mparaxir Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδιά θα ήθελα να κανω με ερώτηση γιατι εχω μεγάλη απορία. Πρόσφατα αλλαξα μια 17 χρόνων τηλεόραση που ειχα μια lg hd ready. Πηρα την metz muc8000z 4κ και andorid γιατι ήθελα να είχε λειτουργικό τέτοιο. Παιζει μια χαρα φοβερη εικόνα ειμαι ικανοποιημένος αρκετά, αλλα υπάρχει και ενα αλλα. Πρόγραμμα στο netfilx εχω το μεσαιο τυπικό hd. Η ερωτηση μου ειναι σε ενα σπιτι φίλου με τηλεοραση Samsung αλλα και στο σπίτι των γονιων μου που τους εκανε ο αδερφος μου 50 ιντσες και του φίλου. Οταν παιζει το νετφλιξ και στου φιλου και στον γονιών βγαζει μια ρεαλιστική κίνηση σαν να εισαι μέσα στην ταινία σε ζαλιζει λιγο αλλα ειναι εντυπωσιακο. Η metz οταν βλεπω νετφλιξ δεν το βγαζει αυτο, είναι θεμα τηλεορασης; στις ρυθμίσεις της metz δεν βρηκα κατι, ειναι θεμα νετφλιξ; ο αδερφος μου έχει το πρόγραμμα 4k μήπως οταν εχεις το προγραμμα 4k βγαζει αυτη την ρεαλιστικη κίνηση; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από mparaxir
CaptainChris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Η διαφορά μεταξύ hd και 4κ είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια δεν είναι ολα τα προγράμματα του Νετφλιξ σε 4κ, οι δικές του παραγωγές είναι όλες, αλλά πολλά που είναι αγοράσμενα από το Νετφλιξ έχουν μονο hd ποιότητα. Βέβαια για να δεις 4κ, και σ'αυτά που προσφέρεται, πρέπει να είσαι συνδρομητής στο ακριβό πρόγραμμα των €16.
mparaxir Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Ναι αυτο το ξέρω οτι η διάφορες μεταξύ hd και 4κ είναι μεγάλες. Εβαλα επιτηδες στο youtube 4k βιντεακια και έπαθα την πλακα μου. Η ερωτηση μου είναι αμα ειναι λογο netflix και προγράμματος η θέμα τηλεόρασης αυτή η ρεαλιστική κίνηση οταν παίζει το netflix που εχω δει σε άλλες τηλεοράσεις στου φίλου και των γονιών μου, κάτι που δεν έχει η δικια μου
achilleas1983 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Νομιζω εχει να κανει με το λεγομενο soap opera effect που ειναι οντως σε 4k περιεχομενο,υπαρχει και επιλογη στα settings αν θες να το κανεις off. 1
mparaxir Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Α μπραβο αυτό εννοούσα απλα δεν ήξερα πως να το πω γιατί ειμαι αρχάριος οσο αφορα τις smart tv 4k. Αρα στο πρόγραμμα με το 4k κάνει αυτή την ρεαλιστικη κίνηση το soap opera effect. Βεβαια το γκουγκραρα εχθες και εβλεπα βιντεακια όλοι λενε για off οτι παρολου που ειναι εντυπωσιακή η εικονα και η κίνηση ειναι κάτι ψεύτικο
mparaxir Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Βρε παιδια επειδη ειμαι ασχετος αυτες οι ρυθμίσεις ειναι καλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα