Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τα ηλεκτρικά πατίνια

James Bon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/6/2022 στις 9:37 ΠΜ, ReaperX είπε

Σκέφτομαι για μετακίνηση προς τη δουλειά,7+7 χλμ. με ένα κομμάτι ανηφορικό με νορμάλ κλίση,να το γυρίσω σε πατίνι γιατί με το αμάξι πέρα από την κίνηση και τη χαμένη ώρα σε συνδιασμό με το πάρκινγκ, η βενζίνη ειναι στο θεό.

Μου έχει γυαλίσει το Kaabo Mantis 10 αν έχει κάποιος εμπειρία..

(Απ' την άλλη βέβαια σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερη επιλογή από θέμα χρηστικότητας και ασφάλειας κανένα scooter 125 κι ας ξεφεύγει το budget..🙄)

Αν πάρεις σούπερ πατίνι να έχει το λιγότερο 11 ίντσες λάστιχα. 

Αν πας για σκουτερ υπάρχουν και ηλεκτρικα σκούτερ που βάζεις και δεύτερο άτομο πάνω.

Καθημερινή μου μετακίνηση για διάστημα 2 μηνών ήταν 45χλμ την ημέρα.

Βέβαια υπάρχουν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα...

Επεξ/σία από Jlaxy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπον εγω επειδη δεν ελεγχα τα λαστιχα και πολυ για αερα ειχαν ξεφουσκωσει για τα καλα,τα πηγα σε ενα μαγαζι και τα φουσκωσε οπως πρεπει και εχω να πω πως πρωτη φορα βλεπω την καινουργια μπαταρια να μην πεφτει ευκολα το ποσοστο μπαταριας και η δυναμη του αυξηθηκε ανεβαινοντας ανηφορες πιο ευκολα.Στο μαγαζι μου ειπε να τα φουσκωνω καθε βδομαδα.

Το μονο μεγαλον μειον προσωπικα  που βρισκω πια σε πατινι ειναι που δεν μπορω να παρω δικαβαλο,εχω και το αμαξι βεβαια...Ισως κρατησω το πατινι οπως σκεφτομουν εξαρχης...

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 22/6/2022 στις 10:58 ΜΜ, ΒουρΝ είπε

Έχω ένα xiaomi essential έχω εντύπωσιαστει να πω την αλήθεια για το πόσο καλά στρίβει σε λίγο θα ξύνω γόνατο για καταλάβετε, πολύ καλή ισορροπία μεχρι τα 25 στα 30 αρχίζει να γινεται λιγο ασταθές, πολύ καλά φρενα νομίζω έχει και κάτι σαν abs κάτι που δεν περίμενα, θα συμφωνήσω με την έλλειψη αναρτήσεων αναγκαστικά λυγιζω γόνατα σε κάθε λακκούβα αλλιώς πάει όλο στην μέση, επίσης δεν μπορει να ανέβει ανηφόρες σπαστικό ειδικά το καλοκαίρι.Επισης πρέπει να το φορτίσεις μετά από μια χ μετακινηση δεν είναι πάντα έτοιμο και δεν μπορείς να πάρεις κάποιον δικαβαλο σε σχεση με ένα παπακι 

Γενικά αξίζει αν δεν μένεις σε ανηφόρες και για μικρές αποστάσεις είναι τέλειο και το πιο οικονομικό από όλα τα μέσα 

Οταν λέμε ότι δεν ανεβαίνει ανηφόρα εννοούμε καθόλου ή την ανεβαίνει σιγά σιγά? 

Ψαχνομαι αυτό τον καιρό για μεταχειρισμένο σκούτερ-πατινι Xiaomi... δυστυχώς το μπάτζετ είναι μονο για μεταχειρισμένο.. εκτός από χιλιόμετρα και κύκλους μπαταρίας τι άλλο να κοιτάξω; 

Υ.γ αν πουλάει κάποιος με ενημερώνει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανταλλάζω Υπολογιστή με πατίνι

Αν κάποιος ενδιαφέρετε πμ

Είμαι Λάρισα

(δίνω υπολογιστή για πατίνι)

Επεξ/σία από mastoras007

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια καλησπέρα και απο εμένα! Εψαξα αρκετα και δε βρηκα καπου να συζηταται το συγκεκριμενο θέμα. Η απορια μου ειναι ως εξης. Ψαχνω για πατινι ηλεκτρικο (οχι ποδηλατο) αλλα δυνατο, οχι τα xiaomi με 20-25 km/h τελικές. Επειτα απο ερευνα διαπιστώνω πως δεν υπαρχει καποια επιδοτηση για αυτα. Σωστά; Εχει επιδοτηθει κανεις για αγορα ηλ. πατινιού απο το προγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά; Γιατι απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι μονο για ηλεκτρικα ποδηλατα. Ευχαριστώ!

18 ώρες πριν, MikeMike21 είπε

Παιδια καλησπέρα και απο εμένα! Εψαξα αρκετα και δε βρηκα καπου να συζηταται το συγκεκριμενο θέμα. Η απορια μου ειναι ως εξης. Ψαχνω για πατινι ηλεκτρικο (οχι ποδηλατο) αλλα δυνατο, οχι τα xiaomi με 20-25 km/h τελικές. Επειτα απο ερευνα διαπιστώνω πως δεν υπαρχει καποια επιδοτηση για αυτα. Σωστά; Εχει επιδοτηθει κανεις για αγορα ηλ. πατινιού απο το προγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά; Γιατι απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι μονο για ηλεκτρικα ποδηλατα. Ευχαριστώ!

Η επιδότηση δεν είναι για πατίνια (τουλάχιστον για την ώρα).

Διάλεξε ποδήλατο, μηχανάκι ή αυτοκίνητο.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Στις 19/10/2022 στις 6:22 ΜΜ, Jim1235 είπε

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι για ηλεκτρικο πατινι.σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει

Καλησπερα φιλε, πες μου τι θελεις να ρωτησεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μάγκες

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρικό πατινι μέχρι 350 ευρώ

Βρήκα 2 στο πρακτικερ που έχει έκπτωση μέχρι και σημερα

To Blaupunkt scs808 στα 360 ευρώ

Και ένα sharp k1 στα 320 ευρώ

Και τα 2 είναι 350 watt δύναμη και 8αρα ρόδα

Μου φαίνεται το sharp πιο ποιοτικό

Δεν βρίσκω όμως περισσότερες πληροφορίες σχεδόν πουθενά, αν χρειαστώ κανένα ανταλλακτικό δεν νομίζω ότι θα το βρω στο sharp τουλάχιστον σίγουρα

Είμαι 78 κιλά πιστεύω για την τιμή τους θα κάνω την δουλειά μου για πολυ μικρές αποστασεις

Συνήθως για κάποιο καλύτερο πρέπει ναπας από 500+ ευρώ

Στα 350 δεν βρήκα κάτι καλύτερο πουθενα

Τι προτείνεται ανάμεσα στα 2 αυτά?

https://www.praktiker.gr/m/p/patini-escooter-blaupunkt-esc808-116514

https://www.praktiker.gr/m/p/sharp-escooter-em-ks1aeu-b-mayro-133287

Επεξ/σία από h3342

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...