Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@boulbasar

Η άποψη μου είναι ότι αφού τα μόνα άλλα διαθέσιμα ή είναι από scalpers στο ebay και έχουν από 700 και πάνω ή από το skroutz που έχουν 800 και πάνω τότε αυτά του Germanos είναι προσφορά... 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά κάνουν και μπαίνουν τέτοια θέματα. Δεν έχει ο καθένας την ευχέρια να τσεκάρει καθημερινά καταστήματα για διαθεσιμότητα και ούτε έχει εγγραφεί στα newsletters όλων των μαγαζιών. Κάτι τέτοια θέματα βοηθάνε όσους ψάχνονται και ξέρω πολύ κόσμο που έχει βρει κονσόλα μέσω αυτών των θεμάτων.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 minutes ago, elpenor said:

@boulbasar

Η άποψη μου είναι ότι αφού τα μόνα άλλα διαθέσιμα ή είναι από scalpers στο ebay και έχουν από 700 και πάνω ή από το skroutz που έχουν 800 και πάνω τότε αυτά του Germanos είναι προσφορά... Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ζήτα από τον TS να βάλει στον τίτλο ( από 559 ευρώ, επόμενη τιμή skroutz 749 ευρώ)

4 minutes ago, naruto14 said:

Καλά κάνουν και μπαίνουν τέτοια θέματα. Δεν έχει ο καθένας την ευχέρια να τσεκάρει καθημερινά καταστήματα για διαθεσιμότητα και ούτε έχει εγγραφεί στα newsletters όλων των μαγαζιών. Κάτι τέτοια θέματα βοηθάνε όσους ψάχνονται και ξέρω πολύ κόσμο που έχει βρει κονσόλα μέσω αυτών των θεμάτων.

Παιδια σωστα ολα αυτα, αλλα υπαρχουν κανονες που πρεπει να ακολουθουνται. Δεν εχει να κανει με το τι ενοχλει εμενα η οποιονδηποτε αλλον. Ουτε με το αν η κατασταση ειναι χαλια εδω και μηνες. Μην το κανουμε american bar.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, elpenor είπε

@boulbasar

Η άποψη μου είναι ότι αφού τα μόνα άλλα διαθέσιμα ή είναι από scalpers στο ebay και έχουν από 700 και πάνω ή από το skroutz που έχουν 800 και πάνω τότε αυτά του Germanos είναι προσφορά... 

H απάντηση αυτή νομίζω καλύπτει το ζήτημα αν είναι προσφορά ή οχι. Οι τιμές αλλού είναι πολύ ψηλότερες και οι τιμές που βγήκαν σήμερα με την νέα διαθεσιμότητα καλύπτουν το ποσοστό των κανόνων για να θεωρηθούν προσφορά για τις λίγες ώρες που θα κρατηθούν πάνω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...