Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδωσα σε εναν τεχνικό το pc να αλλάξει μητρική και απο τότε δεν μπορω να δω μια ταινιά είτε ερτφλιξ ,νετφλιξ ειτε σε αλλα λιγοτερο νόμιμα σαιτ.Παίζει κανονικά η ταινια γιατι ακούω τον ηχο και ορισμένες φορες φαίνονται οι υπότιτλοι αλλα δεν εχω καθόλου εικονα της ταινιας. Εχετε καμιά ιδεα τι μπορει να φταιει;; Ξερω ότι ειναι αρκετα γενική η περιγραφή μου.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/10/2021 στις 11:30 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Κάπως έτσι δηλαδή;

1688176621_(280).png.20612030123baf6046bd9bb1064d96bc.png

Αδερφέ εμένα ετσι κάνει το tvbox μου ,έχω ήχο δεν έχω εικόνα αλλά οι υπότιτλοι φαίνονται..ξερεις τι φταιει;

Δημοσ.

Δοκιμαστε με κανα-δυο διαφορετικους browsers. Θα προτεινα σε portable μορφη, ωστε αν δεν διορθωθει το προβλημα να τους διαγραψετε κανοντας delete το φακελλο τους.

Aν κατεβασετε το video με καποιον Youtube Downloader ο Media Player σας το παιζει?

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως σου έχει βάλει κάποια N version των windows 10?

Αν ναι νομίζω με το παρακάτω θα λύσεις το πρόβλημα σου

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48231

Ίσως χρειαστεί και αυτό

https://support.microsoft.com/en-us/topic/media-feature-pack-for-windows-10-n-and-windows-10-kn-editions-november-2015-5bb3be84-9def-7313-f224-6f206ef77113

Δημοσ.

www.codecguide.com 

k lite codec pack

η καρτα γραφικων στο device manager ειναι περασμενη?ελπιζω να την εχει περασει με drivers απο τον κατασκευαστη και οχι με τιποτα generic που περνανε τα windows και που ειναι λιγο χαλια.

Δημοσ.
Στις 27/10/2021 στις 11:24 ΜΜ, PetrosVan είπε

Εδωσα σε εναν τεχνικό το pc να αλλάξει μητρική και απο τότε δεν μπορω να δω μια ταινιά είτε ερτφλιξ ,νετφλιξ ειτε σε αλλα λιγοτερο νόμιμα σαιτ.Παίζει κανονικά η ταινια γιατι ακούω τον ηχο και ορισμένες φορες φαίνονται οι υπότιτλοι αλλα δεν εχω καθόλου εικονα της ταινιας. Εχετε καμιά ιδεα τι μπορει να φταιει;; Ξερω ότι ειναι αρκετα γενική η περιγραφή μου.

Δεν έχεις κάρτα γραφικών να υποθέσω άλλαξε μητρική και δεν σου πέρασε drivers 

Κατέβασε drivers για τα γραφικά του επεξεργαστή σου καλό ειναι και το k lite codec pack αλλά δεν ειναι αναγκαίο για να "κάνεις την δουλειά σου" 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...