waveparticle Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Παιδια επειδη κοιταω για στεγνωτηριο με αντλια θερμοτητας (πιο οικονομικο), γνωριζετε αν θα υπαρχει θεμα υγρασιας λογω του στεγνωτηριου στο μπανιο? Ενας φιλος, μου ειπε οτι γενικα θελουν πολυ καλο αερισμο, αλλιως εχουν πολυ υγρασια. Ισχυει αυτο? Την εξαγωγη του αερα, η αντλια θερμοτητας του στεγνωτηριου που την εχει?
iml Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπάνιο δεν είναι συνήθως ο χώρος εκείνος του σπιτιού που έχει πλακάκια γιατί ότι κάνεις εκεί έχει να κάνει με νερά?!? Περισσότερη υγρασία από ότι με ένα ζεστό μπάνιο που έχουν θολώσει μέσα τα πάντα? Τι θέμα πρόσθετης παραγωγής υγρασίας να έχει ένα στεγνωτήριο που λειτουργεί με θερμό αέρα σε ένα μπάνιο? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από iml 1
waveparticle Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Ρωταω αν θελει αερισμο οταν λειτουργει το στεγνωτηριο. Ή δεν παιζει καν θεμα υγρασιας με την ελιτουργια του στεγνωτηριου? Δεν κανω συγκριση με το να κανεις μπανιο. Την εξαγωγη του αερα, η αντλια θερμοτητας του στεγνωτηριου που την εχει?
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Να προσέξεις οπωσδήποτε να απέχει η μονάδα τις ελάχιστες αποστάσεις από εμπόδια μέσα στον χώρο και φυσικά να υπάρχει επαρκής χωρος στο στόμιο εξαερισμού. Από κάποιο τέτοιο λάθος έχουν ξεσπάσει φωτιές σε σπίτια. Επίσης πότε μην το ανάψεις και λείπεις από το σπίτι μετά.
waveparticle Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Να προσέξεις οπωσδήποτε να απέχει η μονάδα τις ελάχιστες αποστάσεις από εμπόδια μέσα στον χώρο τι εννοεις? δεν εχω βρει κατι σχετικο στο μανιουαλ.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, waveparticle είπε τι εννοεις? δεν εχω βρει κατι σχετικο στο μανιουαλ. Το στόμιο εξαγωγής της μονάδας σε ποια πλευρά βρίσκεται;
waveparticle Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε να απέχει η μονάδα τις ελάχιστες αποστάσεις από εμπόδια μέσα στον χώρο και φυσικά να υπάρχει επαρκής χωρος στο στόμιο εξαερισμού. για το στομιο αναφερεσαι στο να υπαρχει επαρκης χωρος. Αν υπαρχει επαρκης χωρος, δεν θα υπαρχουν και εμποδια. Οι αποστασεις που αναφερονται (μιας και το αναφερεις ξεχωριστα)? Παλι στο στομιο? Παντως το μανιoυαλ της bosch, δεν δινει αριθμητικα τις απαιτουμενες αποστασεις κλπ. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από waveparticle
chemkyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 υπαρχει θεμα με την υγρασία όταν λειτουργεί το στεγνωτήριο, τουλάχιστον στο δικό μου που είναι παλαιό. Τον χειμώνα θολώνουν όλα για να καταλάβεις. Βέβαια, νομίζω ότι τα σύγχρονα πιο εξελιγμένα (και ακριβά) μοντέλα, όλη η υγρασία συγκρατείται εσωτερικά και δεν διαρρέει καθόλου (υπάρχει νομίζω και κάποιος δείκτης χαρακτηριστικός για κάθε μοντέλο). Αυτά!
UncleKim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Εγώ το έχω σε μία γωνία, με ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο, εδώ και 3 χρόνια. Είναι με αντλία θερμότητας, και δεν βγάζει καμία υγρασία στον χώρο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Σε εμενα βγαζει παντως αλλα ειναι σε πολυ μικρο δωματιο παιζει 3-4 τεταγωνικα.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, waveparticle είπε για το στομιο αναφερεσαι στο να υπαρχει επαρκης χωρος. Αν υπαρχει επαρκης χωρος, δεν θα υπαρχουν και εμποδια. Οι αποστασεις που αναφερονται (μιας και το αναφερεις ξεχωριστα)? Παλι στο στομιο? Παντως το μανιoυαλ της bosch, δεν δινει αριθμητικα τις απαιτουμενες αποστασεις κλπ. Για το στόμιο λέω, εκεί που εισέρχεται/εξέρχεται ο αέρας, εμπόδια όσο πιο λίγα γίνεται από εκεί για να μην έχεις θέμα. Αν το manual δεν γράφει αποστάσεις με νούμερα τότε δεν υπάρχει θέμα, αλλά για το στόμιο εξαγωγής στο λέω σίγουρα.
waveparticle Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 το στομιο εξαγωγης ειναι αυτο μπροστα δεξια κατω γωνια?
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, waveparticle είπε το στομιο εξαγωγης ειναι αυτο μπροστα δεξια κατω γωνια? Ναι αυτό ειναι. Το έχουν σε σημείο που όπως και να χει δεν υπάρχει εμπόδιο εκεί. Αν βάλεις το χέρι σου κατά την λειτουργία θα βγάζει αέρα.
marmagia Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) σε μένα δεν έχει θέμα υγρασίας. Ζεσταίνεται αρκετά ο χώρος του μπάνιου όταν δουλεύει το στεγνωτήριο αλλά καμία υγρασία Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από marmagia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα