greekandrew1953 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Στην κοσμοτε εδώ στην πειραικη δεν έχει ούτε σήμα μια μπάρα και πρέπει να βγω στην γωνία στο μπαλκονι να μιλήσω επομενως αίσχος και από εκεί.βονταφον έχω και όλα κομπλε αλλά 5G μέτριο και πάλι προς το παρόν 56 λεπτά πριν, Thresh είπε Στην Cosmote? Διαφωνώ... Στην κοσμοτε εδώ στην πειραικη δεν έχει ούτε σήμα μια μπάρα και πρέπει να βγω στην γωνία στο μπαλκονι να μιλήσω επομενως αίσχος και από εκεί.βονταφον έχω και όλα κομπλε αλλά 5G μέτριο και πάλι προς το παρόν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, greekandrew1953 said: Στην κοσμοτε εδώ στην πειραικη δεν έχει ούτε σήμα μια μπάρα και πρέπει να βγω στην γωνία στο μπαλκονι να μιλήσω επομενως αίσχος και από εκεί.βονταφον έχω και όλα κομπλε αλλά 5G μέτριο και πάλι προς το παρόν Ας είναι καλά οι γείτονες που μαζεύουν υπογραφές για να κατεβαίνουν οι κεραίες. Κατα τα άλλα το 5G από Cosmote είναι μέρα με νύχτα σε σχέση με αυτό των άλλων 2. Επιπλέον να υπενθυμίσω ότι είμαστε στην αρχή... 1
skritikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 20 ώρες πριν, Cell_7 είπε Η Apple έχει ξεφύγει και εσύ κάνεις rebrand τα mid-range SoCs με λίγη συχνότητα παραπάνω... Τι σχέση έχει η Apple με τα διπλά ως εξαπλά κόστη στις συσκευές της με αυτά τα SoC;
greekandrew1953 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Thresh είπε Ας είναι καλά οι γείτονες που μαζεύουν υπογραφές για να κατεβαίνουν οι κεραίες. Κατα τα άλλα το 5G από Cosmote είναι μέρα με νύχτα σε σχέση με αυτό των άλλων 2. Επιπλέον να υπενθυμίσω ότι είμαστε στην αρχή... Το ξέρω είναι ακόμα αρχή είδωμεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα