Fotia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Το φθηνότερο που βρίσκει κανείς και που διαβάζει λειτουργεί καλα μια Gcam ... Και τα 500 ευρω ειναι πολλα σήμερα για κάποιους να τα λέμε εύκολα, για κατι σε λίγο καιρο θα είναι και παλιό ....
modechristo_13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά μιας και που λέτε στο νήμα για το Α52s 8/256 θεωρείται ότι θα είναι αναβάθμιση αν πάω σε αυτό από Samsung note 9?
GATE123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Παιδιά μιας και που λέτε στο νήμα για το Α52s 8/256 θεωρείται ότι θα είναι αναβάθμιση αν πάω σε αυτό από Samsung note 9? Σε ανάλυση οθόνης και φωτογραφίες το Note είναι καλύτερο. Και έχει και ραδιόφωνο για όσους το θέλουν. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από GATE123
modechristo_13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, GATE123 είπε Σε ανάλυση οθόνης και φωτογραφίες το Note είναι καλύτερο. Και έχει και ραδιόφωνο για όσους το θέλουν. Εγώ γιατί νομίζω ότι το a52s υπερτερει. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a52s-5g-global-8gb-256gb,samsung-galaxy-note-9-dual-eu
thanasis00 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Εγώ γιατί νομίζω ότι το a52s υπερτερει. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a52s-5g-global-8gb-256gb,samsung-galaxy-note-9-dual-eu Νομίζω ότι η οθόνη του Note 9 υπερτερεί κατά πολύ από το Α52s, έχει περισσότερα ppi. Επίσης για τη κάμερα, το Νote 9 έχει κάμερα με f/1.5, που δε το βρίσκεις εύκολα σε κινητά, οπότε θα μπορείς να βγάζεις πολύ πιο ωραία πορτραίτα (μη κοιτάς μόνο τα MP), και έχει και τηλεφακό, που δεν έχει το A52s. Και επίσης τραβάει και 4k/60fps σε αντίθεση με το A52s που τραβάει μέχρι 30fps. Το μόνο καλύτερο που βλέπω στο A52s είναι η cpu και gpu, αλλά αν δεν έχεις θέμα τώρα με το Note 9 δε θα χει τρομερή διαφορά. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να πας σε αυτό, θα κοίταζα από S20 FE και πάνω, μη σου πω τουλάχιστον S21 από Samsung.
modechristo_13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Νομίζω ότι η οθόνη του Note 9 υπερτερεί κατά πολύ από το Α52s, έχει περισσότερα ppi. Επίσης για τη κάμερα, το Νote 9 έχει κάμερα με f/1.5, που δε το βρίσκεις εύκολα σε κινητά, οπότε θα μπορείς να βγάζεις πολύ πιο ωραία πορτραίτα (μη κοιτάς μόνο τα MP), και έχει και τηλεφακό, που δεν έχει το A52s. Και επίσης τραβάει και 4k/60fps σε αντίθεση με το A52s που τραβάει μέχρι 30fps. Το μόνο καλύτερο που βλέπω στο A52s είναι η cpu και gpu, αλλά αν δεν έχεις θέμα τώρα με το Note 9 δε θα χει τρομερή διαφορά. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να πας σε αυτό, θα κοίταζα από S20 FE και πάνω, μη σου πω τουλάχιστον S21 από Samsung. Βασικά έχω σπασμένη οθόνη στο note 9 και μου κάνει και κάτι κουλά τελευταία..... Αλλά πίστευα ότι είναι καλή επιλογή το a52s χωρίς να δώσω ένα κάρο λεφτά πάλι και ότι στα σημεία θα είναι καλύτερο.. Τώρα μπερδευτικα 😟😟
thanasis00 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Βασικά έχω σπασμένη οθόνη στο note 9 και μου κάνει και κάτι κουλά τελευταία..... Αλλά πίστευα ότι είναι καλή επιλογή το a52s χωρίς να δώσω ένα κάρο λεφτά πάλι και ότι στα σημεία θα είναι καλύτερο.. Τώρα μπερδευτικα 😟😟 Αν δεν έχει κάποιο άλλο hardware issue, συνήθως τα πιο πολλά κουλά που κάνουν τα κινητά, λύνονται με factory reset. Τώρα για την οθόνη, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ το σπάσιμο, δες αν αξίζει να το διορθώσεις, γιατί πιστεύω ότι είναι αρκετά σύγχρονο κινητό ακόμα, και είναι κρίμα να το σκοτώσεις σε αγγελία και να πας σε κινητό που είναι υποδεέστερο... EDIT: Αν έχει χαλάσει μόνο το digitizer λογικά είναι ακόμα πιο φθηνή η επισεκυή... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από thanasis00
GATE123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, modechristo_13 είπε Εγώ γιατί νομίζω ότι το a52s υπερτερει. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a52s-5g-global-8gb-256gb,samsung-galaxy-note-9-dual-eu Νομίζω ήμουν σαφής. Και τα είπε καλύτερα ο @thanasis00 5 ώρες πριν, thanasis00 είπε Αν δεν έχει κάποιο άλλο hardware issue, συνήθως τα πιο πολλά κουλά που κάνουν τα κινητά, λύνονται με factory reset. Τώρα για την οθόνη, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ το σπάσιμο, δες αν αξίζει να το διορθώσεις, γιατί πιστεύω ότι είναι αρκετά σύγχρονο κινητό ακόμα, και είναι κρίμα να το σκοτώσεις σε αγγελία και να πας σε κινητό που είναι υποδεέστερο... EDIT: Αν έχει χαλάσει μόνο το digitizer λογικά είναι ακόμα πιο φθηνή η επισεκυή... Δυστυχώς αλλάζει όλο το μπροστινό μέρος. 7 ώρες πριν, modechristo_13 είπε Παιδιά μιας και που λέτε στο νήμα για το Α52s 8/256 θεωρείται ότι θα είναι αναβάθμιση αν πάω σε αυτό από Samsung note 9? Στην Smartec η οθόνη κάνει 270€ δυστυχώς.
thanasis00 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Σημειώνω για να "ολοκληρωθεί" το thread ότι παρέλαβα σήμερα το OnePlus 8T και είμαι σούπερ ευχαριστημένος, για 375ε (με αποφορολόγηση) είναι πάρα πολύ ωραίο κινητό. Θέλω σε λίγες μέρες που θα πάω διακοπές να τεστάρω και τη κάμερα, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα