Christoforos? Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Τελικά το βρήκα. Απλά είναι δόλωμα για να πάρουν όλα τα στοιχεία σου. Δεν στέλνουν λεφτά φυσικά.
kakofonixx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 μου το είχαν στείλει και σε μια δικιά μου αγγελία αυτό το μήνυμα και είπα να τρολάρω λίγο να δω που θα το πήγαινε ο τύπος δυστυχώς την τελευταία στιγμή τα χαλάσαμε στα λεφτά 🤣
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα μου στέλνουν κάτι γιαγιάδες παππούδες που έχουν καρκίνο και θέλουν να μου δώσουν 400.000 ευρώ γιατί είμαι τσαχπίνης και με αγάπησαν ξαφνικά και απότομα αλλά εγώ δεν τα παίρνω γιατί λένε τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. 😂
gto234 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Έβαλα να πουλήσω ένα drone στο marketplace και έχω λάβει ήδη τρία τέτοια μηνύματα. Κάτι γιαγιάδες όλα ξένα ονόματα. Φυσικά κατάλαβα ότι είναι απάτη και έσβηνα αμέσως τα μηνύματα. Τι φάση και αυτή...
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, gto234 είπε Έβαλα να πουλήσω ένα drone στο marketplace και έχω λάβει ήδη τρία τέτοια μηνύματα. Κάτι γιαγιάδες όλα ξένα ονόματα. Φυσικά κατάλαβα ότι είναι απάτη και έσβηνα αμέσως τα μηνύματα. Τι φάση και αυτή... φάση επιδημιας εντελώς κάνει μπαμ για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομενα
Vasia132 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Στις 27/10/2021 στις 12:34 ΜΜ, cst01355 είπε Καλησπέρα σας , ανέβασα στο marketplace ένα iphone και μου απάντησε ένας ο οποίος προφανώς έχει fake account με τον εξής διάλογο Του ζήτησα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δεν έχει καλέσει ακόμα , τι πιστεύεται ? Εβαλα για πώληση ένα ακριβό νυφικό και ακριβώς την επόμενη μου ήρθε μυνημα αυτό ακριβώς το μυνημα όταν απάντησα ότι είναι διαθέσιμο .το κατάλαβα αμέσως ότι είναι απάτη και εκανα μπλοκ
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Vasia132 είπε Εβαλα για πώληση ένα ακριβό νυφικό και ακριβώς την επόμενη μου ήρθε μυνημα αυτό ακριβώς το μυνημα όταν απάντησα ότι είναι διαθέσιμο .το κατάλαβα αμέσως ότι είναι απάτη και εκανα μπλοκ Εεε πες του ναι αν ειναι να σου δωσει τα χρήματα η dpd🙃
Fotios_D Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις πριν λίγο είχα και εγώ μια παρόμοια εμπειρία, και ψάχνοντας στο google να δω τι συμβαίνει και αν είναι όντως απάτη, ανακάλυψα την σελίδα σας (οπότε, ανέβασα και εδώ τις δύο αγγελίες που έχω στο f/b) . Στην αρχή της συνομιλίας μου με τον εν δυνάμει αγοραστή, νόμιζα πως συνομιλούσα με κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά, όμως στην πορεία άρχισαν οι αμφιβολίες. Ωσπου τελικά σιγουρεύτηκα πως πρόκειται περί απάτης. Ακολουθεί σεντόνι με την συνομιλία : Γεια σας, είναι ακόμα διαθέσιμο αυτό το προϊόν; Σήμερα στις 4:39 μ.μ. 4:39 μ.μ. Στείλατε καλησπέρα, ναι υπάρχει ακόμα! Σήμερα στις 6:51 μ.μ. 6:51 μ.μ. Yvette Θα ήθελα να το αγοράσω σήμερα. Θα ήθελα να το πληρώσω με παράδοση DPD EXPRESS. Η DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας με μετρητά σε ένα φάκελο μόλις λάβετε τα χρήματα, στη συνέχεια θα δώσετε στον ταχυδρόμο το αντικείμενο και αυτός θα το στείλει στο σπίτι μου, αν αυτό είναι εντάξει για εσάς. Στείλατε Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εφόσον υπάρχει προκαταβολή ή ταυτόχρονη πληρωμή, δεν έχω κανένα θέμα! Έχετε διαβάσει φαντάζομαι την περιγραφή, έτσι; Ο φακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα κρύσταλλα, αλλά έχει κάποιες αισθητικές φθορές...Δεν επηρρεάζουν καθόλου την απόδοσή του Yvette Ναι περιμένετε, σας εξηγώ ότι θα λάβετε μετρητά σε ένα φάκελο που θα σταλεί μέσω της υπηρεσίας DPD EXPRESS mail delivery στη διεύθυνση του σπιτιού σας η εταιρεία DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας για να έρθει και να σας δώσει τα χρήματά σας, στη συνέχεια, παραλάβετε το πακέτο και στείλτε το σε μένα στη συνέχεια στη διεύθυνση παράδοσης μου, ελπίζω να με καταλάβετε Στείλατε Εντάξει, φυσικά! Κατάλαβα απολύτως! Κάποιος σας απάντησε Εντάξει Κανένα πρόβλημα Λοιπόν για να στείλω το mail σας περιμένω το Όνομα/Όνομα/Διεύθυνση/Πόλη σας: Ταχυδρομικός Κώδικας / Συνολικό Ποσό: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Στείλατε μισό, δεν κατάλαβα... ποιο mail να μου στείλετε; Με μπερδέψατε Κάποιος σας απάντησε Γνωρίζετε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αλληλογραφίας για να διαβάζετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως στείλτε μου μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Στείλατε Τι την θέλετε την διεύθυνση e-mail ; Κάποιος απάντησε στον εαυτό του Μην ανησυχείτε στείλτε μου τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να πάω σε ένα EXPRESS DPD AGENCY για να σας στείλω mail στο σπίτι σας, περιμένω τα στοιχεία επικοινωνίας σας: Όνομα ΚΑΙ Όνομα, Πόλη, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας , E-mail Στείλατε [email protected] Φωτης Δουκιαντζάκης, Πειραιώς 37, Μοσχάτο 183 46 21 0481 9311 οκ; Yvette Εντάξει, πρέπει να ξέρεις ότι τα ταχυδρομικά τέλη είναι δική μου ευθύνη, αλλά υπάρχει κόστος ασφάλισης για τον φάκελο το οποίο θα πρόσθετα στο σύνολο μιας και πρέπει να πληρώσεις για την επιβεβαίωση της διεύθυνσής σου, αλλά μην ανησυχείς, όχι σε αυτό το σημείο i θα το προσθέσω στο αρχικό άθροισμα εντάξει; Yvette Ναι έλαβα πολύ καλά τις συντεταγμένες σας οπότε από τη στιγμή μείνετε συνδεδεμένοι γιατί θα επικοινωνήσω με την υπηρεσία DPD για να τους στείλω τα στοιχεία σας, ώστε να σας στείλουν;; Εντάξει, θα σας ενημερώσω σε 5 λεπτά. Στείλατε οκ, αναμένω! Yvette Όπως συμφωνήθηκε, έχω καταθέσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην υπηρεσία, ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας και τα ανεπιθύμητα ή ανεπιθύμητα μηνύματα στη διεύθυνση email σας, επειδή η υπηρεσία DPD με ενημέρωσε ότι θα σας στείλει μια ειδοποίηση για οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε, το έκαναν; Yvette Εάν ναι, στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης του email που έλαβε η υπηρεσία DPD Στείλατε λογικά, το έκαναν! Κάποιος σας απάντησε Τραβήξτε τώρα ένα στιγμιότυπο οθόνης του email που έλαβε η υπηρεσία DPD για να σας εξηγήσω τα υπόλοιπα. Στείλατε σε ποια περιοχή βρίσκεστε; Κάποιος σας απάντησε Πόλη:: Ελευθερούπολη Περιοχή :: Μελισσοκομείο, Τ.