zestikios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Για δωστε μου τα φώτα σας. Θέλουμε να πάρουμε στεγνωτηριο. Δυστηχως όμως μέσα στο σπίτι δεν χωραει οπότε η μονη λυση ειναι να μπει στο μπαλκόνι. Επειδή δεν θέλω να το έχω εκτεθειμένο στις οποίες καιρικές συνθήκες, σκέφτηκα τη λύση του νουλαπιου. Αυτα από αλουμίνιο όμως είναι πανάκριβα. Θα είναι αξιόπιστη λύση η κατασκευή ξύλινου κουτιού απο κόντρα πλακέ θαλάσσης κ μέσα να μπει μονωτικο υλικό? Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ. Το έβαλα σε ένα ντουλάπι της πλάκας των 60 ευρώ. Επίσης επειδή το μπαλκόνι ακόμη δεν έχει τέντες άρα βρέχεται αγόρασα ένα μεγάλο αδιάβροχο πανί και το σκεπάζω. 1 μήνα τώρα δεν είχαμε κάποιο θέμα..
ilias78 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 8 ώρες πριν, zestikios είπε Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ. Το έβαλα σε ένα ντουλάπι της πλάκας των 60 ευρώ. Επίσης επειδή το μπαλκόνι ακόμη δεν έχει τέντες άρα βρέχεται αγόρασα ένα μεγάλο αδιάβροχο πανί και το σκεπάζω. 1 μήνα τώρα δεν είχαμε κάποιο θέμα.. Εσωτερικά το έχεις μονωσει?
zestikios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 13 ώρες πριν, ilias78 είπε Εσωτερικά το έχεις μονωσει? 'Οχι. Το έψαξα λίγο και είδα πως δεν χρειάζεται. Απλά καλό ειναι να μην το χρησιμοποιείς σε μικρές εξωτερικές θερμοκρασίες π.χ κάτω απο 7-8c 1
ilias78 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, zestikios είπε 'Οχι. Το έψαξα λίγο και είδα πως δεν χρειάζεται. Απλά καλό ειναι να μην το χρησιμοποιείς σε μικρές εξωτερικές θερμοκρασίες π.χ κάτω απο 7-8c Εδώ Αθήνα δεν έχουμε πολύ συχνά τέτοιες θερμοκρασίες αλλά για καλό κ για κακό σκέφτομαι να του βάλω κάποιο μονωτικο. Αφού θα το φτιάξω που θα το φτιάξω ας γίνει σωστά από την αρχή
slaughter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 On 19/03/2024 at 20:43, ilias78 said: Για δωστε μου τα φώτα σας. Θέλουμε να πάρουμε στεγνωτηριο. Δυστηχως όμως μέσα στο σπίτι δεν χωραει οπότε η μονη λυση ειναι να μπει στο μπαλκόνι. Επειδή δεν θέλω να το έχω εκτεθειμένο στις οποίες καιρικές συνθήκες, σκέφτηκα τη λύση του νουλαπιου. Αυτα από αλουμίνιο όμως είναι πανάκριβα. Θα είναι αξιόπιστη λύση η κατασκευή ξύλινου κουτιού απο κόντρα πλακέ θαλάσσης κ μέσα να μπει μονωτικο υλικό? το έχω στο μπαλκόνι απο το 2015 που το πήρα. Δεν είναι σε σημείο που το πιάνει η βροχή και του έχω βάλει ένα πλαστικό κάλυμμα (που είναι κανονικά για πλυντήριο ρούχων). Δεν έχει πάθει το παραμικρό. Σου ανεβάζω και photos 1
ilias78 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Θα δοκιμασω κ το απλο καλυμμα. Επειδή στο μπαλκόνι υπάρχει μια μπριζα κ σε αυτήν έχει κουμπωσει καταψύκτης, με απλό ταφ θα είμαι κομπλέ για τη σύνδεση του στεγνωτηριου?
slaughter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 8 minutes ago, ilias78 said: Θα δοκιμασω κ το απλο καλυμμα. Επειδή στο μπαλκόνι υπάρχει μια μπριζα κ σε αυτήν έχει κουμπωσει καταψύκτης, με απλό ταφ θα είμαι κομπλέ για τη σύνδεση του στεγνωτηριου? ναι. Δες μονο να είναι στεγανές να μην πιάσει καμία υγρασία 1
Amaretos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Το εχω ξαναγραψει παλια, μια φιλη μας ειχε το στεγνωτηριο στο μπαλκονι Βονιτσα, εχει κρυο σε σχεση με αθηνα και πιο πολυ υγρασια, το δουλεψε 2-3 χρονια, μετα το εβαλε μεσα στο σπιτι, ειδε μια διαφορα στους χρονους στεγνωματος απο οταν το εβαλε μεσα. Ενταξει αν δεν σου χωραει μεσα δεν μπορεις να κανεις κατι, απλα ισως εχει μια διαφορα στην αποδοση αλλα νταξ... 1
ilias78 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 5 λεπτά πριν, Amaretos είπε Το εχω ξαναγραψει παλια, μια φιλη μας ειχε το στεγνωτηριο στο μπαλκονι Βονιτσα, εχει κρυο σε σχεση με αθηνα και πιο πολυ υγρασια, το δουλεψε 2-3 χρονια, μετα το εβαλε μεσα στο σπιτι, ειδε μια διαφορα στους χρονους στεγνωματος απο οταν το εβαλε μεσα. Ενταξει αν δεν σου χωραει μεσα δεν μπορεις να κανεις κατι, απλα ισως εχει μια διαφορα στην αποδοση αλλα νταξ... Γιαυτό σκέφτηκα να μπει κ μονωτικο υλικό στο κουτί. Θα δω για αρχη με το απλό κάλυμμα πως θα πάει καλοκαίρι κ χειμώνα κ βλέπουμε.
ilias78 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, Tsino είπε Πάνω στο πλυντήριο με ειδική βάση δε χωράει; Όχι γιατί είναι την κουζίνα. Στο μπάνιο δεν υπάρχει χωρος-υποδομή για να μπει. Πρέπει να γίνει ανακαίνιση με μεγάλο κόστος. 1
EchiDNA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 21 ώρες πριν, ilias78 είπε Γιαυτό σκέφτηκα να μπει κ μονωτικο υλικό στο κουτί. Θα δω για αρχη με το απλό κάλυμμα πως θα πάει καλοκαίρι κ χειμώνα κ βλέπουμε. Πρέπει να παίρνει αέρα για να λειτουργεί. Εκτός και αν τη μόνωση τη θες για να το προφυλάξεις από κάποια ενδεχομένη παγωνιά. 1
ilias78 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, EchiDNA είπε Πρέπει να παίρνει αέρα για να λειτουργεί. Εκτός και αν τη μόνωση τη θες για να το προφυλάξεις από κάποια ενδεχομένη παγωνιά. Από κάτω σκεφτόμουν να είναι ανοιχτό. Κ ίσως να υπάρχουν τίποτα οριζόντιες ανοιχτές γραμμές σε όλες τις πλευρές μιας κ χρειάζεται να παίρνει αέρα
EchiDNA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Βρες κάποιο μοντέλο που σε ενδιαφέρει και κατέβασε το manual. Εκεί λέει πως πρέπει να είναι τοποθετημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα