mysterio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Τι γίνετε ρε παιδιά με τους gigabyte ssd ,πολύ χάλια αυτή η παρτίδα με τα προβληματικά firmwares. Είναι ο πέμπτος που στέλνουμε πίσω για αλλαγή , και πάλι μας τον έφεραν με firmware update. Αν λέει σας βγάζει SATAFIRM 11 error , θέλει update μέσω ενός utility της Gigabyte το οποίο τον πάει στην έκδοση 1.5. Τρέχα γύρευε δηλαδή. 1 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Κάτι αντίστοιχο και με τους πρώτους PNY CS900. Για ποιο δίσκο πρόκειται συγκεκριμένα; 1
mysterio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Κάτι αντίστοιχο και με τους πρώτους PNY CS900. Για ποιο δίσκο πρόκειται συγκεκριμένα; Καλησπερα παρασκευη θα παω δουλεια και θα δω ακριβως ποιο μοντελο ειναι , θα στειλω τοτε. 1 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Κάτι αντίστοιχο και με τους πρώτους PNY CS900. Και με κάτι patriot που φοράνε τον ίδιο controller προφανώς. 1
triplex1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Και με κάτι patriot που φοράνε τον ίδιο controller προφανώς. Με Patriot ποτε κανενα προβλημα εγω προσωπικα , ολους τους εχω δουλεψει και ολοι πηγαν καλα μεχρι σημερα και επειδη ειμαι λιγο περιεργος και καπου ειδα ενας ελεγε για θερμοκρασιες σε adata εχθες παρηγγειλα και εναν ADATA ULTIMATE SU750 256GB απο crazy sundays ετσι για να με φυγει η περιεργεια Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από triplex1 1
mysterio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Εμενα ηρθε σημερα απο εγγυηση ο gigabyte στον τεχνικο ελεγχο εχουν γραψει "faulty firmware" ,εγινε update στο firmware. E μαλλον δε ξανα παιρνουμε gigabyte μεγαλη ταλαιπωρια και απωλεια δεδομενων. Ειναι ο 5ος δισκος που το παθαινει. Στις 27/10/2021 στις 6:31 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Κάτι αντίστοιχο και με τους πρώτους PNY CS900. Για ποιο δίσκο πρόκειται συγκεκριμένα; Gigabyte SSD 240GB Model GP-GSTFS31240GNTD Ημερομηνια κατασκευης 10/2020 2 1 1
triplex1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mysterio είπε Εμενα ηρθε σημερα απο εγγυηση ο gigabyte στον τεχνικο ελεγχο εχουν γραψει "faulty firmware" ,εγινε update στο firmware. E μαλλον δε ξανα παιρνουμε gigabyte μεγαλη ταλαιπωρια και απωλεια δεδομενων. Ειναι ο 5ος δισκος που το παθαινει. Gigabyte SSD 240GB Model GP-GSTFS31240GNTD Ημερομηνια κατασκευης 10/2020 Επειδη εχουν περασει πολλοι απο τα χερια μου και πλεον ξερω τι θελω τα τελευταια χρονια χωρις να παιρνω ρισκα σε ονοματα οπως διαλεξες εσυ τον gigabyte , απ'αυτους που μου προσφερουν αυτο που υποσχονται μεχρι τωρα και με εχουν αφησει ευχαριστημενο 100% ειναι οι Adata , Crucial , Kingston & Ocz (νομιζω ειναι ενα με τους Toshiba πλεον , αν δεν κανω λαθος) & σκυλια μαυρα οι Patriot Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από triplex1 1
mysterio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε Επειδη εχουν περασει πολλοι απο τα χερια μου και πλεον ξερω τι θελω τα τελευταια χρονια χωρις να παιρνω ρισκα σε ονοματα οπως διαλεξες εσυ τον gigabyte , απ'αυτους που μου προσφερουν αυτο που υποσχονται μεχρι τωρα και με εχουν αφησει ευχαριστημενο 100% ειναι οι Adata , Crucial , Kingston & Ocz (νομιζω ειναι ενα με τους Toshiba πλεον , αν δεν κανω λαθος) & σκυλια μαυρα οι Patriot Θα συμφωνησω και εγω μαζι σας ειδικα για τους patriot ,και κριμα που τοσο καιρο σαν εταιρια δεν περναμε patriot. Παντως σε γενικες γραμμες δεν αντεχουν τοσο οι ssd ετσι? Εννοω ακουω γενικα οτι πανω στην 3ετια την ακουνε. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από mysterio 3
triplex1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mysterio είπε Θα συμφωνησω και εγω μαζι σας ειδικα για τους patriot ,και κριμα που τοσο καιρο σαν εταιρια δεν περναμε patriot. Παντως σε γενικες γραμμες δεν αντεχουν τοσο οι ssd ετσι? Εννοω ακουω γενικα οτι πανω στην 3ετια την ακουνε. Σε οποιοδηποτε πραγμα εχεις εγγυηση 1,2,3 ,5 , 10 χρονια , αν καταφερεις και τα καλυψεις απο κει και περα αρχιζεις τα ευχελαια , για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν. Καποιοι στον βωμο του χρηματος πουλανε και τη μανα τους , ποσο μαλλον ενδιαφερονται οι εταιρειες για το αν βαρεσε σε σενα ή στον καθενα ο σκληρος ή οτιδηποτε αλλο. Τον πληρωσες κανα 30-40αρι και ο συγκεκριμενος εχει κοστολογιο ενα μπωλ ρυζι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα