Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τα ηλεκτρικά πατίνια

James Bon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, h3342 είπε

Καλησπέρα μάγκες

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρικό πατινι μέχρι 350 ευρώ

Βρήκα 2 στο πρακτικερ που έχει έκπτωση μέχρι και σημερα

To Blaupunkt scs808 στα 360 ευρώ

Και ένα sharp k1 στα 320 ευρώ

Και τα 2 είναι 350 watt δύναμη και 8αρα ρόδα

Μου φαίνεται το sharp πιο ποιοτικό

Δεν βρίσκω όμως περισσότερες πληροφορίες σχεδόν πουθενά, αν χρειαστώ κανένα ανταλλακτικό δεν νομίζω ότι θα το βρω στο sharp τουλάχιστον σίγουρα

Είμαι 78 κιλά πιστεύω για την τιμή τους θα κάνω την δουλειά μου για πολυ μικρές αποστασεις

Συνήθως για κάποιο καλύτερο πρέπει ναπας από 500+ ευρώ

Στα 350 δεν βρήκα κάτι καλύτερο πουθενα

Τι προτείνεται ανάμεσα στα 2 αυτά?

https://www.praktiker.gr/m/p/patini-escooter-blaupunkt-esc808-116514

https://www.praktiker.gr/m/p/sharp-escooter-em-ks1aeu-b-mayro-133287

Για το blaupunkt βλέπω κάποια σχόλια στο skroutz, το sharp είναι άγνωστο τι καπνό φουμάρει.

Όποιο και να πάρεις από τα δύο μην περιμένεις ιδιαίτερες αρετές.

Για το βάρος σου μόνο στο ίσωμα θα κάνουν δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Για το blaupunkt βλέπω κάποια σχόλια στο skroutz, το sharp είναι άγνωστο τι καπνό φουμάρει.

Όποιο και να πάρεις από τα δύο μην περιμένεις ιδιαίτερες αρετές.

Για το βάρος σου μόνο στο ίσωμα θα κάνουν δουλειά.

Το προτείνεις δλδ,κανένα xiaomi ε?

Πόσα watt ελάχιστο πρέπει ναναι για ναπεις

Ότι θα τραβάει τα κιλά μου και σε καμία μικρή ανηφόρα?

36 λεπτά πριν, h3342 είπε

Το προτείνεις δλδ,κανένα xiaomi ε?

Πόσα watt ελάχιστο πρέπει ναναι για ναπεις

Ότι θα τραβάει τα κιλά μου και σε καμία μικρή ανηφόρα?

Ιδανικά >500w συνεχής...

• Like 1

• 3 μήνες μετά...

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να πάω σε ηλεκτρικό πατίνι για αποστάσεις έως 6χλμ και γενικά για μικροδουλειές να μην παίρνω το αμάξι.

Λόγω βάρους (105) κατανοώ πως περιορίζομαι αρκετά, ωστόσο με λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει στο urbanglide cross (όχι το boost, δεν νομίζω να χρειαστώ διπλό κινητήρα των 800W, more on that later). 

Το έχει κανείς για να μας πει σχόλια και εμπειρίες;

Αν και τα 25χαω μία χαρά θα με βολέψουν, δε νομίζω να χρειαστώ κάτι παραπάνω, είναι εύκολη η διαδικασία ξεκλειδώματος, που διαβάζω;

Και στην τελική λόγω του βάρους μου ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξω και το boost κυρίως για ανηφόρες;

Ευχαριστώ!

3 hours ago, akpe said:

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να πάω σε ηλεκτρικό πατίνι για αποστάσεις έως 6χλμ και γενικά για μικροδουλειές να μην παίρνω το αμάξι.

Λόγω βάρους (105) κατανοώ πως περιορίζομαι αρκετά, ωστόσο με λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει στο urbanglide cross (όχι το boost, δεν νομίζω να χρειαστώ διπλό κινητήρα των 800W, more on that later). 

Το έχει κανείς για να μας πει σχόλια και εμπειρίες;

Αν και τα 25χαω μία χαρά θα με βολέψουν, δε νομίζω να χρειαστώ κάτι παραπάνω, είναι εύκολη η διαδικασία ξεκλειδώματος, που διαβάζω;

Και στην τελική λόγω του βάρους μου ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξω και το boost κυρίως για ανηφόρες;

Ευχαριστώ!

Πήρα πριν μερικούς μήνες σε προσφορά ενα απο τα lidl,  μικρό δεν είναι για άνω των 100 κιλών,  είμαι λίγο πιο πάνω, λίγο είπα!!!    όταν είναι γεμάτη η μπαταρία,  πιάνει άνετα τα 25,  4 μπάρες,  όταν είναι στις 2 προς 1 μπάρα πάει εως 18,  Σίγουρα με πιο δυνατό κινητήρα και πιο μεγάλη μπαταρία θα ήταν καλύτερο, αλλά για μικρές αποστάσεις, εως μαξ  5 χλμ με επιστροφή δεν έχω παράπονο, στα 6 ξέρω οτι θα με αφήσει στα τελευταία μέτρα

Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα  Hop πατίνια να δεις πως σε βολεύει

• Thanks 1

2 hours ago, sdikr said:

Πήρα πριν μερικούς μήνες σε προσφορά ενα απο τα lidl,  μικρό δεν είναι για άνω των 100 κιλών,  είμαι λίγο πιο πάνω, λίγο είπα!!!    όταν είναι γεμάτη η μπαταρία,  πιάνει άνετα τα 25,  4 μπάρες,  όταν είναι στις 2 προς 1 μπάρα πάει εως 18,  Σίγουρα με πιο δυνατό κινητήρα και πιο μεγάλη μπαταρία θα ήταν καλύτερο, αλλά για μικρές αποστάσεις, εως μαξ  5 χλμ με επιστροφή δεν έχω παράπονο, στα 6 ξέρω οτι θα με αφήσει στα τελευταία μέτρα

Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα  Hop πατίνια να δεις πως σε βολεύει

Ευχαριστώ! Είχες την έκδοση με το ένα μοτέρ απ' όσο κατάλαβα, σωστά;

Δεν ξέρω αν λόγω βάρους με συμφέρει να κοιτάξω την έκδοση στα 1600, αλλά λογικά αυτό θα μειώσει κατά πολύ την αυτονομία του, εκτός βέβαια αν έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

1 hour ago, akpe said:

Ευχαριστώ! Είχες την έκδοση με το ένα μοτέρ απ' όσο κατάλαβα, σωστά;

Δεν ξέρω αν λόγω βάρους με συμφέρει να κοιτάξω την έκδοση στα 1600, αλλά λογικά αυτό θα μειώσει κατά πολύ την αυτονομία του, εκτός βέβαια αν έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

Όχι ακόμα πιο μικρό, κινητήρα 250w έχει, με 800 εσένα θα πετάει, 

• Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά κατέληξα στην έκδοση boost, περιμένω να μου έρθει το κράνος για την πρώτη βόλτα 😊

Ερώτηση, αν έχει κανείς το συγκεκριμένο ή κάποιο παρόμοιο, θα προτείνατε κάποια προέκταση τιμονιού για να μπορώ να βάλω επάνω βάση κινητού και ίσως ένα φως πιο ψηλό; 

Όσες βρίσκω σε Σκρουτζ κ.λπ. έχουν μήκος 20 εκατοστά, τα οποία στο urbanglide ecross pro είναι οριακά για να στηριχθεί στο τιμόνι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...