Προς το περιεχόμενο

Webcam 1080p 9.99€ @ e- shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει, για 10€ είναι ότι πιο VFM. Την πήρα (13,90€) και την δουλεύω από τότε. Η πρώτη μου ήρθε ελαττωματική (χωρίς ήχο), έγινε αλλαγή και η επόμενη δουλεύει μέχρι τωρα. Ευχαριστώ TS, θα πάρω και μία ακόμη για καβαντζα .

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

στο σκρουτζ παντως εχει πολυ μετριες κριτικες

την παρέλαβα σήμερα από e-shop...ούτε για 10αρικο δεν είναι άλλα για zoom κλπ είναι οκ

Δημοσ.

την έχω περίπου 6 μήνες, από e-shop την είχα αγοράσει κοντά στα 13 ευρώ. Για τα λεφτά της καλούτσικη, μην περιμένετε να κάνει παπάδες. Αρνητικό το πίσω σταντ για να κάθεται στην οθόνη. Ότι πιο άβολο έχω δει σε web cam. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

την έχω περίπου 6 μήνες, από e-shop την είχα αγοράσει κοντά στα 13 ευρώ. Για τα λεφτά της καλούτσικη, μην περιμένετε να κάνει παπάδες. Αρνητικό το πίσω σταντ για να κάθεται στην οθόνη. Ότι πιο άβολο έχω δει σε web cam. 

Εχει ενα πλεονεκτημα και ενα μειον. 
το μειον : δεν στεκεται πολυ καλα, αλλα αν κανεις κοντρα με το πισω ευκαμπτο ποδαρακι δεν θα εχεις προβλημα. Στεκεται οκ δεν πεφτει, θελει προσοχη. 
το πλεονεκτημα : εχει μικρο πλαισιο και δεν κοβει καθολου screen, η logitech C270 κοβει λιγο.

οντως προβληματιζει λιγο το stand στην αρχη. Αν κουνας την οθονη δες κατι αλλο ή βάζεις bluetak. (Εγω δεν εχω κανει τιποτα και δεν πεφτει ποτε και με ανοιχτο παραθυρο.)

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Εχει ενα πλεονεκτημα και ενα μειον. 
το μειον : δεν στεκεται πολυ καλα, αλλα αν κανεις κοντρα με το πισω ευκαμπτο ποδαρακι δεν θα εχεις προβλημα. Στεκεται οκ δεν πεφτει, θελει προσοχη. 
το πλεονεκτημα : εχει μικρο πλαισιο και δεν κοβει καθολου screen, η logitech C270 κοβει λιγο.

οντως προβληματιζει λιγο το stand στην αρχη. Αν κουνας την οθονη δες κατι αλλο ή βάζεις bluetak. (Εγω δεν εχω κανει τιποτα και δεν πεφτει ποτε και με ανοιχτο παραθυρο.)

την έχω βολέψει τώρα, αλλά πρώτη φορά έχω δει τέτοιο σταντ σε κάμερα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vassilis018 είπε

την έχω βολέψει τώρα, αλλά πρώτη φορά έχω δει τέτοιο σταντ σε κάμερα. 

Ναι ειναι σπανιο. Προτιμω την δαγκανα και εγω.

Δημοσ.

Και εγώ την είχα πάρει στα € 14 και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δεν είχα ποτέ ακριβή webcam, αλλά με αυτή σε βλέπουν και σε ακούνε μια χαρά, οπότε με €10... βουρ!

Δημοσ.

Απο εικονα απο οτι βλεπω σε βιντεακια οκ... αλλα απο ηχο τι γινεται? στα βιντεο φαινεται σαν να παιρνει κατω απο την βαση ... δεν μπορει να κουστει καθαρα τπτ... την εχει κανεις να μας πει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liverpoolman είπε

Απο εικονα απο οτι βλεπω σε βιντεακια οκ... αλλα απο ηχο τι γινεται? στα βιντεο φαινεται σαν να παιρνει κατω απο την βαση ... δεν μπορει να κουστει καθαρα τπτ... την εχει κανεις να μας πει?

Πατησε μια μια της φωτο απο το λινκ του eshop. Διχνει το mic.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Vault13 είπε

Πατησε μια μια της φωτο απο το λινκ του eshop. Διχνει το mic.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο να το δω αλλά να ακούσω την απόδοση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, liverpoolman είπε

αγοράζεις την κάμερα και την δοκιμάζεις, και να μην σου κάνει σου μένει η κάμερα. Δεν είναι και τρελό το ποσό της αγοράς

• Like 1
Δημοσ.

επειδη την εχω κανενα 6μηνο να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη....

μετρια προς κακη καμερα ισα ισα για τα βασικα... αν δεν θες κατι παραπαπανω κανεις την δουλεια σου

βαση στηριξης οτι χειροτερο ever!

για 10 ευρω την παιρνεις και γλιτωνεις ενα καφε και ενα πακετο τσιγαρα που θα σου εκαναν κακο.

final verdic... meh meh θα την επαιρνα ξανα στις αφραγκιες μου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, liverpoolman είπε

Ενα καλο μικροφωνο εχει 7-8 ευρω σιγουρα.  Με 10€ δεν γινεται να σηκωσεις την μπανγκα στον αερα :) 
το link του eshop στο εδωσα για να δεις οτι το mic ειναι σωστα, και οχι εκει που φοβασαι.

το eshop βγαζει και αλλες καμερες συχνα απο 11-15€ με μικροφωνο. Αλλα αγνωστες μαρκες π.χ. Crypto. οποιος δεν βιαζεται μπορει να περιμενει αλλη ευκαιρια.

εχω τυχει σε φιλους η καμερα κατευθειαν απο την ζελατινα, να πετιεται στα σκουπιδια για διαφορους λογους…κακη εικονα, κακο μικροφωνο, αποσυνδεσεις, μεχρι και να εμποδιζει τον υπολογιστη να μπουταρει μου εχει τυχει…Αυτη ΔΕΝ ειναι τετοια.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...