Agent21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Καλησπέρα,αν βάλεις στεγνωτήριο κλάσης Α στο μπαλκόνι διάβασα ότι όταν έχει κρύο,δεν έχει καλή απόδοση. Γνωρίζει κάποιος κάτι επί αυτού; Σκέφτομαι να πάρω κλάσης Α και ότι γίνει,γιατί το κλάσης Β μου είχε φανεί κάπως θορυβώδες.
Mpiftekis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, Agent21 είπε Καλησπέρα,αν βάλεις στεγνωτήριο κλάσης Α στο μπαλκόνι διάβασα ότι όταν έχει κρύο,δεν έχει καλή απόδοση. Γνωρίζει κάποιος κάτι επί αυτού; Σκέφτομαι να πάρω κλάσης Α και ότι γίνει,γιατί το κλάσης Β μου είχε φανεί κάπως θορυβώδες. Τον θόρυβο δεν θα τον γλυτώσεις. Έχουμε κλάση Α+ στο σπίτι. Για το μπαλκόνι δεν ξέρω γιατί το έχω πάνω απ'το πλυντήριο.
Amaretos Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, Agent21 είπε Καλησπέρα,αν βάλεις στεγνωτήριο κλάσης Α στο μπαλκόνι διάβασα ότι όταν έχει κρύο,δεν έχει καλή απόδοση. Γνωρίζει κάποιος κάτι επί αυτού; Σκέφτομαι να πάρω κλάσης Α και ότι γίνει,γιατί το κλάσης Β μου είχε φανεί κάπως θορυβώδες. ουτε καν, τα στεγνωτηρια δεν κανουν φασαρια πως σας ηρθε αυτο. Ναι αυτο για το κρυο ισχυει αλλα στο μπ9ολικο κρυο < 5 ας πουμε
Agent21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πέφτει η απόδοση εννοούμε ότι αργεί να στεγνώσει; Επίσης αν το βάλεις σε κουτί/ ντουλάπα φαντάζομαι γλιτώνεις κάποιο θόρυβο (περισσότερο για τους γείτονες με νοιάζει, Παγκράτι μένω), αλλά όταν δουλεύει θα πρέπει να έχεις ανοιχτή την πόρτα λόγω θερμοκρασιών;
Amaretos Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Agent21 είπε Πέφτει η απόδοση εννοούμε ότι αργεί να στεγνώσει; Επίσης αν το βάλεις σε κουτί/ ντουλάπα φαντάζομαι γλιτώνεις κάποιο θόρυβο (περισσότερο για τους γείτονες με νοιάζει, Παγκράτι μένω), αλλά όταν δουλεύει θα πρέπει να έχεις ανοιχτή την πόρτα λόγω θερμοκρασιών; Ναι αργει να στεγνωσει δεν το εχω διαπιστωσει εγω ο ιδιος, απο μια γνωστη μου, που το ειχε στο μπαλκοονι στην Βονιτσα (κρυο/υγρασια), της αργουσε να στεγνωσει , βεβαια δεν το ηξερε οτι αργουσε, το διαπιστωσε οταν μετα απο κανα χρονο το εβαλε μεσα και ειδε την διαφορα. Αλλα για θορυβο μην φοβασαι, ο καδος γυρναει απλα αργα αργα, δεν εχει καμια σχεση με τον θορυβο ενος πλυντηριου. Βαλτο σε κουτι αν θες για προφυλαξη απο ηλιο, σκονη , αερα κλπ, και οταν το δουλευεις ναι ανοιγε την πορτα, αν φτιαξεις κουτι και σε παιρνει, δοσε και λιγο αερα γυρω γυρω 5-10 ποντους ξερω γω μην το κανεις τσιμα τσιμα με το στεγνωτηριο.
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Να ρωτήσω κι εγω, λεω να παρω πλυντηριο-στεγνωτηριο. Ισχύει αυτό που διάβασα ότι χαλάει τα ρουχα; (ή λειτουργία ως στεγνωτηριο)
Amaretos Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Να ρωτήσω κι εγω, λεω να παρω πλυντηριο-στεγνωτηριο. Ισχύει αυτό που διάβασα ότι χαλάει τα ρουχα; (ή λειτουργία ως στεγνωτηριο) Όχι δεν ισχύει και αν μπορείς πάρε χωριστά άλλο πλυντήριο άλλο στεγνωτηριο
Agent21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Καλησπέρα,για τα Morris έχει καποιο άποψη; Είναι καλές σαν συσκευές; Το ψάχνω για ένα στεγνωτηριο...