Κ. 64008 Στείλατε και ποιο είναι το ΙΡ σας; Yvette έχετε λάβει το email από την υπηρεσία DPD; Στείλατε ναι, φυσικά! σας το έργαψα ήδη! ποιο είναι το τηλέφωνό σας; Κάποιος σας απάντησε Ναι καταλαβαίνω ότι θα σας δώσω την ταχυδρομική μου διεύθυνση, οπότε όσον αφορά τον αριθμό τηλεφώνου μου έχω ένα μικρό πρόβλημα επικοινωνίας με το τηλέφωνό μου, γι ' αυτό σας προτείνω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μηνύματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου έχω μόνο το Διαδίκτυο. Στείλατε ωραία, μπορούμε να τα πούμε σε viber, watsup ή όπου αλλού θέλετε... ξέρετε, βαριέμαι να γράφω, και με κουράζει να τυπώνω γράμματα με τα πλήκτρα Κάποιος σας απάντησε εντάξει μην ανησυχείς σε καταλαβαίνω απόλυτα Στείλατε επιτέλους, και μια γυναίκα που με καταλαβαίνει! Είσαι παντρεμένη; Yvette παρακαλώ στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης όχι, γιατί αυτή η ερώτηση; Στείλατε το έστειλα! Yvette εντάξει κατάλαβες το μήνυμα από την υπηρεσία DPD; Στείλατε ναι, το κατάλαβα Yvette Σας εξηγώ την κατάσταση, η DPD απλά σας ζητά να πληρώσετε τα έξοδα ασφάλισης του courier τα οποία ανέρχονται στα 100 ευρώ για την εξασφάλιση του courier κατά την αποστολή. Λόγος που σου έβαλα 100 ευρώ παραπάνω στο αρχικό ποσό για να μη χάσεις ούτε δεκάρα στο τέλος. Έχω ήδη πληρώσει τα έξοδα παράδοσης στην DPD. Η αλληλογραφία έχει ήδη αποσταλεί από την DPD. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε τα τέλη που χρεώνει η DPD για να το λάβετε. Διαφορετικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν ακυρώσω την αποστολή, η DPD δεν θα μου επιστρέψει τα έξοδα που έχω ήδη καταβάλει. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και παρακαλώ να με ενημερώνετε. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι η χρέωση των 100 ευρώ που σας ζητά η DPD δεν θα χαθεί. Αν το έχετε προσέξει, πρόσθεσα 100 ευρώ επιπλέον στο courier. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Τώρα είμαι εγώ που πρέπει να ανησυχώ. Γιατί θα χάσω χρήματα αν δεν πληρώσετε την απαιτούμενη χρέωση Στείλατε οκ... όταν έρθει η dpd, θα τα πληρώσω, ενοείται! περιμένω πως και πως! ευχαριστώ πολύ Κάποιος σας απάντησε να ξέρετε ότι τα 100 ευρώ που θα πληρώσετε για τα έξοδα ασφάλισης θα τα δωρίσετε αφού σας έχω κάνει ήδη την προσθήκη για να μην τιμωρήσω τη συναλλαγή που σημαίνει ότι θα έχετε συνολική μεταφορά 520,00 ευρώ στον φάκελο σας . Στείλατε ποιον να τιμωρήσω;;; ποιον θέλετε να τιμωρήσω; Κάποιος σας απάντησε εντάξει όχι σε καταλαβαίνω Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.recharge.com/en-gb/gr/new-checkout?productId=76494&quantity=1 για να αποκτήσετε τα κουπόνια επαναφόρτισης PCS Marcasite, δηλαδή ένα κουπόνι 100 ευρώ, στη συνέχεια στείλτε τους κωδικούς επαναφόρτισης στην υπηρεσία DPD MANDATE μέσω email για να πιστώσετε άμεσα το ποσό των 520,00 ευρώ από σήμερα Κάποιος σας απάντησε μόλις κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης της σουίτας να ξέρετε ότι αυτός ο σύνδεσμος προέρχεται από την υπηρεσία DPD, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μόλις ολοκληρωθεί η οριστικοποίηση, ενημερώστε την υπηρεσία DPD το συντομότερο δυνατό, ευχαριστώ Yvette https://www.recharge.com/en-gb/gr/pcs?currency=EUR Στείλατε τη ηναι αφτο; Κάποιος σας απάντησε αυτός είναι ο ίδιος σύνδεσμος επαναφόρτισης υπηρεσίας DPD τώρα, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης με τα ακόλουθα Yvette ? είσαι εκεί ? Στείλατε εδ΄ψ ιμαι. αισι; Yvette Παρακαλώ στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης του υπόλοιπου συνδέσμου, ώστε να σας πω τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Στείλατε ντεν ανίγοι ο ιπαιρσηνδαισμως... λαίει ποσ ιναη σπαμ Yvette Παρακαλώ σημειώστε ότι χωρίς στιγμιότυπο οθόνης δεν μπορώ να εξηγήσω τα εξής Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τα υπόλοιπα. Στείλατε ε, δεν πειράζει... ας το αφήσουμε τότε Κάποιος σας απάντησε Τι εννοείς; Στείλατε δεν ανοίγει λέμε η σελίδα! δεν ξέρω γιατί; Κάποιος σας απάντησε Παρακαλούμε εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στο κινητό σας τηλέφωνο και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τα υπόλοιπα. Στείλατε δεν έχω κινητό είναι χαλασμένο, το έχω στο συνεργείο όπως μου είπε ο μάστορας, μάλλον έχει κάψει κάποια φλάντζα... θα πάρει 2-3 μέρες να το φτιάξουν! Κάποιος σας απάντησε Έτσι, θέλω να σας ενημερώσω ότι το πρόβλημα είναι σκληρό στη σύνδεσή σας τίποτα άλλο η δήλωση λέει Επομένως, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία DPD τώρα, ώστε να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό το συντομότερο δυνατό. Στείλατε πως να επικοιννήσω; το ξέρω πως είναι σκληρό, αλλά δνε μπορώ Κάποιος σας απάντησε Σας ζητώ να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας DPD, ώστε να σας βοηθήσουν με την παράδοση το συντομότερο δυνατό. Στείλατε λοιπόν, είσαι τυχερή! Μόλις με ειδοποήσε το αφετνικό μου πως την παρασκευή θα πρέπει να πάω επαγγελματικό ταξίδι στην Ελευθερούπολη στην περιοχή Μελισσοκομείο/ Οπότε, μπορούμε να βρεθούμε από κοντά, και μάλιστα θα μπορέσεις να δοκιμάσεις και τον φακό και να δεις αν σου κάνει! είσαι ποολύ τυχερή τελικά! ------------------------------------- Τέλος συνομιλίας. Μετά από αυτή την πρόταση με μπλόκαρε! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Fotios_D είπε Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις πριν λίγο είχα και εγώ μια παρόμοια εμπειρία, και ψάχνοντας στο google να δω τι συμβαίνει και αν είναι όντως απάτη, ανακάλυψα την σελίδα σας (οπότε, ανέβασα και εδώ τις δύο αγγελίες που έχω στο f/b) . Στην αρχή της συνομιλίας μου με τον εν δυνάμει αγοραστή, νόμιζα πως συνομιλούσα με κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά, όμως στην πορεία άρχισαν οι αμφιβολίες. Ωσπου τελικά σιγουρεύτηκα πως πρόκειται περί απάτης. Ακολουθεί σεντόνι με την συνομιλία : Γεια σας, είναι ακόμα διαθέσιμο αυτό το προϊόν; Σήμερα στις 4:39 μ.μ. 4:39 μ.μ. Στείλατε καλησπέρα, ναι υπάρχει ακόμα! Σήμερα στις 6:51 μ.μ. 6:51 μ.μ. Yvette Θα ήθελα να το αγοράσω σήμερα. Θα ήθελα να το πληρώσω με παράδοση DPD EXPRESS. Η DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας με μετρητά σε ένα φάκελο μόλις λάβετε τα χρήματα, στη συνέχεια θα δώσετε στον ταχυδρόμο το αντικείμενο και αυτός θα το στείλει στο σπίτι μου, αν αυτό είναι εντάξει για εσάς. Στείλατε Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εφόσον υπάρχει προκαταβολή ή ταυτόχρονη πληρωμή, δεν έχω κανένα θέμα! Έχετε διαβάσει φαντάζομαι την περιγραφή, έτσι; Ο φακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα κρύσταλλα, αλλά έχει κάποιες αισθητικές φθορές...Δεν επηρρεάζουν καθόλου την απόδοσή του Yvette Ναι περιμένετε, σας εξηγώ ότι θα λάβετε μετρητά σε ένα φάκελο που θα σταλεί μέσω της υπηρεσίας DPD EXPRESS mail delivery στη διεύθυνση του σπιτιού σας η εταιρεία DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας για να έρθει και να σας δώσει τα χρήματά σας, στη συνέχεια, παραλάβετε το πακέτο και στείλτε το σε μένα στη συνέχεια στη διεύθυνση παράδοσης μου, ελπίζω να με καταλάβετε Στείλατε Εντάξει, φυσικά! Κατάλαβα απολύτως! Κάποιος σας απάντησε Εντάξει Κανένα πρόβλημα Λοιπόν για να στείλω το mail σας περιμένω το Όνομα/Όνομα/Διεύθυνση/Πόλη σας: Ταχυδρομικός Κώδικας / Συνολικό Ποσό: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Στείλατε μισό, δεν κατάλαβα... ποιο mail να μου στείλετε; Με μπερδέψατε Κάποιος σας απάντησε Γνωρίζετε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αλληλογραφίας για να διαβάζετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως στείλτε μου μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Στείλατε Τι την θέλετε την διεύθυνση e-mail ; Κάποιος απάντησε στον εαυτό του Μην ανησυχείτε στείλτε μου τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να πάω σε ένα EXPRESS DPD AGENCY για να σας στείλω mail στο σπίτι σας, περιμένω τα στοιχεία επικοινωνίας σας: Όνομα ΚΑΙ Όνομα, Πόλη, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας , E-mail Στείλατε [email protected] Φωτης Δουκιαντζάκης, Πειραιώς 37, Μοσχάτο 183 46 21 0481 9311 οκ; Yvette Εντάξει, πρέπει να ξέρεις ότι τα ταχυδρομικά τέλη είναι δική μου ευθύνη, αλλά υπάρχει κόστος ασφάλισης για τον φάκελο το οποίο θα πρόσθετα στο σύνολο μιας και πρέπει να πληρώσεις για την επιβεβαίωση της διεύθυνσής σου, αλλά μην ανησυχείς, όχι σε αυτό το σημείο i θα το προσθέσω στο αρχικό άθροισμα εντάξει; Yvette Ναι έλαβα πολύ καλά τις συντεταγμένες σας οπότε από τη στιγμή μείνετε συνδεδεμένοι γιατί θα επικοινωνήσω με την υπηρεσία DPD για να τους στείλω τα στοιχεία σας, ώστε να σας στείλουν;; Εντάξει, θα σας ενημερώσω σε 5 λεπτά. Στείλατε οκ, αναμένω! Yvette Όπως συμφωνήθηκε, έχω καταθέσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην υπηρεσία, ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας και τα ανεπιθύμητα ή ανεπιθύμητα μηνύματα στη διεύθυνση email σας, επειδή η υπηρεσία DPD με ενημέρωσε ότι θα σας στείλει μια ειδοποίηση για οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε, το έκαναν; Yvette Εάν ναι, στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης του email που έλαβε η υπηρεσία DPD Στείλατε λογικά, το έκαναν! Κάποιος σας απάντησε Τραβήξτε τώρα ένα στιγμιότυπο οθόνης του email που έλαβε η υπηρεσία DPD για να σας εξηγήσω τα υπόλοιπα. Στείλατε σε ποια περιοχή βρίσκεστε; Κάποιος σας απάντησε Πόλη:: Ελευθερούπολη Περιοχή :: Μελισσοκομείο, Τ.Κ. 64008 Στείλατε και ποιο είναι το ΙΡ σας; Yvette έχετε λάβει το email από την υπηρεσία DPD; Στείλατε ναι, φυσικά! σας το έργαψα ήδη! ποιο είναι το τηλέφωνό σας; Κάποιος σας απάντησε Ναι καταλαβαίνω ότι θα σας δώσω την ταχυδρομική μου διεύθυνση, οπότε όσον αφορά τον αριθμό τηλεφώνου μου έχω ένα μικρό πρόβλημα επικοινωνίας με το τηλέφωνό μου, γι ' αυτό σας προτείνω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μηνύματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου έχω μόνο το Διαδίκτυο. Στείλατε ωραία, μπορούμε να τα πούμε σε viber, watsup ή όπου αλλού θέλετε... ξέρετε, βαριέμαι να γράφω, και με κουράζει να τυπώνω γράμματα με τα πλήκτρα Κάποιος σας απάντησε εντάξει μην ανησυχείς σε καταλαβαίνω απόλυτα Στείλατε επιτέλους, και μια γυναίκα που με καταλαβαίνει! Είσαι παντρεμένη; Yvette παρακαλώ στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης όχι, γιατί αυτή η ερώτηση; Στείλατε το έστειλα! Yvette εντάξει κατάλαβες το μήνυμα από την υπηρεσία DPD; Στείλατε ναι, το κατάλαβα Yvette Σας εξηγώ την κατάσταση, η DPD απλά σας ζητά να πληρώσετε τα έξοδα ασφάλισης του courier τα οποία ανέρχονται στα 100 ευρώ για την εξασφάλιση του courier κατά την αποστολή. Λόγος που σου έβαλα 100 ευρώ παραπάνω στο αρχικό ποσό για να μη χάσεις ούτε δεκάρα στο τέλος. Έχω ήδη πληρώσει τα έξοδα παράδοσης στην DPD. Η αλληλογραφία έχει ήδη αποσταλεί από την DPD. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε τα τέλη που χρεώνει η DPD για να το λάβετε. Διαφορετικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν ακυρώσω την αποστολή, η DPD δεν θα μου επιστρέψει τα έξοδα που έχω ήδη καταβάλει. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και παρακαλώ να με ενημερώνετε. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι η χρέωση των 100 ευρώ που σας ζητά η DPD δεν θα χαθεί. Αν το έχετε προσέξει, πρόσθεσα 100 ευρώ επιπλέον στο courier. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Τώρα είμαι εγώ που πρέπει να ανησυχώ. Γιατί θα χάσω χρήματα αν δεν πληρώσετε την απαιτούμενη χρέωση Στείλατε οκ... όταν έρθει η dpd, θα τα πληρώσω, ενοείται! περιμένω πως και πως! ευχαριστώ πολύ Κάποιος σας απάντησε να ξέρετε ότι τα 100 ευρώ που θα πληρώσετε για τα έξοδα ασφάλισης θα τα δωρίσετε αφού σας έχω κάνει ήδη την προσθήκη για να μην τιμωρήσω τη συναλλαγή που σημαίνει ότι θα έχετε συνολική μεταφορά 520,00 ευρώ στον φάκελο σας . Στείλατε ποιον να τιμωρήσω;;; ποιον θέλετε να τιμωρήσω; Κάποιος σας απάντησε εντάξει όχι σε καταλαβαίνω Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.recharge.com/en-gb/gr/new-checkout?productId=76494&quantity=1 για να αποκτήσετε τα κουπόνια επαναφόρτισης PCS Marcasite, δηλαδή ένα κουπόνι 100 ευρώ, στη συνέχεια στείλτε τους κωδικούς επαναφόρτισης στην υπηρεσία DPD MANDATE μέσω email για να πιστώσετε άμεσα το ποσό των 520,00 ευρώ από σήμερα Κάποιος σας απάντησε μόλις κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης της σουίτας να ξέρετε ότι αυτός ο σύνδεσμος προέρχεται από την υπηρεσία DPD, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μόλις ολοκληρωθεί η οριστικοποίηση, ενημερώστε την υπηρεσία DPD το συντομότερο δυνατό, ευχαριστώ Yvette https://www.recharge.com/en-gb/gr/pcs?currency=EUR Στείλατε τη ηναι αφτο; Κάποιος σας απάντησε αυτός είναι ο ίδιος σύνδεσμος επαναφόρτισης υπηρεσίας DPD τώρα, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης με τα ακόλουθα Yvette ? είσαι εκεί ? Στείλατε εδ΄ψ ιμαι. αισι; Yvette Παρακαλώ στείλτε μου ένα στιγμιότυπο οθόνης του υπόλοιπου συνδέσμου, ώστε να σας πω τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Στείλατε ντεν ανίγοι ο ιπαιρσηνδαισμως... λαίει ποσ ιναη σπαμ Yvette Παρακαλώ σημειώστε ότι χωρίς στιγμιότυπο οθόνης δεν μπορώ να εξηγήσω τα εξής Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τα υπόλοιπα. Στείλατε ε, δεν πειράζει... ας το αφήσουμε τότε Κάποιος σας απάντησε Τι εννοείς; Στείλατε δεν ανοίγει λέμε η σελίδα! δεν ξέρω γιατί; Κάποιος σας απάντησε Παρακαλούμε εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στο κινητό σας τηλέφωνο και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τα υπόλοιπα. Στείλατε δεν έχω κινητό είναι χαλασμένο, το έχω στο συνεργείο όπως μου είπε ο μάστορας, μάλλον έχει κάψει κάποια φλάντζα... θα πάρει 2-3 μέρες να το φτιάξουν! Κάποιος σας απάντησε Έτσι, θέλω να σας ενημερώσω ότι το πρόβλημα είναι σκληρό στη σύνδεσή σας τίποτα άλλο η δήλωση λέει Επομένως, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία DPD τώρα, ώστε να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό το συντομότερο δυνατό. Στείλατε πως να επικοιννήσω; το ξέρω πως είναι σκληρό, αλλά δνε μπορώ Κάποιος σας απάντησε Σας ζητώ να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας DPD, ώστε να σας βοηθήσουν με την παράδοση το συντομότερο δυνατό. Στείλατε λοιπόν, είσαι τυχερή! Μόλις με ειδοποήσε το αφετνικό μου πως την παρασκευή θα πρέπει να πάω επαγγελματικό ταξίδι στην Ελευθερούπολη στην περιοχή Μελισσοκομείο/ Οπότε, μπορούμε να βρεθούμε από κοντά, και μάλιστα θα μπορέσεις να δοκιμάσεις και τον φακό και να δεις αν σου κάνει! είσαι ποολύ τυχερή τελικά! ------------------------------------- Τέλος συνομιλίας. Μετά από αυτή την πρόταση με μπλόκαρε! χαρά στο κουράγιο σου.Πιο κλασική απάτη και απο τους παπατζήδες της Ομόνοιας.
Fotios_D Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε χαρά στο κουράγιο σου.Πιο κλασική απάτη και απο τους παπατζήδες της Ομόνοιας. Δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω το απόγευμα, και χαζολογούσα στο f/b. Ποιος ξέρει, ίσως έτσι να γλύτωσε κάποιος άλλος από την απατεωνιά.... 1 1
agisg1990 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καλησπέρα και εγώ ανέβασα μια αγγελία σήμερα και μου έστειλε ενας τύπος οτι ενδιαφέρεται για το προιον αλλά επειδή είναι στο εξωτερικό θέλει να μου κάνει κατάθεση και να το πάω σαν δώρο στον αδερφό του το προιόν. Μου ζήτησε iban όνομα και μαιλ για να κάνει την μεταφορά. Να υποθέσω οτι είναι απάτη. Σε περίπτωση όμως που δώσω iban λογαριασμόυ που δεν χρησιμοποιείται αλλά και mail καινούργιο θα έχω κάποιο θέμα σε περίπτωση που δεν μεταφέρει ποτέ τα χρήματα?
zurabik Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 9:40 ΜΜ, Ukforthemoment είπε χαρά στο κουράγιο σου.Πιο κλασική απάτη και απο τους παπατζήδες της Ομόνοιας. Πω πω τι όρεξη είχες να μιλάς με αυτόν και εγώ κάποιες απάτες κορόιδευα.. με 5-6 μηνύματα.. αλλά όχι με τόσα μηνύματα θα είχα βαρεθεί
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακόμα συνεχίζει η απάτη. Μου συνέβη σήμερα σε δυο διαφορετικές περιστάσεις. Ξένα ονόματα με φωτογραφίες ατόμων περασμένης ηλικίας και αρκετό περιεχόμενο στα προφίλ που μπορεί εύκολα να ξεγελάσει κάποιον χωρίς ιδιαίτερη εξοικείωση στο διαδίκτυο. Κάντε report για scam και block. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από alexanderkami Ορθογραφικό λάθος
StamTheMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Στις 17/6/2023 στις 6:24 ΜΜ, alexanderkami είπε Ακόμα συνεχίζει η απάτη. Μου συνέβη σήμερα σε δυο διαφορετικές περιστάσεις. Ξένα ονόματα με φωτογραφίες ατόμων περασμένης ηλικίας και αρκετό περιεχόμενο στα προφίλ που μπορεί εύκολα να ξεγελάσει κάποιον χωρίς ιδιαίτερη εξοικείωση στο διαδίκτυο. Κάντε report για scam και block. Αυτη η απατη ειναι πανω απο χρονο που παιζει,δεν ειναι κατι νεο. Καλυτερα να τα γραφεις στο fb,μπας και σωσεις κανεναν. Το "αρκετο περιεχομενο" υπαρχει ακριβως επειδη το προφιλ ειναι αληθινο,απλα το εχουν κλεψει.
rus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Στις 5/4/2023 στις 4:46 ΜΜ, agisg1990 είπε Καλησπέρα και εγώ ανέβασα μια αγγελία σήμερα και μου έστειλε ενας τύπος οτι ενδιαφέρεται για το προιον αλλά επειδή είναι στο εξωτερικό θέλει να μου κάνει κατάθεση και να το πάω σαν δώρο στον αδερφό του το προιόν. Μου ζήτησε iban όνομα και μαιλ για να κάνει την μεταφορά. Να υποθέσω οτι είναι απάτη. Σε περίπτωση όμως που δώσω iban λογαριασμόυ που δεν χρησιμοποιείται αλλά και mail καινούργιο θα έχω κάποιο θέμα σε περίπτωση που δεν μεταφέρει ποτέ τα χρήματα? ποτέ να μην ασχολειστε με τετοιες αηδιες, χανετε το χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα