Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Πετάγομαι να πω και εγώ το παράπονο μου....έχετε παρατηρήσει το τελευταίο εξάμηνο, πως ελάχιστοι χρησιμοποιούν το φλάς στο δρόμο ή είναι στο δικό μου το μυαλό μόνο? Δηλαδή πόσο ποιό κοντά στο χέρι σου να τοποθετήσει ο κατασκευαστής το μοχλό φλας?

Αν δεις σχετικά βίντεο το νο1 αίτιο ατυχήματος είναι η μη χρήση φλας 

Αμφιβάλω αν ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας έχει τιμωρηθεί κάποιος γι αυτό 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Πετάγομαι να πω και εγώ το παράπονο μου....έχετε παρατηρήσει το τελευταίο εξάμηνο, πως ελάχιστοι χρησιμοποιούν το φλάς στο δρόμο ή είναι στο δικό μου το μυαλό μόνο? Δηλαδή πόσο ποιό κοντά στο χέρι σου να τοποθετήσει ο κατασκευαστής το μοχλό φλας?

Εγώ πάλι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κάποιοι οδηγοί σπανίως χρησιμοποιούν φλας, αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια έξαρση στο φαινόμενο το τελευταίο εξάμηνο.

Το μόνο που παρατήρησα ήταν αμέσως μετά την πρώτη καραντίνα, κάποιοι έδειχναν σαν να είχαν ξεχάσει πως να οδηγούν.

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Joshua21 said:

Απάντησε πρώτα εσύ γιατί είναι αξιόπιστα και γεγονότα όσα είπες, όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή τα είπες πριν από μένα.

Το ότι δεν ήταν η δουλειά τους να κάνουν την τροχαία εννοείς? 

Δεν ξέρω, έτσι το φαντάστηκα. 

Εσύ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Το ότι δεν ήταν η δουλειά τους να κάνουν την τροχαία εννοείς? 

Δεν ξέρω, έτσι το φαντάστηκα. 

Εσύ? 

Εγώ αντιθέτως δεν το φαντάστηκα, έχω δει άπειρες φορές την άμεση δράση να βεβαιώνει παραβάσεις.

Δημοσ.
9 minutes ago, Joshua21 said:

Εγώ αντιθέτως δεν το φαντάστηκα, έχω δει άπειρες φορές την άμεση δράση να βεβαιώνει παραβάσεις.

Δεν μιλάμε για άμεση δράση γενικά. Άλλωστε είπα και εγώ όταν το έγραψες πως βοηθητικά το κάνει και η άμεση δράση αυτό. 

Μιλάμε για συγκεκριμένη ομάδα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

Δεν μιλάμε για άμεση δράση γενικά. Άλλωστε είπα και εγώ όταν το έγραψες πως βοηθητικά το κάνει και η άμεση δράση αυτό. 

Μιλάμε για συγκεκριμένη ομάδα. 

Ούτε μιλάμε για τροχαία γενικά. Το θέμα εδώ είναι οι ιδιωτικές εταιρείες στην Γαλλία οι οποίες "βοηθητικά" θα το κάνουν, όπως ακριβώς "βοηθητικά" το κάνει και η άμεση δράση.

Άλλο που επιμένεις να μη θες να δεις τον συσχετισμό.

Τίποτα άλλο από μένα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχουμε στην Ελλάδα δεν ειναι τα πρόστιμα που όντως υψηλά αλλά ότι σπάνια βεβαιώνονται οι παραβάσεις πλην παρκάρισμα και υπέρβαση ταχύτητας, και αυτά αποσπασματικά. Η παραβίαση του κόκκινου και του stop έχει γίνει σπορ για πολλούς, τα ανάποδα σε μονόδρομο καθεστώς για τα μηχανάκια, η ομιλία σε κινητό μάστιγα και ένα σωρό άλλα κακά που κάνουν την οδήγηση επικίνδυνη και γι αυτούς που οδηγούν συνετά και ακολουθώντας τον ΚΟΚ. Θεωρώ ότι μερικά συμβατικά αυτοκίνητα τροχαίας (και όχι ιδιώτη) εξοπλισμένα με dashcam είναι ικανά να βεβαιώνουν κάθε μέρα πολλές παραβάσεις με την επεξεργασία του photo/video υλικού. Όταν τα πρόστιμα έλθουν και επιτέλους επικρατήσει η άποψη για μεγάλη πιθανότητα να καταγράφονται οι παραβάτες, αυτοί θα συνετιστούν. Ας καταλάβουμε ότι δεν μετράνε τα πρόστιμα και οι εξοντωτικές ποινές αλλά η βεβαιότητα ότι αν κάνεις παράβαση, έχεις μεγάλες πιθανότητες να "συλληφθείς".

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Joshua21 said:

Ούτε μιλάμε για τροχαία γενικά. Το θέμα εδώ είναι οι ιδιωτικές εταιρείες στην Γαλλία οι οποίες "βοηθητικά" θα το κάνουν, όπως ακριβώς "βοηθητικά" το κάνει και η άμεση δράση.

Άλλο που επιμένεις να μη θες να δεις τον συσχετισμό.

Τίποτα άλλο από μένα.

Άρα τα στοιχεία σου είναι ότι αφού βοηθητικά η άμεση δράση κόβει κλήσεις έκανε το ίδιο και η ομάδα Σίγμα. 

Άρα η ομάδα Σίγμα κολλάει με το θέμα εδώ. 

Ωραίος! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kalmik είπε

Το πρόβλημα που έχουμε στην Ελλάδα δεν ειναι τα πρόστιμα που όντως υψηλά αλλά ότι σπάνια βεβαιώνονται οι παραβάσεις πλην παρκάρισμα και υπέρβαση ταχύτητας, και αυτά αποσπασματικά. Η παραβίαση του κόκκινου και του stop έχει γίνει σπορ για πολλούς, τα ανάποδα σε μονόδρομο καθεστώς για τα μηχανάκια, η ομιλία σε κινητό μάστιγα και ένα σωρό άλλα κακά που κάνουν την οδήγηση επικίνδυνη και γι αυτούς που οδηγούν συνετά και ακολουθώντας τον ΚΟΚ. Θεωρώ ότι μερικά συμβατικά αυτοκίνητα τροχαίας (και όχι ιδιώτη) εξοπλισμένα με dashcam είναι ικανά να βεβαιώνουν κάθε μέρα πολλές παραβάσεις με την επεξεργασία του photo/video υλικού. Όταν τα πρόστιμα έλθουν και επιτέλους επικρατήσει η άποψη για μεγάλη πιθανότητα να καταγράφονται οι παραβάτες, αυτοί θα συνετιστούν. Ας καταλάβουμε ότι δεν μετράνε τα πρόστιμα και οι εξοντωτικές ποινές αλλά η βεβαιότητα ότι αν κάνεις παράβαση, έχεις μεγάλες πιθανότητες να "συλληφθείς".

Ακριβώς έτσι. 

Τα συμβατικά αυτά αυτοκίνητα πρέπει να είναι της τροχαίας και να γυρίζουν τυχαίες ώρες σε τυχαία μέρη .

Όταν αρχίσουν να έρχονται τα μηνύματα στο κινητό του φίλου συγγενή μας θα γίνουμε όλοι κοτουλες να ξανά  παρανομησουμε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κάμερες και κρυφά συστήματα ρε παιδιά.Κατέβηκα σήμερα κέντρο με το παπί φυσικά  και το απόλαυσα.Ένα μπάχαλα από Νομισματοκοπείο μέχρι γέφυρα Κατεχάκη μία απέραντη ουρά. Ακίνητα. Χαρά στη υπομονή τους. Από κει μέχρι κέντρο χαλαρά αλλά τι μονά ζυγά 50-50 ήταν και δύο τροχονόμους είδα στη Β.Σοφίας που στρίβεις προς Σύνταγμα να έχουν ένα ζυγό σταματημένο. Αν πας αριστερή λωρίδα κανείς έλεγχος. Αστυνομία για άλλους σκοπούς.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Καιρό το λέω ότι είναι η λυση. 

Κάμερα σε αυτοκίνητα, μόλις πιάνεις παράβαση πατάς ένα κουμπί να την στείλεις τροχαία και να πάρεις και ένα ποσοστο από το πρόστιμο 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/10/2021 στις 8:02 ΠΜ, papoys1 είπε

Σε οποιοδήποτε φανάρι να βάλεις στην Αθήνα σε κάθε αλλαγή θα πιάνει και 2-3 που περνάνε με κόκκινο. Φαντάσου να την έχεις όλη μέρα εκεί στημένη. Χοντρή μπαζα.🤣

Και πανε μετα οι μπατζανακιδες και στην βγαζουν καθαρη. Απαραδεκτη η φαση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...