ZauZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Για εμένα το Α52s 5G αποτέλεσμα πραγματικά με έκπληξη αφού περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα όσα κάποιος θα ζητήσει από ένα smartphone σε ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο πακέτο. Με 8 GB Ram, 256GB αποθηκευτικό χώρο, 4πλη κάμερα, Snapdragon 778G και 5G δυνατότητες βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το upper midrange της χρονιάς. 6 3
Fotia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Υπαρχουν βεβαια και αντιθετες απόψεις για την ποιοτητα κατασκευης και το κόστος ... Οταν ομως υπάρχει διαρροή ότι μερικά χαρακτηριστικά όπως ois ,καμερες και αναβαθμίσεις λογισμικού θα περάσουν σε πολλα φθηνότερα μοντέλα το 2022 που είναι κοντά πλεον , λογω ανταγωνισμού που δεχεται η Samsung, το λογικό θα πεσει η τιμή του συντομα με τις πρώτες ανακοινώσεις ,θέλει προσοχη .... Από την άλλη λογικά θα απαντήσουν και οι αλλοι κατασκευαστες συντομα σε ενα πετυχημένο μοντέλο ,ειδικα όταν έρχεται εορταστική περιόδος 1
stark Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Ενημερωτικά μου ήρθε ειδοποίηση για πτώση τιμής στα 376 ευρώ για την έκδοση 8/256 από το Best Price. Αφορά συγκεκριμένο μαγαζί, σε χρώμα mint. Νομίζω είναι από τις χαμηλότερες τιμές ever για το 8/256. Δεν θυμάμαι που είχε πέσει η τιμή του στο black friday για τη συγκεκριμένη έκδοση σε συνδυασμό με επιστροφή Eurobank, κλπ. https://www.bestprice.gr/item/2156958721/samsung-galaxy-a52s-5g-8gb-256gb-dual.html
SeNNinhA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, stark είπε Ενημερωτικά μου ήρθε ειδοποίηση για πτώση τιμής στα 376 ευρώ για την έκδοση 8/256 από το Best Price. Αφορά συγκεκριμένο μαγαζί, σε χρώμα mint. Νομίζω είναι από τις χαμηλότερες τιμές ever για το 8/256. Δεν θυμάμαι που είχε πέσει η τιμή του στο black friday για τη συγκεκριμένη έκδοση σε συνδυασμό με επιστροφή Eurobank, κλπ. https://www.bestprice.gr/item/2156958721/samsung-galaxy-a52s-5g-8gb-256gb-dual.html Μαγαζί χωρίς δυνατότητα αντικαταβολης. Κατάθεση και πιστωτική μόνο. Εάν ισχύει η αντικαταβολη με κατάθεση του 30% είναι θετικό. Στο Google βλέπω ένα παλιό ετοιμοροπο κτίσμα αποθήκης στην διευθυνση. Πολλα έχουν γίνει όπου θα έλεγα απλά πρόσεχε. Απ ότι βλέπω έχει πολύ αναλυτικά όλες τις διαδικασίες και όρους εγγυήσεων σύμφωνα με την νομοθεσία. Καλό αυτό. Τα προϊόντα έρχονται από Γερμανία με ότι αυτό σημαίνει και δηλώνουν ότι δεν έχουν ευθύνη εγγύησης οι ίδιοι. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από SeNNinhA
stark Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Μαγαζί χωρίς δυνατότητα αντικαταβολης. Κατάθεση και πιστωτική μόνο. Εάν ισχύει η αντικαταβολη με κατάθεση του 30% είναι θετικό. Στο Google βλέπω ένα παλιό ετοιμοροπο κτίσμα αποθήκης στην διευθυνση. Πολλα έχουν γίνει όπου θα έλεγα απλά πρόσεχε. Απ ότι βλέπω έχει πολύ αναλυτικά όλες τις διαδικασίες και όρους εγγυήσεων σύμφωνα με την νομοθεσία. Καλό αυτό. Τα προϊόντα έρχονται από Γερμανία με ότι αυτό σημαίνει και δηλώνουν ότι δεν έχουν ευθύνη εγγύησης οι ίδιοι. Εξαντλημένο πλέον στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ο λόγος που δεν έβαλα link του συγκεκριμένου καταστήματος είναι ακριβώς για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση ή έχω κάποια σχέση. Προφανώς όπως έχουμε πει πολλές φορές, καθένας είναι υπεύθυνος και πρέπει να ψάξει τις λεπτομέρειες του εκάστοτε καταστήματος για να σιγουρευτεί ότι δεν θα τον κοροϊδέψουν. Τα βήματα, δηλαδή, που σωστά ακολούθησες κι εσύ και θα φανούν χρήσιμα σε όσους δεν είναι υποψιασμένοι. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από stark
nikosfree12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μπορεί κάποιος να τρέξει το app ant+ tester και να μου πει εάν έχει ενσωματωμένο ant+ sensor? Δηλαδή η δεύτερη γραμμή που λέει built-in ANT detected είναι Yes or No?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Always on display έχει; Ναι. 19 ώρες πριν, nikosfree12 είπε Μπορεί κάποιος να τρέξει το app ant+ tester και να μου πει εάν έχει ενσωματωμένο ant+ sensor? Δηλαδή η δεύτερη γραμμή που λέει built-in ANT detected είναι Yes or No? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από Mrs. Hyde
nikosfree12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ναι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με γλίτωσες από έξοδο 350 ευρώ...χοντρικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, nikosfree12 είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με γλίτωσες από έξοδο 350 ευρώ...χοντρικά... Να 'σαι καλά. 🙂
xgol Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, nikosfree12 είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με γλίτωσες από έξοδο 350 ευρώ...χοντρικά... Σε τι χρησιμευει αυτη η κεραία;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, xgol είπε Σε τι χρησιμευει αυτη η κεραία; Επιτρέπει στο κινητό να έρθει σε επαφή με συσκευές/αισθητήρες, που παρακολουθούν πχ την δραστηριότητά μας, τους καρδιακούς παλμούς μας κλπ.
xgol Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Επιτρέπει στο κινητό να έρθει σε επαφή με συσκευές/αισθητήρες, που παρακολουθούν πχ την δραστηριότητά μας, τους καρδιακούς παλμούς μας κλπ. Dual apps εχει κανονικα ομως ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, xgol είπε Dual apps εχει κανονικα ομως ε; Ναι, κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα