Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αρκει ενας και μονο ηλιθιος για να δημιουργησει κινηση απο το τιποτα

Αν δε μαθουμε να οδηγουμε και να μη κοιμομαστε στο δρομο δε μας σωζει τιποτα 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι αυτός ο ηλίθιος που αλλάζει λωρίδες.

Η διαφορά του παραπάνω βίντεο με την πραγματικότητα όμως είναι ότι οι έξυπνοι μπροστά μου αντί να διατηρούν λογική απόσταση απ' τον μπροστινό τους, έχουν αφήσει 200 μέτρα είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή την πίνουν (ναι, πολλοί το κάνουν στο αυτοκίνητο), είτε επειδή (προφανώς) μιλάνε ή παίζουν με το κινητό, είτε οτιδήποτε άλλο.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Η διαφορά του παραπάνω βίντεο με την πραγματικότητα όμως είναι ότι οι έξυπνοι μπροστά μου αντί να διατηρούν λογική απόσταση απ' τον μπροστινό τους, έχουν αφήσει 200 μέτρα είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή την πίνουν (ναι, πολλοί το κάνουν στο αυτοκίνητο), είτε επειδή (προφανώς) μιλάνε ή παίζουν με το κινητό, είτε οτιδήποτε άλλο.

Ετσι

Βλεπεις μια αδεια λεωφορο και την κλεινουν 2 -3 βλαμενοι που σερνονται και αφηνουν αποσταση 100μ απο τον μπροστινο επειδη δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση φοβουνται παιζουν με το κινητο κλπ 

Το 70% δεν επρεπε να επιτρεπεται να οδηγει μην πω και να μην βγαινει καν στην κοινωνια με τα ποδια 

Πχ αυτος/η το εχει βαλει αντιθετα στο δρομο βγηκε και δεν ειδε καν οτι εχει κλεισει τη ζωνη εξω

Κατι τετοιοι χαλανε τζαμπα το οξυγονο του πλανητη

image.jpeg.2714b72be630600fc95f0a4555c72180.jpeg

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάντως το να κρατάς μια εύλογη απόσταση (λιγότερο από 200m βέβαια, εκτός αν μιλάμε για μεγάλες ταχύτητες) είναι και οικονομικό και οικολογικό.

Το να κολλάει ο ένας πάνω στον άλλο δεν γλυτώνει ιδιαίτερο χρόνο και από την άλλη υπάρχει πάντα ο κίνδυνος καραμπόλας (πολύ συχνό φαινόμενο σε Κηφισό και Κηφισίας).

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, adi32 said:

Ετσι

Βλεπεις μια αδεια λεωφορο και την κλεινουν 2 -3 βλαμενοι που σερνονται και αφηνουν αποσταση 100μ απο τον μπροστινο επειδη δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση φοβουνται παιζουν με το κινητο κλπ 

Το 70% δεν επρεπε να επιτρεπεται να οδηγει μην πω και να μην βγαινει καν στην κοινωνια με τα ποδια 

Πχ αυτος/η το εχει βαλει αντιθετα στο δρομο βγηκε και δεν ειδε καν οτι εχει κλεισει τη ζωνη εξω

Κατι τετοιοι χαλανε τζαμπα το οξυγονο του πλανητη

image.jpeg.2714b72be630600fc95f0a4555c72180.jpeg

Μπορεί όμως η λύση να είναι αυτό το 30% που βιάζεται και έχει νεύρα να παίρνει τα ΜΜΕ, ΜΜΜ θα ήταν πολύ καλύτερη η κίνηση

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 2
Δημοσ.

^Το αυτο. Σε κατι περιφερειακους Θεσσαλονικης προσπαθω να εχω μια αποσταση ~20-40μ (δεν ξερω ακριβως) και παντα υπαρχει καποιος "χαζουλης" που θα χωθει στο κενο, ενω παμε ολοι με 100+ 

12 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

(λιγότερο από 200m βέβαια, εκτός αν μιλάμε για μεγάλες ταχύτητες)

Ακομα και για μεγαλες ταχυτητες, τα 200μ ειναι υπερβολη. Για να καταλαβεις τις αποστασεις, στα τουλαχιστον 100μ φωτιζουν τα μεγαλα φωτα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Ο περιφερειακός της Θεσσαλονίκης είναι ο,τι κοντινότερο σε Mad Max εχει η Ελλάδα...

Και ομως, δεν βγαινουν τοσο συχνα αρθρα για μποτιλιαρισματα, αρα κατι κανουμε σωστα σε αυτον τον δρομο (περα οταν γινεται καμια καραμπολα και εδω :P). Βασικα μονο το καλοκαιρι κατι Κυριακες και αργα το βραδυ τον Αυγουστο εχει αρκετη κινηση λογω Χαλκιδικης

Δημοσ.

Δουλεύω από το σπίτι για εξωτερικό οπότε δε χρειάζεται πολύ μετακίνηση σε ώρες αιχμής.
Μετά από 2-3 χρόνια χρειάστηκε σήμερα να παω Μαρούσι από Ν.Π. Ξεκίνησα 8.30 και έφτασα 10........
Δε το έχω ξαναδεί αυτό.

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Εχω καταντήσει να εχω το αμάξι μου σαν "διακοσμητικό" και να παίρνω το μηχανάκι που εχω (παπί) για να παω οπουδήποτε γιατι και πάρκινγκ πλέον δεν μπορώ να βρω και οπού ειναι να πάω με το αμαξι πρεπει να κανω ολόκληρο σχέδιο για απο το ποιους δρόμους πρεπει να παω και παλι θα αργήσω να φτάσω. Δράμα η κατασταση..
Περιοχή Καλλιθεα κοντά στην Λ.Συγγρού.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εχω καταντήσει να εχω το αμάξι μου σαν "διακοσμητικό" και να παίρνω το μηχανάκι που εχω (παπί) για να παω οπουδήποτε γιατι και πάρκινγκ πλέον δεν μπορώ να βρω και οπού ειναι να πάω με το αμαξι πρεπει να κανω ολόκληρο σχέδιο για απο το ποιους δρόμους πρεπει να παω και παλι θα αργήσω να φτάσω. Δράμα η κατασταση..
Περιοχή Καλλιθεα κοντά στην Λ.Συγγρού.

Λέμε κατά καιρούς με τη σύζυγο να αλλάξουμε αυτοκίνητο με κάτι νεότερο (Α4 1997) αλλά έχοντας μηχανάκια και οι 2 μας σκέφτομαι μετά, για ποιο λόγο ;Να δίνω 300 το μήνα και να το βλέπω παρκαρισμένο ; Γιατί το αμάξι θα κουνηθεί μόνο για τα ψώνια του μήνα και Πάσχα και καλοκαίρι για εξοχικο.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 2
Δημοσ.

Νομιζω οτι ολη αυτη η κουβεντα ειναι χωρις νοημα...Η Αττικη με τις υποδομες που εχει ειναι για μαξ 2 εκατ κοσμο...Αυτη τη στιγμη με τους αλλοδαπους ειναι πανω απο 6 εκατ...Οτι και να κανεις ..πραγματικα δεν προκειται να αλλαξει αυτο το χαλι...Ολες οι ενεργειες ημιμετρα ειναι ,εκτος αν γκρεμισεις ολους τους δρομους και τα σπιτια και τα κανεις απο την αρχη...Δυστηχως το 95% του κοσμου αν τους ρωτησεις ειναι αναγκαστικα στην Αθηνα λογω δουλειας ,ολοι θελουν να φευγουν οποτε μπορουν (για αυτο και βλεπεις καθε ασχετο Σ/Κ ουρες Παρασκευη μεσημερι κ Κυριακη απογευμα).Εχουνε φερει ολες τις δουλειες στην Αττικη ο κοσμος στριμωχτηκε εδω και βλεπεις αυτο το χαλι καθε μερα για μια αποσταση 5 λεπτων να κανεις 30 λεπτα...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sdikr είπε

Μπορεί όμως η λύση να είναι αυτό το 30% που βιάζεται και έχει νεύρα να παίρνει τα ΜΜΕ,  θα ήταν πολύ καλύτερη η κίνηση

Κατι σε ANT1 πχ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...