Προς το περιεχόμενο

Μποτιλιάρισμα

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μποτιλιάρισμα γίνεται και επειδή ο μέσος Έλληνας οδηγεί μόνο μεσαία και αριστερή λωρίδα και νομίζει ότι η δεξιά είναι μόνο για φορτηγά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, jmmys είπε

Μποτιλιάρισμα γίνεται και επειδή ο μέσος Έλληνας οδηγεί μόνο μεσαία και αριστερή λωρίδα και νομίζει ότι η δεξιά είναι μόνο για φορτηγά.

Την πιο ανετη και ξεκουραστη οδηγηση σε εθνικη την κανω με το Troc οταν ενεργοποιω το adaptive cruise control και καθομαι τερμα δεξια, και περναω απλα τα φορτηγα μπαινοντας στη μεσαια.

Ταχυτητες 100-120, και καταναλωση γυρω στα 5.1 

• Like 5

5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Την πιο ανετη και ξεκουραστη οδηγηση σε εθνικη την κανω με το Troc οταν ενεργοποιω το adaptive cruise control και καθομαι τερμα δεξια, και περναω απλα τα φορτηγα μπαινοντας στη μεσαια.

Ταχυτητες 100-120, και καταναλωση γυρω στα 5.1 

Έτσι.Εδώ με το που βγαίνουν εθνική οδό κατευθείαν στην μέσαια.

80 ευρώ πρόστιμο και ένας πόντος  σε γερμανική Autobahn για παρεμπόδιση κυκλοφοριας αν οδηγείς στην μεσαία για κάποια λεπτά ενώ η δεξιά είναι ελεύθερη.

Υπαρχει βέβαια τροχαία με πολιτικά αμάξια που κυκλοφορούν με κάμερες και σταματουν οτι τους φανεί ύποπτο.Αυτό εδώ είναι επιστημονική φαντασία.

3 ώρες πριν, phanispal είπε

Εγώ είμαι αυτός ο ηλίθιος που αλλάζει λωρίδες.

Η διαφορά του παραπάνω βίντεο με την πραγματικότητα όμως είναι ότι οι έξυπνοι μπροστά μου αντί να διατηρούν λογική απόσταση απ' τον μπροστινό τους, έχουν αφήσει 200 μέτρα είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή την πίνουν (ναι, πολλοί το κάνουν στο αυτοκίνητο), είτε επειδή (προφανώς) μιλάνε ή παίζουν με το κινητό, είτε οτιδήποτε άλλο.

Όταν κίνεισαι με 100 χαω,ποια πιστεύεις πως είναι η λογική απόσταση ασφαλείας που πρέπει να έχεις από τον μπροστινό σου; εγώ πάντα αφήνω γύρω στα 100μ, γιατί γνωρίζω πως το αυτοκινήτο μου χρειάζεται 40 μέτρα για φρένα από τα 100 συν τον χρόνο αντίδρασης που πρέπει να έχω. Μήπως τα μποτιλιαρισματα που γίνονται συνέπεια ατυχημάτων, γίνονται επειδή δεν υπάρχει απόσταση ασφαλείας; δεν μιλάω να πηγαίνεις με 50. Αλλά 80 πχ. Πόσοι πιστεύεις πως γνωρίζουν στα πόσα μέτρα σταματάει το αυτοκίνητο τους; ειδικά γυναίκες το πολύ 1%. 

• Like 3

1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Υπαρχει βέβαια τροχαία με πολιτικά αμάξια που κυκλοφορούν με κάμερες και σταματουν οτι τους φανεί ύποπτο.Αυτό εδώ είναι επιστημονική φαντασία.

Πετυχαινω την προηγουμενη εβδομαδα ενα γαμηστερο ασημι Α8 , υπερτουμπανιασμενο μπιστολι στον αυτοκινητοδρομο της Γερμανιας που ενώνει τα δυο κομματια της Αυστριας στην πανω μερια. Βγαινει απο τον παραδρομο σκαστος. Περναει μπροστα μου, τραβαει μια γκαζια και παει 5-6 αυτοκινητα μπροστα. Κλεινει εναν τυπο μπροστα του, και αρχιζει κυλιομενο μηνυμα στην πισω μερια. "Polizei pls follow me"
Βγηκαν σε ενα παρκινγκ δεξια... 
Τωρα τι εκανε ο τυπος? δεν ξερω. Εγω δεν ειδα να κανει τιποτα γιατι ερχομασταν ψιλοπαρεα.

1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Πετυχαινω την προηγουμενη εβδομαδα ενα γαμηστερο ασημι Α8 , υπερτουμπανιασμενο μπιστολι στον αυτοκινητοδρομο της Γερμανιας που ενώνει τα δυο κομματια της Αυστριας στην πανω μερια. Βγαινει απο τον παραδρομο σκαστος. Περναει μπροστα μου, τραβαει μια γκαζια και παει 5-6 αυτοκινητα μπροστα. Κλεινει εναν τυπο μπροστα του, και αρχιζει κυλιομενο μηνυμα στην πισω μερια. "Polizei pls follow me"
Τωρα τι εκανε ο τυπος? δεν ξερω. Εγω δεν ειδα να κανει τιποτα γιατι ερχομασταν ψιλοπαρεα.

Θα του είχαν ρίξει σήμα γιατί νωρίτερα πως ο τύπος λογικά κάτι είχε κάνει και τον σταμάτησαν. 

5 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Κάτι τετοιο

6 ώρες πριν, andreaspA είπε

να ζησεις στην επαρχια δεν σημαινει αναγκαστικα να ζησεις στα Αγραφα ή στο Λυκότραφο!

Για πολλους Αθηναιους,οταν λεμε επαρχια,μαλλον φανταζονται χωριο με 1 καφενειο και τριγυρω αμαξες.

• Like 3
  • Thanks 1

23 hours ago, Basilhs23___ said:

Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη και σημεία στην Αθήνα που θέλει μπόλικο περπάτημα για να βρεις όχι εστιατόριο η καφετέρια αλλά και κάποιο οποιοδήποτε μαγαζί ή κατάστημα εκτός από κατοικίες. 

Όπως? 

Να έχουμε μια εικόνα τουλάχιστον πόσο είναι το μπόλικο περπάτημα και κατά πόσο έχουν θέμα με αυτοκίνητα οι περιοχές αυτές. 

Στις 27/10/2021 στις 9:15 ΠΜ, Swimmer21 είπε

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει για να σταματήσει αυτό κάθε πρωί;

Θεωρείτε ότι χρειάζονται νέες υποδομές ή είναι θέμα ρύθμισης της κυκλοφορίας, φανάρια, μονοδρομήσεις, κλπ;

Καρέας, Κηφισός, ακόμα και Αττική οδός σε συγκεκριμένα σημεία δεν παλεύονται.

Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα Metro και Tram

Στο Μόναχο (που πάνω - κάτω είναι ίδια η Περιφέρεια με τις Αττικής) έχουν 9 γραμμές Metro 

• Like 1

5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Για πολλους Αθηναιους,οταν λεμε επαρχια,μαλλον φανταζονται χωριο με 1 καφενειο και τριγυρω αμαξες.

ακριβως! Επαρχια ειναι απειρα χωρια καμπου, με πολεις σε κοντινές αποστασεις, αλλα ακομα και μέσα σε αλλες πολεις εκτός αθηνας και θεσσαλονικης με πολυ πιο ανθρωπινες συνθήκες. Η Αυστρια εχει 9.000.000 κατοικους και η Βιέννη λιγότερο απο 2.000.000.
Οι κατοικοι ειναι μοιρασμενοι σε ολη την Αυστρια και στα χωριά της. Σάλτζμπουργκ και Ίνσμπρουκ μαζι με τα απιστευτα γύρω τους χωρια, ειναι καταπληκτικα μερη να ζεις. Πολυ ωραιοτερα ακομα και απο την Βιεννη που παει να γινει Ισλαμαμπάντ.

Αυτο ειναι το παραθυρο στην τραπεζαρια, 15λεπτα εξω απο το Ινσμπρουκ. Γιατι δηλαδη να μην ζεις σε ενα αντιστοιχο περιβαλλον στην Ελλαδα, με τα Ελληνικα βεβαιως χρωματα και φυση, και να δουλεύεις για την Χ επιχειρηση στην Αθηνα ?
Επειδη πρέπει να σηκωθεις να πας στο ΕΚΕΙ pc να κάτσεις να δουλέψεις ?

1697025328373.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καθαρά θέμα νοημοσύνης σε μεγάλο βαθμό.

Επεξ/σία από jmmys

41 λεπτά πριν, james01gr είπε

Όταν κίνεισαι με 100 χαω,ποια πιστεύεις πως είναι η λογική απόσταση ασφαλείας που πρέπει να έχεις από τον μπροστινό σου; εγώ πάντα αφήνω γύρω στα 100μ, γιατί γνωρίζω πως το αυτοκινήτο μου χρειάζεται 40 μέτρα για φρένα από τα 100 συν τον χρόνο αντίδρασης που πρέπει να έχω. Μήπως τα μποτιλιαρισματα που γίνονται συνέπεια ατυχημάτων, γίνονται επειδή δεν υπάρχει απόσταση ασφαλείας; δεν μιλάω να πηγαίνεις με 50. Αλλά 80 πχ. Πόσοι πιστεύεις πως γνωρίζουν στα πόσα μέτρα σταματάει το αυτοκίνητο τους; ειδικά γυναίκες το πολύ 1%. 

Με 80km/h επιτρέπεται να πας μόνο στον Κηφισό, νομίζω και στη Συγγρού, από τους δρόμους που συζητάμε εδώ. Και η Συγγρού δεν έχει μποτιλιάρισμα συνήθως.

Βουλιαγμένης το όριο είναι 70, και σε ώρες αιχμής δε μπορείς να πας ούτε με 5.

Γενικά όμως οι περιπτώσεις που αναφέρω δεν είναι όταν μπορείς να κινηθείς με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Είναι μεγάλες οι αποστάσεις που αφήνουν κάποιοι, και συμβάλλουν στο πρόβλημα.

46 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δηλαδη η Πατρα και το Ηρακλειο και τα Χανια δεν εχουν προβλημα νομιζετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...