cst01355 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας , ανέβασα στο marketplace ένα iphone και μου απάντησε ένας ο οποίος προφανώς έχει fake account με τον εξής διάλογο Του ζήτησα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δεν έχει καλέσει ακόμα , τι πιστεύεται ?
cst01355 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τις προάλλες είχε ανοίξει παρόμοιο θέμα Δεν βρήκα κάποιο σχετικό topic με την αναζήτηση
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Θα του πούμε να σε πάρει, υπομονή 1 1
omokas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Ναι είναι απάτη, διάβασε τις κριτικές google στην dpd Ελλάδας θα δεις ότι συνέβει και σε άλλους μέσω marketplace με ακριβώς το ίδιο μήνυμα που σου έστειλε
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, cst01355 είπε Καλησπέρα σας , ανέβασα στο marketplace ένα iphone και μου απάντησε ένας ο οποίος προφανώς έχει fake account με τον εξής διάλογο Του ζήτησα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δεν έχει καλέσει ακόμα , τι πιστεύεται ? απατη είναι,και μονο που λεει το προιόν και όχι το κινητό ή τηλέφωνο είναι φασόν απαντήσεις
Petros Electron Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απατη. Μην γραφείς ποτε τον αριθμό του κινητού γιατί φτιάχνουν βάσεις δεδομένων απο χρήστες (ονοματεπώνυμο, τηλ και οτι αλλα στοιχεια μαζέψουν) και τις πουλάνε μετα οπου τις πουλάνε. Δεν δίνουμε ποτε διεύθυνση επισης, παντα σε δημόσιο μερος να γινεται η συναλλαγή. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από Petros Electron 7
KrTikker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/10/2021 στις 1:48 ΠΜ, Ukforthemoment είπε απατη είναι,και μονο που λεει το προιόν και όχι το κινητό ή τηλέφωνο είναι φασόν απαντήσεις Στο fb έχει τυποποιημένες απαντήσεις τύπου "είναι ακόμα διαθέσιμο το προϊόν", "αναλαμβάνετε την παράδοση" κλπ σαν εκδήλωση ενδιαφέροντος και τα στέλνει στον πωλητή
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, KrTikker είπε Στο fb έχει τυποποιημένες απαντήσεις τύπου "είναι ακόμα διαθέσιμο το προϊόν", "αναλαμβάνετε την παράδοση" κλπ σαν εκδήλωση ενδιαφέροντος και τα στέλνει στον πωλητή Εγω διάλογο βλεπω στην φωτό που έχει βάλει ο φίλος
SabotazNic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω διάλογο βλεπω στην φωτό που έχει βάλει ο φίλος Τα στελνει ως μηνυμα κανονικα ακομα και τις ετοιμες απαντησεις που εχει το fb marketplace 1
KrTikker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εγω διάλογο βλεπω στην φωτό που έχει βάλει ο φίλος Ναι, το ίδιο λέμε, το πρώτο μήνυμα στέλνεται αυτοματοποιημένο στο ίνμποξ αν επιλέξεις το κουτάκι. Περίεργο είναι που έχει πληκτρολογήσει "αντικείμενο" στο δεύτερό του μήνυμα, το πρώτο είναι νορμάλ. 1
Christoforos? Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Συμφωνώ Δεν ανησυχώ Θέλω να το αγοράσω σήμερα Συμφωνώ, δεδομένης της απόστασης, τότε θα κάνω την πληρωμή σας μέσω παράδοσης DPD EXPRESSE. Η DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας με μετρητά σε έναν φάκελο μόλις λάβετε τα χρήματα, θα δώσετε το αντικείμενο στον ταχυδρόμο και θα μου το στείλει στο σπίτι μου, εάν αυτό σας ταιριάζει, αυτό είναι εντάξει; Σήμερα πήρα αυτό το μήνυμα σε αγγελία στο fb Ξέρετε τι παίζει; Αυτό με το PayPal ok το ξέρω αλλά εδώ πως γίνεται η απατεωνιά;
mezger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Christoforos? είπε Συμφωνώ Δεν ανησυχώ Θέλω να το αγοράσω σήμερα Συμφωνώ, δεδομένης της απόστασης, τότε θα κάνω την πληρωμή σας μέσω παράδοσης DPD EXPRESSE. Η DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας με μετρητά σε έναν φάκελο μόλις λάβετε τα χρήματα, θα δώσετε το αντικείμενο στον ταχυδρόμο και θα μου το στείλει στο σπίτι μου, εάν αυτό σας ταιριάζει, αυτό είναι εντάξει; Σήμερα πήρα αυτό το μήνυμα σε αγγελία στο fb Ξέρετε τι παίζει; Αυτό με το PayPal ok το ξέρω αλλά εδώ πως γίνεται η απατεωνιά; Θα σου πει ότι είναι στο δρόμο ο μεταφορέας αλλα τον έπιασε λάστιχο και πρέπει να του στείλεις ένα πενηντάρικο για να πληρώσει τον λαστιχά και να καταφέρει να φτάσει σπίτι σου με τα μετρητά. ή ότι κατα λάθος του έδωσε 100 ευρώ παραπάνω, οπότε να του στείλεις εσύ πρώτα 50 και να κρατήσεις τα 100 όταν τα πάρεις, γιατί είναι και χουβαρντάς.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Christoforos? είπε Συμφωνώ Δεν ανησυχώ Θέλω να το αγοράσω σήμερα Συμφωνώ, δεδομένης της απόστασης, τότε θα κάνω την πληρωμή σας μέσω παράδοσης DPD EXPRESSE. Η DPD θα στείλει έναν ταχυδρόμο στο σπίτι σας με μετρητά σε έναν φάκελο μόλις λάβετε τα χρήματα, θα δώσετε το αντικείμενο στον ταχυδρόμο και θα μου το στείλει στο σπίτι μου, εάν αυτό σας ταιριάζει, αυτό είναι εντάξει; Σήμερα πήρα αυτό το μήνυμα σε αγγελία στο fb Ξέρετε τι παίζει; Αυτό με το PayPal ok το ξέρω αλλά εδώ πως γίνεται η απατεωνιά; Αν είναι απάτη ψάχνεις ή τι απάτη είναι; Μακρυά,ούτε τι θέλει να αγοράσει γράφει,αντικείμενο και όχι πχ κινητό;,Λεφτά να πάει ο κούριερ στο σπίτι;Και βρωμάει για google translate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα