Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ένα site γνωστό που γίνονται αγοραπωλησίες βιβλίων μέσω αγγελίας. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο αλλά ένα βιβλίο που χρειάζομαι και κάνει 150 ευρώ το βρήκα με 90 ευρώ. Θέλω να το αγοράσω αλλά πως θα μπορώ να ξέρω ότι θα μου στείλει (γιατί είναι Θεσσαλονίκη και όχι Αθήνα) το βιβλίο και όχι ένα τούβλο ξέρω γω; Οι πληρωμές μέσω τραπέζης δεν γίνοται εφόσον πρόκειται να το στείλει στο ταχυδρομείο; Δεν εχω καμια εμπειρια με αυτα.

Δημοσ.

Είτε είναι απ' αυτή τη σελίδα, είτε από εδώ, είτε από κάπου αλλού, διατρέχεις τον ίδιο κίνδυνο εξαπάτησης. Το πιο σίγουρο θα ήταν να έπαιρνες το βιβλίο χέρι χέρι, αλλά, αφού δεν είναι εφικτό, θ' αποφασίσεις εάν αξίζει να πάρεις το ρίσκο. Κανείς δεν μπορεί να σου πει να το αγοράσεις ή όχι. 

-Πληρωμή μέσω τραπέζης γίνεται σε όποια περίπτωση, δεν δεσμεύει ο τρόπος αποστολής (κούριερ, ταχυδρομείο). Τραπεζικά, απλά πας και παραλαμβάνεις. Με αντικαταβολή, πληρώνεις την ώρα τής παραλαβής, με έξτρα επιβάρυνση τα έξοδα της αντικαταβολής. 

Δημοσ.

Το ρίσκο του "τούβλου" πάντα υπάρχει όταν δεν παίζει απευθείας επαφή.

Αν μιλάμε για το metabook (δεν βλέπω το λόγο να μην το αναφέρουμε) έχεις και το εργαλείο των αξιολογήσεων που έχουν οι πωλητές.

Τώρα αν έπεσες σε περίπτωση που δεν έχει καθόλου αξιολογήσεις, χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι κακό, εσύ θα αξιολογήσεις αν αξίζει τον κόπο/ρίσκο.

• Moderators
Δημοσ.

Το meta εννοεις? Δες τις αξιολογήσεις του πωλητη και διαβασε την πολιτική του site για ενδεχόμενη απάτη. 

Δημοσ.
Στις 29/10/2021 στις 11:20 ΠΜ, stormrain είπε

Το meta εννοεις? Δες τις αξιολογήσεις του πωλητη και διαβασε την πολιτική του site για ενδεχόμενη απάτη. 

Ναι. Το αγόρασα και ήρθε όντως και σαν καινούριο. Ειχα ξαναπαρει αλλα χερι με χερι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...