james9tito Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Για να μην ανοιγω νεο θεμα...Το στεγνωτηριο siemens που ειχα μετα απο 12 χρονια παρεδωσε πνευμα(πλακετα) αφου στεγνωσε περιπου 10 τονος ρουχα μιας 4μελους οικογενειας. Παω για καινουριο και ειμαι αναμεσα σε αυτο https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/dryers/229774-null και αυτο https://raba.gr/el/οικιακες-συσκευες/eleytheres-leykes-syskeyes/ελ-στεγνωτηρια/8-kila/1780-stegnwthrio-8kg-wt45m268gr-a-siemens.html Σε specs ειναι ιδια , αν εχει καποιος οποιδηποτε και εχει προσωπικη εμπειρια , τον ευχαριστω εκ των προτερων
anastas11a Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, james9tito είπε Για να μην ανοιγω νεο θεμα...Το στεγνωτηριο siemens που ειχα μετα απο 12 χρονια παρεδωσε πνευμα(πλακετα) αφου στεγνωσε περιπου 10 τονος ρουχα μιας 4μελους οικογενειας. Παω για καινουριο και ειμαι αναμεσα σε αυτο https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/dryers/229774-null και αυτο https://raba.gr/el/οικιακες-συσκευες/eleytheres-leykes-syskeyes/ελ-στεγνωτηρια/8-kila/1780-stegnwthrio-8kg-wt45m268gr-a-siemens.html Σε specs ειναι ιδια , αν εχει καποιος οποιδηποτε και εχει προσωπικη εμπειρια , τον ευχαριστω εκ των προτερων Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά εγώ εχω αυτό https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/pluntiria-stegnotiria-rouxon/stegnotiria/stegnotiria-rouxon/stegnotirio-lg-rc90v9av2w-9kg-a-me-antlia-thermotitas/1467307 το πήρα προσφορά γύρω στα 600€. Το έχω δυο χρόνια και σώθηκα... Δεν είδα διαφορά στην τιμή λογαριασμού ρεύματος.. Αν το βρεις κάπου προσφορά πάρτο με 1000.... Αν επιλέξεις κάποιο άλλο να έχει τουλάχιστον κλάση Α++ και 9-10 κιλά, ακόμη και αν έχεις πλυντήριο 8kg θα τα στεγνώνει πιο γρήγορα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από anastas11a 1 1
Amaretos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Εχω αυτο εδω και 3-4 χρονια, κανενα απολυτως παραπονο κανει φοβερη δουλεια, το >75% δεν θελει καν σιδερο αν τα βγαλεις οταν τελειωσει ριχτου μια ματια και ειναι και 9 κιλα Bosch WTX87MW9GR https://www.skroutz.gr/s/20548761/Bosch-WTX87MW9GR-%CE%A3%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-9kg-A-%CE%BC%CE%B5-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82.html 1
james9tito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Ευχαριστω για τις προτασεις. Ξερετε αν χρειαζεται ειδικος για να το τοποθετησει την 1η φορα, οπως πχ το πλυντηριο? Ή το παραλαμβανω και το βαζω στην πριζα απλα?
Amaretos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, james9tito είπε Ευχαριστω για τις προτασεις. Ξερετε αν χρειαζεται ειδικος για να το τοποθετησει την 1η φορα, οπως πχ το πλυντηριο? Ή το παραλαμβανω και το βαζω στην πριζα απλα? Αυτο ακριβως, στην πριζα κατευθειαν. 1
james9tito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Amaretos είπε Αυτο ακριβως, στην πριζα κατευθειαν. Ευχαριστω, να γλυτωσω το 30αρι του τεχνικου τουλαχιστον. Παντως σε 2 χρονια με αφησαν απο πλακετα πλυντηριο, πλυντηριο πιατων , στεγνωτηριο, με τη σειρα . Καλα παει....
ilias78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Για δωστε μου τα φώτα σας. Θέλουμε να πάρουμε στεγνωτηριο. Δυστηχως όμως μέσα στο σπίτι δεν χωραει οπότε η μονη λυση ειναι να μπει στο μπαλκόνι. Επειδή δεν θέλω να το έχω εκτεθειμένο στις οποίες καιρικές συνθήκες, σκέφτηκα τη λύση του νουλαπιου. Αυτα από αλουμίνιο όμως είναι πανάκριβα. Θα είναι αξιόπιστη λύση η κατασκευή ξύλινου κουτιού απο κόντρα πλακέ θαλάσσης κ μέσα να μπει μονωτικο υλικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα