leolipop Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 55 λεπτά πριν, phanispal είπε Μάλλον δε θέλετε να καταλάβετε ότι εσκεμμένα υπάρχει ανοχή, επειδή δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Κάποια άρθρα του ΚΟΚ έχουν γραφτεί λες και είχαν άλλες χώρες στο μυαλό τους εκείνοι που τον συνέτασσαν. Αν δεν υπήρχε ανοχή.Θα γινόταν αλλιώς. Αν σήκωνε γερανός κάθε διπλό παρκαρισμένο η παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο κέντρο , ίσως να σκεφτόταν καλύτερα ο καθένας την επιλογή του να κατέβει με ΙΧ στο κέντρο. Βρισκουμε και τα κάνουμε. Οπως σε όλα που δεν μας ελεγχουν.Εγω σαν ιδιωτικός υπάλληλος δε μπορώ να δηλώσω ότι εισόδημα γουστάρω, ο ταξιτζής όμως μπορεί να πει ότι βγάζει 20 ευρώ την ημέρα και ας βγάζει 100.Αν δεν σε υποχρεωνουν-ελεγχουν θα κάνεις ότι σε βολεύει. 2
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Γιατι δεν μπορει να γινει αλλιως? Θα σε ρωτήσω κάτι που το έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν. Έχει τύχει να πατήσεις διπλή γραμμή επειδή μπροστά σου ήταν διπλοπαρακαρισμένα; Μη μου πεις ότι έκατσες εκεί που ήσουν και πήρες τηλέφωνο την τροχαία και περίμενες καμιά ώρα να έρθει, δε θα σε πάρω στα σοβαρά, αυτά τα κάνει μόνο ο 100% σωστός, ο Narayan. Αν σε έγραφαν εκείνη την ώρα τι θα τους έλεγες; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από phanispal 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην Ελλάδα είστε,τι περιμένετε;Τόσο μας κόβει σαν λαός.Οπότε μην παραπονιέστε.Αυτοί είμαστε σαν πλειοψηφία.Εδώ έγραψα εδώ ότι με κλείνουν συχνά σε νόμιμο πάρκινγκ και μου απαντά ένας «καλά σε κάνουν».Τι περιμένεις από τέτοια άτομα; Θέμα νοημοσύνης είναι.Το βλέπεις καθημερινά όχι μόνο στο δρόμο,ειδικά οι πολιτικοί στα πρωινάδικα.Δεν έχω δυστηχως άλλη εξήγηση.400 χρόνια είχαμε σκοτάδι.Δεν αλλάζει εύκολα αυτό.Και πάλι καλά είμαστε αναλογικά. Ή το αποδέχεσαι και λες δεν θα αλλάξει κάτι,,τουλάχιστον όχι σύντομα και δεν χαλάς τη ψυχολογία σου και συνεχίζεις τη ζωή σου εδώ με τα χίλια κακά αλλά και κάποια καλά και προσπαθείς να είσαι εσυ σωστός και τυπικός ή φεύγεις σε άλλη χώρα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από jmmys
LiquidTroll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Πήγαινα Χαλανδρι για μια δουλεια προχτες που είχε αγώνα η ΑΕΚ. Κολλησα 1,5 ώρα στην κίνηση..... Εχω φιλους που μενουνε εκει, και ειναι και ΑΕΚτζδες, και λενε μακαρι να μην ειχε γινει ποτε το γήπεδο. Το τι τραβανε, πραγματικά, είναι πέρα παο κάθε λογική 1 1
Narayan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Εχω φιλους που μενουνε εκει, και ειναι και ΑΕΚτζδες, και λενε μακαρι να μην ειχε γινει ποτε το γήπεδο. Το τι τραβανε, πραγματικά, είναι πέρα παο κάθε λογική I see what you did there 😁 34 λεπτά πριν, phanispal είπε Έχει τύχει να πατήσεις διπλή γραμμή επειδή μπροστά σου ήταν διπλοπαρακαρισμένα; Μη μου πεις ότι έκατσες εκεί που ήσουν και πήρες τηλέφωνο την τροχαία και περίμενες καμιά ώρα να έρθει, δε θα σε πάρω στα σοβαρά, αυτά τα κάνει μόνο ο 100% σωστός, ο Narayan. Αν σε έγραφαν εκείνη την ώρα τι θα τους έλεγες; Το ό,τι εσύ παρανομείς όταν οδηγείς, δεν σημαίνει πως μπορείς να εξισώνεις με σένα όλους τους υπόλοιπους οδηγούς, σε μία απόπειρα να δικαιολογήσεις την κακή σου οδήγηση. Σίγουρα υπάρχουν οδηγοί που σέβονται την διπλή γραμμή πάντα, απλά εσύ όπως παραδέχεσαι δεν το πράττεις καθώς νομίζεις πως ο ΚΟΚ έχει γραφτεί για "άλλες χώρες". Κάτσε και σκέψου πως μπορείς να γίνεις καλύτερος εσύ και όχι πως μπορούν να πέσουν στο επίπεδό σου οι υπόλοιποι. 😎
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Ναι εντάξει, εσύ δεν έχεις πατήσει ούτε μία φορά στη ζωή σου διπλή γραμμή στην Αθήνα/Ελλάδα επειδή μπροστά σου ήταν διπλοτριπλοπαρκαρισμένα, έκατσες εκεί που ήσουν (αφού και η όπισθεν απαγορεύεται) και πήρες την τροχαία ή περίμενες να αδειάσει ο δρόμος. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Σε καμμία χώρα της Ευρώπης δεν θα πέσει πρόστιμο αν μπροστά είναι διπλοπαρκαρισμένα και αναγκάζεσαι να βγεις στο άλλο ρεύμα πατώντας διπλή γραμμή για να συνεχίσεις. Απλά θα έρθει γρήγορα γερανός και θα το σηκώσει.
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Πού λέει ο ΚΟΚ ότι επιτρέπεται να πατήσεις διπλή γραμμή όταν έχεις εμπόδιο μπροστά σου εμπόδιο, παράνομο μάλιστα; 1
DrFreeman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 On 27/10/2021 at 09:28, DownUNDERground said: Μονιμοποίηση και επέκταση της τηλεργασίας (το λέω επειδή έχει ατονήσει λίγο) όπου αυτό είναι πραγματικά εφικτό και λειτουργικό. Είναι το μόνο άμεσο και εύκολο/βραχυπρόθεσμο μέτρο. Σωστότατος. Η αποκέντρωση είναι απολύτως ανέφικτη/ουτοπική ιδέα, που σε τελική ανάλυση κανένας δεν επιθυμεί.
sdikr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 15 hours ago, phanispal said: Το παρουσιάζεις λες και αυτοί που το κάνουν τον παίζουν όλη μέρα σπίτι τους και κάποια στιγμή σκέφτονται: "πείνασα απ' τη ρέκλα, τι να κάνω; Ας πάρω τ' αμάξι να πάω να παρκάρω έξω απ' το σουβλατζίδικο". Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν για το κάθε τι που κάνουμε όταν βγαίνουμε απ' το σπίτι μας πρέπει να περπατάμε από δέκα λεπτά γάμα τα με κεφαλαία γράμματα. Δε βγαίνουν τα νούμερα, δε φτάνει ο χρόνος. Δεν ξέρω αν ζεις σε καμιά επαρχία, Αθήνα οι ρυθμοί είναι άλλοι, δεν επιτρέπουν τέτοια σκεπτικά. Οι περισσότεροι είναι στο τρέξιμο να τα προλάβουν όλα, ειδικά αν έχουν μικρά παιδιά και δουλεύουν πολλές ώρες. Το πρόβλημα είναι ακριβώς σε αυτό, αν είναι κάποιος να περπατήσει 10 λεπτά θα πάρει το αμάξι, όποτε αν είναι μετά για να παρκάρει να κάνει άλλα 10 λεπτά, θα παρκάρει απο έξω και ας κάνουν οι άλλοι 30 λεπτά να πάνε εκεί που πρέπει. Οταν θα του το κάνουν άλλοι, θα φωνάζει για τις μανάδες που πάνε τα παιδιά σχολείο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, phanispal είπε Πού λέει ο ΚΟΚ ότι επιτρέπεται να πατήσεις διπλή γραμμή όταν έχεις εμπόδιο μπροστά σου εμπόδιο, παράνομο μάλιστα; Πουθενά,απλά για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας σε καμμία χώρα δεν θα πέσει πρόστιμο,άσχετα αν το λέει ο ΚΟΚ. Το έχω ζήσει άπειρες φορές σε πολλές ευρωπαϊκές χωρες.Είτε γιατί ξεφόρτωνε φορτηγό,είτε επειδή είχε πάθει βλάβη ένα όχημα,είτε επειδή σταμάτησε να πάρει καφέ και και και.Στοιχειώδης νοημοσύνη.Έρχεται η τροχαία και κρίνει αν θα το σηκώσει γερανός ή όχι.Ανάλογα την περίπτωση.Δεν είναι τα πάντα άσπρα ή μαύρα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από jmmys
SabotazNic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, phanispal είπε Πού λέει ο ΚΟΚ ότι επιτρέπεται να πατήσεις διπλή γραμμή όταν έχεις εμπόδιο μπροστά σου εμπόδιο, παράνομο μάλιστα; Δεν είπαμε ότι δεν το λέει, είπανε ότι δεν θα έχεις πρόστιμο αν συμβεί.
Narayan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Πουθενά,απλά για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας σε καμμία χώρα δεν θα πέσει πρόστιμο,άσχετα αν το λέει ο ΚΟΚ.Α Το έχω ζήσει άπειρες φορές σε πολλές ευρωπαϊκές χωρες.Είτε γιατί ξεφόρτωνε φορτηγό,είτε επειδή είχε πάθει βλάβη ένα όχημα,είτε επειδή σταμάτησε να πάρει καφέ και και και.Στοιχειώδης νοημοσύνη. 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Δεν είπαμε ότι δεν το λέει, είπανε ότι δεν θα έχεις πρόστιμο αν συμβεί. Η διπλή διαχωριστική είναι νοητός τοίχος, δεν την πατάς σε καμμία περίπτωση. Αν ήταν φυσικός τοίχος, θα πέφτατε πάνω του για να προσπεράσετε το εμπόδιο; Όχι φυσικά, θα κάνατε τις σωστές ενέργειες που ανέφερε ο φίλτατος παραπάνω: 25 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι εντάξει, εσύ δεν έχεις πατήσει ούτε μία φορά στη ζωή σου διπλή γραμμή στην Αθήνα/Ελλάδα επειδή μπροστά σου ήταν διπλοτριπλοπαρκαρισμένα, έκατσες εκεί που ήσουν (αφού και η όπισθεν απαγορεύεται) και πήρες την τροχαία ή περίμενες να αδειάσει ο δρόμος.
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) I rest my case Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από phanispal 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Narayan είπε Η διπλή διαχωριστική είναι νοητός τοίχος, δεν την πατάς σε καμμία περίπτωση. Αν ήταν φυσικός τοίχος, θα πέφτατε πάνω του για να προσπεράσετε το εμπόδιο; Όχι φυσικά, θα κάνατε τις σωστές ενέργειες που ανέφερε ο φίλτατος παραπάνω: Δηλαδή αν πάθει βλάβη ένα επικαθήμενο φορτωμένο με 20 τόννους,θα περιμένεις μέχρι να έρθει να το πάρει γερανός;Ή αν γίνει τρακάρισμα; Αυτό ούτε ο πιο νομοταγής βόρειοευρωπαιος οδηγός θα το έκανε. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις