adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Aytokinhta-royfianoi-tha-elegxoyn-thn-kathe-soy-kinhsh-24-wresmera_222304.asp Τόσο καιρό το έλεγα. Το έκαναν οι Γάλλοι Η μόνη και πολύ απλή λύση ώστε να γίνουμε άνθρωποι 2 1
papoys1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Σε οποιοδήποτε φανάρι να βάλεις στην Αθήνα σε κάθε αλλαγή θα πιάνει και 2-3 που περνάνε με κόκκινο. Φαντάσου να την έχεις όλη μέρα εκεί στημένη. Χοντρή μπαζα.🤣 1
G.bar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο, και ούτε χρηματικό πρόστιμο ούτε τίποτα. Αφαίρεση 6 μήνες πινακίδες και δίπλωμα για κόκκινο, και μετά θα το ξανασκεφτόσουν πολύ να το ξανακάνεις. Εκτός των άλλων, δεν νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "αυτοκίνητα ρουφιάνοι" είναι σωστός, πιο σωστό θα ήταν "οδηγοί δολοφόνοι επιτέλους θα τιμωρούνται" για αυτούς που περνάνε κόκκινα. Και μακάρι κάποτε dash cams σε όλα τα οχήματα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από G.bar 18 1
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Με το που κάνεις παράβαση θα έρχεται απευθείας μήνυμα στο κινητό. Στις απλές παραβάσεις πχ όχι φλας ή λίγα χλμ πάνω από το όριο να έρχεται απλή παρατήρηση. Στις τρεις φορές πρόστιμο. Μόλις μαζέψεις ένα αριθμό αφαίρεση διπλώματος, μετά εξετάσεις αδιάβλητες από την αρχή 5
papoys1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Όλες είναι αδικαιολόγητες αλλά εμένα δύο παραβάσεις με νευριάζουν περισσότερο. Το κόκκινο που περνάει ο άλλος όχι ήταν γκαζωμένος και δεν πρόλαβε να σταματήσει αλλά το περνάει γιατί έτσι κάνει κέφι και αφού έχουν περάσει μπροστά του και άλλα 2-3 με κόκκινο και το άλλο που έγινε μόδα στην Αθήνα σε φανάρι π.χ. με αριστερό βελάκι και ενώ υπάρχει ουρά αρκετοί ξύπνοι να βγαίνουν μπροστά με αποτέλεσμα όχι μόνο να σπάνε τα νεύρα των νομοταγών αλλά πολλές φορές να είναι πολλοί κλείνοντας και τη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. 3 1
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όλες είναι αδικαιολόγητες αλλά εμένα δύο παραβάσεις με νευριάζουν περισσότερο. Το κόκκινο που περνάει ο άλλος όχι ήταν γκαζωμένος και δεν πρόλαβε να σταματήσει αλλά το περνάει γιατί έτσι κάνει κέφι και αφού έχουν περάσει μπροστά του και άλλα 2-3 με κόκκινο και το άλλο που έγινε μόδα στην Αθήνα σε φανάρι π.χ. με αριστερό βελάκι και ενώ υπάρχει ουρά αρκετοί ξύπνοι να βγαίνουν μπροστά με αποτέλεσμα όχι μόνο να σπάνε τα νεύρα των νομοταγών αλλά πολλές φορές να είναι πολλοί κλείνοντας και τη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Είναι άλλοι που σέρνονται πριν το πράσινο φανάρι και μόλις ανάβει κόκκινο περνάνε. Αυτό με τη διπλή σειρά πρέπει να έχει πρόστιμο 5000€ γιατί δεν το κάνεις από λάθος ή αβλεψία αλλά από κουτό πονηριά. Εγώ το έχω δει και σε φανάρια με έναν μόνο και να πηγαίνει ο άλλος διπλή σειρά. 5
NTC Labs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όλες είναι αδικαιολόγητες αλλά εμένα δύο παραβάσεις με νευριάζουν περισσότερο. Το κόκκινο που περνάει ο άλλος όχι ήταν γκαζωμένος και δεν πρόλαβε να σταματήσει αλλά το περνάει γιατί έτσι κάνει κέφι και αφού έχουν περάσει μπροστά του και άλλα 2-3 με κόκκινο και το άλλο που έγινε μόδα στην Αθήνα σε φανάρι π.χ. με αριστερό βελάκι και ενώ υπάρχει ουρά αρκετοί ξύπνοι να βγαίνουν μπροστά με αποτέλεσμα όχι μόνο να σπάνε τα νεύρα των νομοταγών αλλά πολλές φορές να είναι πολλοί κλείνοντας και τη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. καθημερινο φαινομενο στη μεσογειων. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, adi32 είπε https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Aytokinhta-royfianoi-tha-elegxoyn-thn-kathe-soy-kinhsh-24-wresmera_222304.asp Τόσο καιρό το έλεγα. Το έκαναν οι Γάλλοι Η μόνη και πολύ απλή λύση ώστε να γίνουμε άνθρωποι Γίνεται Γερμανία εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Πολιτικά αυτοκίνητα, με άτομα που έχουν άδεια από την τροχαία, με κάμερα μέσα στο αμάξι και φωτογραφική μηχανή, στήνονται σε διάφορα σημεία και γράφουν. Δεν νομίζω να εφαρμοστεί Ελλάδα,ήδη τους αποκάλεσε η φυλλάδα του κ... ου που νομίζει ότι έχει σχέση με αυτοκίνητα, ρουφιάνους. Θα φάνε ξύλο.
