς με το κόστος του συγκεκριμένου είναι θεματάκι και δενν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά από τον απλό τι παραπάω έχει αυτός

1 ώρα πριν, gpapadakis είπε

Ο φορτιστής του firestick είναι 5volt 1amp με χωριστό καλώδιο . Μπορείς να το ταισεις από την TV σου αν έχει θύρα USB ή με ένα φορτιστή κινητου (να είναι από 1 Ampere και πάνω, παραπάνω είναι οκ λιγότερο από 1Α δεν κάνει):

https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?o=φορτιστης+5v+1a&order_by=popularity&order_dir=desc

δεν το ήξερα θα το δοκιμάσω

4 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Κόβεις το βύσμα και βάζεις ένα Ελληνικό . Κόστος 1,5 ευρώ από Καύκα φτάνει να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. 

ίσως το δοκιμάσω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koystado είπε

δεν λειτουργούν οι συσκευές, πχ παλιά για φορτιστή κινητού ο απλός αντάπτορας μία χαρά πλεόν δεν φορτίζει με τον απλό το ίδιο και σε ξυριστική μηχανή και τώρα στο firestick ενώ σε παλιότερες συσκευές από αγγλία δεν είχα ποτέ θέμα ότι αντάπτορα και αν χρησιμοποιούσα και μόνο με τον συγκεκριμένο έχω καταφέρει να τα κάνω να λειτουργήσουν αλλά επειδή έχω πολλές συσκευές και χρειάζομαι πολλούς με το κόστος του συγκεκριμένου είναι θεματάκι και δενν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά από τον απλό τι παραπάω έχει αυτός

Δεν ακούγεται λογικό αυτό.Η ξυριστική δεν εχει ευρωπαική μπρίζα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Δεν ακούγεται λογικό αυτό.Η ξυριστική δεν εχει ευρωπαική μπρίζα;

οχι αφού είαι αγορασμένη από αγγλία...σε παλία ξυριστική Braun κανένα θέμα με αντάπτορα του 1 ευρώ πήρα μία Philips του βάζω τον αντάπτορα νεκρό τπτ δεν φόρτιζε έλεγα χάλασε και τλκ με τον συγκεκριμένο αντάπτορα λειτουργεί κανονικά.... και εμέα κουλό μου ακούγεται και δεν ξέρω τι συμβαίνει

Επεξ/σία από koystado
Δημοσ.

Ειτε καποια βυσματα δεν πατανε καλα (δυσκολο παντως για ανταπτορες με θυληκο αγγλικο και αρσενικο σουκο), ειτε πραγματικα ψωνιζεις χαλασμενους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koystado είπε

οχι αφού είαι αγορασμένη από αγγλία...σε παλία ξυριστική Braun κανένα θέμα με αντάπτορα του 1 ευρώ πήρα μία Philips του βάζω τον αντάπτορα νεκρό τπτ δεν φόρτιζε έλεγα χάλασε και τλκ με τον συγκεκριμένο αντάπτορα λειτουργεί κανονικά.... και εμέα κουλό μου ακούγεται και δεν ξέρω τι συμβαίνει

Οι ξυριστικές που εχω συναντήσει όλες εχουν το ευρωπαικό καλώδιο γιατί μπαίνουν στις πρίζες στον καθρέπτη  που είναι με στρογγυλά ποδαράκια και χωρίς το ποδαράκι ασφάλεια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Συνήθως το μέγιστο ρεύμα που δίνουν οι θύρες USB είναι 500ma, δλδ μισό αμπέρ.

Δημοσ.

Η Αγγλία όπως η Μάλτα και η Κύπρος είναι στην Ευρώπη και οι ρευματοληπτες τους είναι και αυτοί Ευρωπαϊκοί. Δηλαδή η Ευρώπη δεν έχει έναν Ευρωπαϊκό ρευματοληπτη αλλά δύο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Ειτε καποια βυσματα δεν πατανε καλα (δυσκολο παντως για ανταπτορες με θυληκο αγγλικο και αρσενικο σουκο), ειτε πραγματικα ψωνιζεις χαλασμενους.

δύσκολο αυτό διότι δουλεύουν με τις παλίες συσκευασίες και όταν τους βάζω στις συσκευασίες των τελευταίων 2 ετών δεν κάνουν τπτ 

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

πως μπορώ να δω για την δικιά μου τηλεόραση όσα αμπέρ βγάζουν οι θύρες usb; διότι αν συνδέσω το καλώδιο κατευθείαν εκεί λειτουργεί το firestick αλλά δεν ξέρω αν το κάνω ζημιά

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, koystado είπε

πως μπορώ να δω για την δικιά μου τηλεόραση όσα αμπέρ βγάζουν οι θύρες usb; διότι αν συνδέσω το καλώδιο κατευθείαν εκεί λειτουργεί το firestick αλλά δεν ξέρω αν το κάνω ζημιά

Διαβάζοντας το manual της tv σου προφανώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ισχυει συνήθως, αν είναι παραπάνω το γράφει κοντά στη θύρα USB, ή αν η θύρα έχει μπλε χρώμα στο πλαστικό της είναι USB-C και δίνει παραπάνω. 

Πάντως επειδή είχα πολλά firestick από το πρώτο μέχρι και το καινούριο το 4k max που μόλις βγήκε, και τα έχω χρησιμοποιήσει σε 5-6 διαφορετικές τηλεοράσεις, σε καμία δεν είχα πρόβλημα (γιατί το firestick τραβάει πολύ παρακάτω, γύρω στα 0,2-0,4 amp).

Επεξ/σία από gpapadakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...