Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όντως, και στην αρχική το κάνει. Τις διαφημίσεις τις έχω blocked αλλά μπορεί παρόλα αυτά να επηρεάζουν. Αν πάντως ξαναπατήσω play και ξαναγυρίσω στο Insomnia, η μουσική παίζει κανονικά.

Κι εγώ έχω το ad guard αλλά μάλλον ο ήχος επειρεάζεται από κάποια διαφήμιση. Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο μια φορά και μετά αν ξαναπάω στην αρχική δεν τον ξανασταματάει. Επίσης δεν μου το κάνει σε άλλα παρόμοια forum πάρα μόνο στο Insomnia.

Επεξ/σία από koutsis
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, koutsis said:

Κι εγώ έχω το ad guard αλλά μάλλον ο ήχος επειρεάζεται από κάποια διαφήμιση. Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο μια φορά και μετά αν ξαναπάω στην αρχική δεν τον ξανασταματάει. Επίσης δεν μου το κάνει σε άλλα παρόμοια forum πάρα μόνο στο Insomnia.

Επίσης παίζει ρόλο αν έχετε ενεργές και ειδοποιήσεις με ήχο από το forum (για νέες απαντήσεις κλπ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, billdanos είπε

Επίσης παίζει ρόλο αν έχετε ενεργές και ειδοποιήσεις με ήχο από το forum (για νέες απαντήσεις κλπ).

Το δοκίμασα. Δεν αλλάζει κάτι. Τώρα παρατηρώ ότι με κλειστές όλες τις εφαρμογές, βάζω ακουστικά (δυνατά) και πάω στην αρχική Insomnia. Απόλυτη σιγή. Μόλις ακουμπήσω για να σκρολάρω αρχίζω να ακούω το φύσημα απ' την έξοδο του ήχου. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό. 

Edit:

Τώρα ξαναδοκίμασα την απενεργοποίηση ήχων στο ειδοποιήσεις Insomnia και φαίνεται να άλλαξε κάτι. Το παρακολουθώ και επανέρχομαι. 

Ξαναedit:

Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να επαναλάβω το πρόβλημα. Φαίνεται ότι ήταν οι ηχητικές ειδοποιήσεις του Insomnia.

@AtiX Το έχεις εντοπίσει σε άλλο site?

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα το με τον ήχο, το αντιμετωπίζω σε διάφορες εφαρμογές με πιο πρόσφατη την χθεσινή στο Facebook. Κάθε φορά που έμπαινα μου σταματούσε το βίντεο. Χρειάστηκε να κλείσω εντελώς την εφαρμογή ώστε ο ήχος να συνεχίζει να παίζει στο παρασκήνιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MrJohn είπε

Αυτό το πρόβλημα το με τον ήχο, το αντιμετωπίζω σε διάφορες εφαρμογές με πιο πρόσφατη την χθεσινή στο Facebook. Κάθε φορά που έμπαινα μου σταματούσε το βίντεο. Χρειάστηκε να κλείσω εντελώς την εφαρμογή ώστε ο ήχος να συνεχίζει να παίζει στο παρασκήνιο.

Στο Facebook συμβαίνει όταν έχεις την αυτόματη αναπαραγωγή ήχου στα video ενεργή. Κάνε mute ένα video και θα σταματήσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Εμένα μου το κάνει μόνο στην αρχική του insomnia και έχω την υποψία ότι προκαλείται από κάποια διαφήμιση και όχι από video, μιας και δεν μου το κάνει κάπου αλλού...

Υπάρχει ένα section που λέγεται "πρόσφατο βίντεο" αν κάνεις scroll μέχρι το τέλος.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα διαφορες σε iPad OS 15.1 αλλα συνήθως δεν βάζω μουσική ούτε χρησιμοποιώ την κάμερα.

Αυτό που είδα και δεν θυμάμαι αν ηταν και στο widget μπαταρίας της 15.0.2 είναι ότι μου γράφει το ποσοστό απο κάτω όταν δεν έχω συνδεδεμένες άλλες συσκευές. Αν και ασήμαντο μου φάνηκε ότι άλλαξε αλλα μπορεί να κάνω και λάθος.

• Super Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, MotorBreath said:

Ευτυχώς που έβαλαν και υποστήριξη για Mandarin κινέζικα. Μας έλυσαν τα χέρια!

Μα φυσικά! Ειδικά για το Ελληνικό κοινό τα έβαλαν! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panoulis77 είπε

επίσης για αυτούς που χρησιμοποιούν AltStore, το 15.1 το κάνει break (αλλάξανε κατι στο signing των εφαρμογων)... πρόλαβα και εκανα downgrade, το νου σας αδέρφια!

Έβγαλε ενημέρωση το AltStore

Edit: Τα apps που χρησιμοποιώ μέσω του AltStore συνεχίζουν να κρασάρουν. Το ίδιο το AltStore, όχι!!

Επεξ/σία από leonidas_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas_ είπε

Έβγαλε ενημέρωση το AltStore

Edit: Τα apps που χρησιμοποιώ μέσω του AltStore συνεχίζουν να κρασάρουν. Το ίδιο το AltStore, όχι!!

rocket? :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντελώς off topic αλλά   επειδή βλέπω πολλούς εδώ με μήλα να ρωτήσω εάν γίνεται να γράψει ελληνικά το  iPhone  με  slide to type?

Ή τζάμπα ψάχνω?

Βέβαια έχω βάλει το SwiftKey μιας και δεν μπορώ με τίποτα το κανονικό γράψιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...