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, jmmys είπε Γίνεται Γερμανία εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Πολιτικά αυτοκίνητα, με άτομα που έχουν άδεια από την τροχαία, με κάμερα μέσα στο αμάξι και φωτογραφική μηχανή, στήνονται σε διάφορα σημεία και γράφουν. Δεν νομίζω να εφαρμοστεί Ελλάδα,ήδη τους αποκάλεσε η φυλλάδα του κ... ου που νομίζει ότι έχει σχέση με αυτοκίνητα, ρουφιάνους. Θα φάνε ξύλο. Η μόνη λύση για να γίνουμε σε 10 μέρες το πολύ άνθρωποι και να λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα στους δρόμους
Joshua21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, jmmys είπε Γίνεται Γερμανία εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Πολιτικά αυτοκίνητα, με άτομα που έχουν άδεια από την τροχαία, με κάμερα μέσα στο αμάξι και φωτογραφική μηχανή, στήνονται σε διάφορα σημεία και γράφουν. Δεν νομίζω να εφαρμοστεί Ελλάδα,ήδη τους αποκάλεσε η φυλλάδα του κ... ου που νομίζει ότι έχει σχέση με αυτοκίνητα, ρουφιάνους. Θα φάνε ξύλο. ΄Ήδη εφαρμόζεται αυτό που περιγράφεις στην Ελλάδα εδώ και πάνω από 20 χρόνια, συμβατικά αυτοκίνητα με κάμερα μέσα στήνονται σε διάφορα σημεία και γράφουν (μου έχουν βεβαιώσει έτσι παράβαση το 2000). Η μόνη διαφορά ότι τα άτομα αυτά που καταγράφουν δεν έχουν άδεια από την τροχαία, είναι από την τροχαία, στην ουσία καμία διαφορά μια και κατά κανόνα οι παραβάτες δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι αλλού, στην ελλιπή αστυνόμευση.
παπι Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδια... υπαρχει εντολη απο την ΕΛΑΣ να ειναι ετσι η κατασταση.
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ΄Ήδη εφαρμόζεται αυτό που περιγράφεις στην Ελλάδα εδώ και πάνω από 20 χρόνια, συμβατικά αυτοκίνητα με κάμερα μέσα στήνονται σε διάφορα σημεία και γράφουν (μου έχουν βεβαιώσει έτσι παράβαση το 2000). Η μόνη διαφορά ότι τα άτομα αυτά που καταγράφουν δεν έχουν άδεια από την τροχαία, είναι από την τροχαία, στην ουσία καμία διαφορά μια και κατά κανόνα οι παραβάτες δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι αλλού, στην ελλιπή αστυνόμευση. Πρώτη φορά το ακούω αυτό
Joshua21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, adi32 είπε Πρώτη φορά το ακούω αυτό Δεν λέει κάτι αυτό
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν λέει κάτι αυτό Επίσης δεν ακούσει ποτέ να γράψουν κάποιον έτσι. Ούτε γενικά για φλας στοπ έλλειψη φώτων καθρεπτων....... Μόνο κάνα παρκάρισμα και μπλόκο για ταχύτητα σε αστεία μέρη με αστεία όρια Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από adi32 2
Joshua21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, adi32 είπε Επίσης δεν ακούσει ποτέ να γράψουν κάποιον έτσι. Ούτε καν για φλας στοπ έλλειψη φώτων καθρεπτων....... Δεν το έχεις ακούσει και επειδή δεν συμβαίνει συχνά, αλλά και επειδή ο παραβάτης συνήθως δεν μαθαίνει λεπτομέρειες για το πως και τι, το μόνο που μαθαίνει είναι το σημείο της παράβασης αν καταφέρει και το αναγνωρίσει από τη φωτό. Επίσης οι κάμερες μέσα στα συμβατικά αυτοκίνητα μόνο ταχύτητα μπορούν να αντιληφθούν, όχι φλας/στοπ, έλλειψη φώτων/καθρεπτών. Στη δική μου περίπτωση είχε γίνει θανατηφόρο τροχαίο σε ένα χωριό στην ΠΕΟ Πατρών Πύργου, και για 2-3 ημέρες μετά το τροχαίο στηνόταν η συγκεκριμένη ομάδα τα βράδια με συμβατικό όχημα και με εντολή να φωτογραφίζει όσα οχήματα κινούνται στο σημείο με 70 km/h και πάνω, ε εμένα με φωτογράφισε με 70 ακριβώς. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν ότι η τροχαία έχει ξεχωριστό τμήμα φωτογραφικών παραβάσεων, όταν με πήραν τηλέφωνο να μου πουν να περάσω από εκεί να παραλάβω την κλήση νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα φίλοι. 32 λεπτά πριν, adi32 είπε Μόνο κάνα παρκάρισμα και μπλόκο για ταχύτητα σε αστεία μέρη με αστεία όρια Τα μπλόκα αυτά είναι ξεκάθαρα εισπρακτικό μέτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα