Προς το περιεχόμενο

Τι μηχανάκι να πάρω;

Mike2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

H φθηνια τρωει τον παρα.

Και εγω το κιτ των 150 εχω,αλλα ειλικρινα δεν εχω δει μεγαλη διαφορα.

Ισως επειδη ειχα καποιο θεματακι με την καμπανα,θα την αλλαξω αυτες τις μερες και βλεπουμε

Ειναι η δευτερη φορα που το βαζω,πριν κανα χρονο ειχε βαρεσει απο μπιελα μεχρι κεφαλη και τα αλλαξα ολα,ειχε ραγισει η βρωμα η κεφαλη και τα ξεσκισε ολα.

Μόνο με το κιτ δεν θα δεις διαφορά χρειάζεσαι πρόγραμμα φίλτρο εξάτμιση και σκληρά ελατήρια βαλβίδων για να σηκώσεις λίγο παραπάνω τον κόφτη.Εμένα έβγαλε 17 άλογα στο δυναμομέτρο μαμά κεφαλή μαμά σώμα μπεκ.Σκέψου εχω και τον πνίχτη πάνω για κάποιον λογο.

Καμπάνα το δικό μου φοράει 6αρα και δεν τρώει εύκολα τους δίσκους.Οι δίσκοι αυτοί πρέπει να έχουν γύρω στα 60-70κ χιλιόμετρα με σούζες απο τον προηγούμενο και ακόμα δεν πατινάρει

Είδα και φυγοκεντρικό ολα κομπλέ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε

Μόνο με το κιτ δεν θα δεις διαφορά χρειάζεσαι πρόγραμμα φίλτρο εξάτμιση και σκληρά ελατήρια βαλβίδων για να σηκώσεις λίγο παραπάνω τον κόφτη.Εμένα έβγαλε 17 άλογα στο δυναμομέτρο μαμά κεφαλή μαμά σώμα μπεκ.Σκέψου εχω και τον πνίχτη πάνω για κάποιον λογο.

Δεν ειναι για τετοιες καγκουριες το μηχανακι,ειναι που ειναι ψηλα η καταναλωση,μετα δε θα αξιζει για διανομη.

Νομιζω οτι εχει σκληρα ουτως ή αλλως.

Μεγαλη διαφορα τα 17,νομιζω βγαζει οριακα 13 στροφαλο;

Ποιο μοντελο εχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν ειναι για τετοιες καγκουριες το μηχανακι,ειναι που ειναι ψηλα η καταναλωση,μετα δε θα αξιζει για διανομη.

Νομιζω οτι εχει σκληρα ουτως ή αλλως.

Μεγαλη διαφορα τα 17,νομιζω βγαζει οριακα 13 στροφαλο;

Ποιο μοντελο εχεις;

50 λεπτά παραπάνω απο το μαμά καίει στα 90-100 χιλιόμετρα.Το παν είναι το σωστό πρόγραμμα.

Ναι 12.6 μαμά χωρίς τίποτα.

Τα μαμά ελατήρια βαλβίδων μετά τις 10 πάνε να καρφώσουν θελει πιο σκληρά.

2008 αλλά είναι όλο αλλαγμένο 

Επεξ/σία από Fordakias7

Και εγώ προς το παρόν για διανομή το έχω 50 λεπτά παραπάνω απο το μαμά καίει στα 90-100 χιλιόμετρα.Το παν είναι το σωστό πρόγραμμα.

Ναι 12.6 μαμά χωρίς τίποτα.

Τα μαμά ελατήρια βαλβίδων μετά τις 10 πάνε να καρφώσουν θελει πιο σκληρά.

2008 αλλά είναι όλο αλλαγμένο 

Δεν ειναι ασχημη η καταναλωση,αλλα θα το πληρωσω σε κλησεις,ηδη ντριφταρω παντου με κατεβασματα,ευτυχως με το κουτι του efood δυσκολευομαι λιγο και το εχω κοψει :P

Εχω ενα κοντερ koso σε ενα κουτι,αξιζει να το βαλω για το στροφομετρο,ή δειχνει μ@λ@κιες;
Εβλεπα κατι βιντεακια στο τικτοκ με κατι πιτσιρικια που κοφτιαζαν και εδειχνε 13.500 και κοντεψα να πεταξω το κινητο!

Το κόσο ειναι διαμάντι βάλτο χθες έχει σταματήσει να βγαίνει εδώ και χρόνια βγάζει η ούμα μονο.Όχι δεν δείχνει οτι ναναι

Ναι τα 62 και 65 μπορούν να σηκώσουν 13κ καπού εκεί βάζουν τον κόφτη.Απο οσο ξέρω τα περισσότερα 12800 έχουν κόφτη 

Ναι τα 62 και 65 μπορούν να σηκώσουν 13κ καπού εκεί βάζουν τον κόφτη.Απο οσο ξέρω τα περισσότερα 12800 έχουν κόφτη 

Πως γινεται να φτανει τοσο ψηλα αυτο το μοτερ ρε μαν;

Εδω τα RMZ/YZF και δε φτανουν 12,θα φτασει το Χ 13;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πως γινεται να φτανει τοσο ψηλα αυτο το μοτερ ρε μαν;

Εδω τα RMZ/YZF και δε φτανουν 12,θα φτασει το Χ 13;

Κ όμως πάει για πλάκα 13 με κυλινδροπίστονα uma ,superhead κεφαλή με ροική σώμα ουμα 32αρι ανοιγμένο στα 37.σφυρι μπιέλα και μπεκ απο τμαξ.Εκκεντροφόρο πολύ άγριο και κάτι άλλες λεπτομέριες που καλό ειναι να γίνουν.Μπορείς να παίξεις και με μεγαλύτερο στρόφαλο κιόλλας.

Εδώ το Χ εργοστάσιο με μαμά εξάτμιση χτυπάει 9800

Επεξ/σία από Fordakias7
  • Thanks 1

Κ όμως πάει για πλάκα 13 με κυλινδροπίστονα uma ,superhead κεφαλή με ροική σώμα ουμα 32αρι ανοιγμένο στα 37.σφυρι μπιέλα.Εκκεντροφόρο πολύ άγριο και κάτι άλλες λεπτομέριες που καλό ειναι να γίνουν.Μπορείς να παίξεις και με μεγαλύτερο στρόφαλο κιόλλας.

Ποσα αλογα θα βγαλει αυτο το πραμα;

Υπαρχει ενα στην Καλαματα που το βλεπω μια φορα στο τριμηνο,περναει απο ενα δρομο παρεα με ενα tdm και δε μπορει να του φυγει το tdm,αστα!

Δε με ενδιαφερουν παραπανω λεπτομερειες,ισως διορθωσω λιγο το κιτ με φιλτρο και εγκεφαλο,αλλα ως εκει.

Το εχω κοντυνει λιγο για να βολευει στη δουλεια,αλλα με περασε ενα dynamiκ τις προαλλες και μου κακοφανηκε.

απο 27 28 μέχρι και 33 άλογα με μαμά στρόφαλο.Αν αλλάξεις διαδρομή στροφάλου πας και 40+.

Είναι πάρα πολλά φτιαγμένα.

Καλό θα ήταν να βάλεις φίλτρο dna το χρειάζεται το μηχανάκι να ανασάνει και εφόσον φοράς το κιτ καλό θα ήταν να βάλεις πρόγραμμα

14-39 γρανάζωμα;

Φοράς εξάτμιση; 

1 λεπτό πριν, Fordakias7 είπε

απο 27 28 μέχρι και 33 άλογα με μαμά στρόφαλο.Αν αλλάξεις διαδρομή στροφάλου πας και 40+.

Είναι πάρα πολλά φτιαγμένα.

Καλό θα ήταν να βάλεις φίλτρο dna το χρειάζεται το μηχανάκι να ανασάνει και εφόσον φοράς το κιτ καλό θα ήταν να βάλεις πρόγραμμα

14-39 γρανάζωμα;

Φοράς εξάτμιση; 

Νομιζω 14-38.

Μαμα ειναι ολο,μονο το κιτ εχω βαλει.

Ειχα φορεσει μια protech ολοκληρη αλλα εκανε πολλη φασαρια,εκανα ενα γυρο το τετραγωνο και την εβγαλα.

Καπου πρεπει να υπαρχει ακομα αυτη στο συνεργειο,αλλα δεν τη βαζω χωρις σιγαστηρα.

Ας μην πιασουμε και αλλη σελιδα για τα Χ,νομιζω το καλυψαμε :P

• Like 1

5 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Ούτε εγώ αλλά όσοι τον ξέρουν μου λένε είναι αλήθεια όντως είναι ισως ο μοναδικός με τόσα χιλιόμετρα σε ιννοβα 

Τα ιννοβα βαράμε μπιέλα χωρίς να κάψουν λάδια είχαν θέμα στην λίπανση της μπιελας και νμζω διορθώνετε με πατέντα από κομβίο αστρεα.Εχουν βαρεσει μπιέλα πολλά ιννοβα που είχαν λάδια μέσα σχεδόν στο φουλ

Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η τρόμπα λαδιού αν τύχει και χαλάσει. Αν χαλάσει που δεν θα μπορέσεις να το καταλάβεις, δεν στέλνει λάδι στο κόμβιο της μπιέλας με αποτέλεσμα να παθαίνει ζημιά η μπιέλα.

Εγώ μετά από ολική ανακατασκευή σε μηχανάκι (στρόφαλος-μπιέλα-ρουλεμάν στρόφαλου, πιστόνι, κύλινδρος, καδένα, τσιμουχάκια βαλβίδων) θα πρότεινα να αλλαχτεί και προληπτικά η τρόμπα λαδιού.

Δεν αξιζει να ριξεις χρημα σε παπακι, οτι και να κανεις παπακι θα μεινει. Αυτο για το tdm εγω σε το πιστευω εκτως και αν εριξαν 10000 πανω του και μετα θελει επισκευη μετα απο καθε κοντρα. Το tdm 80 κατι αλογα μηχανη ειναι, τι να κλασει το Ξ.

• Like 2

9 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Και κρυο και ζεστο στην αρχη εκανε εναν θορυβο σαν να ρουλεμανιζει και μετα αρχιζει και βαραει

Μπορείς να βοηθήσεις λίγο με αυτό;

Το δικό μου μετά το τροχαίο, 2-3 πρωινά όταν πέρασα τα 80-90 μου έκανε ένα θόρυβο που μειώθηκε όταν έπεσε η ταχύτητα έως ότου σταμάτησε εντελώς σε φανάρι (λίγο αργότερα έφτασα στη δουλειά οπότε δε χρειάστηκε να το ζορίσω).

Πριν το τροχαίο και τάπα να πήγαινα δεν έκανε κιχ.

Απλά το μεσημέρι δεν το κάνει.

φιλε μου φερσου εξυπνα.. οποιο και απο τα 2 παπια μαζεψεις κερδισμενος θα βγεις. παπι =ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ

και ριξε το 2χιλιαρο σε μια καρτα γραφικων!!!The Muppets Nodding GIF

• Like 1

Στις 26/10/2021 στις 10:33 ΜΜ, Mike2002 είπε

Καλησπέρα, σε λίγους μήνες θα πάρω το πρώτο μου μηχανάκι. Οι επιλογές που έχω είναι να πάρω το 1)Daytona velos 125 καινούργιο, 2) να φτιαξω το Honda innova injection 125 3) να φτιάξω το kazer 110(τα 2 και 3 τα έχουν οι δικοι μου,  και μου έχουν πει  αν θέλω να πάρω ένα από τα δύο)

Σοβαρέψου και μην πάρεις μηχανάκι. Εκτός αν η στατιστική και η θερωρία των πιθανοτήτων, είναι για σένα ΜΗ ζωτικής σημασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...