TRILOBYTER Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Candela είπε Μιας και αναφέρατε το Kawasaki Max 100, ισχύει ότι βγάζει πρόβλημα στην μπιέλα ακόμη με σωστή χρήση? Θα σου πω ένα παράδειγμα. Το Honda astrea grand 1996-2002 έβγαινε με ταμπούρα εμπρός πίσω. Το ίδιο και κάποια Yamaha Cygnus της ίδιας χρονολογίας. Δεν ισχυει αυτο, το μαξ 100 εβγαζε προβλημα στο πιατο του συμπλεκτη και πεταγε ταχυτητες, ειδικα τη δευτερα. Ειναι μια απλη επισκευη , ανοιγεις το καρτερ απ τη μια πλευρα και βρισκεις το πιατο, συνηθως θα το βρεις σπασμενο, η το κολλας η παιρνεις αλλο. Σαν μοτερ ηταν αλεξισφαιρο και πολυ δυνατο, μιλαμε για μηχανακι 80 κιλα τωρα, απ τα πιο ευκολα και διασκεδαστικα που εχω οδηγησει, σε μαυρο χρωμα ειναι και πανεμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Δεν ισχυει αυτο, το μαξ 100 εβγαζε προβλημα στο πιατο του συμπλεκτη και πεταγε ταχυτητες, ειδικα τη δευτερα. Ειναι μια απλη επισκευη , ανοιγεις το καρτερ απ τη μια πλευρα και βρισκεις το πιατο, συνηθως θα το βρεις σπασμενο, η το κολλας η παιρνεις αλλο. Σαν μοτερ ηταν αλεξισφαιρο και πολυ δυνατο, μιλαμε για μηχανακι 80 κιλα τωρα, απ τα πιο ευκολα και διασκεδαστικα που εχω οδηγησει, σε μαυρο χρωμα ειναι και πανεμορφο. το Max 100 ήταν το πρώτο παπάκι που έβγαλε η Kawasaki? Και το ZX 130 πολύ καλό μηχανάκι, κακώς που έπαψε να κυκλοφορεί καινούργιο. Και το Joy R 125 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από Candela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 3:49 ΠΜ, Fordakias7 είπε Δεν έχεις άδικο φίλε σωστός είσαι και εγώ ξέρω έναν συνάδελφο διανομέα σε σουβλατζίδικο που έχει ιννοβα με 180.000 κλειστό μοτέρ και έχει αλλάξει μια φορά δίσκους όσο απίστευτο και να σου ακούγεται και όμως ειναι αλήθεια και εγώ δεν το πίστευα! Καρμπυρατεράτο ή ψεκαστό innova είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Candela είπε Καρμπυρατεράτο ή ψεκαστό innova είναι? Injection 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Candela είπε Οι ζάντες με μπράτσα είναι καλύτερες από αυτές με ακτίνες? Τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει η μια και τι η άλλη? Οι ακτίνες μπορούν επισκευαστουν ενώ οι αλουμινίου είναι ελαφρύτερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, ziaba είπε Οι ακτίνες μπορούν επισκευαστουν ενώ οι αλουμινίου είναι ελαφρύτερες Καλα και οι χυτες επισκευαζονται. Με τις ακτινες εχουν μικροτερη αντοχη σε λακουβες επισης. Σε παπι τι φοραει,δε σε νοιαζει ιδιαιτερα ,μεταξυ μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Dantε είπε Καλα και οι χυτες επισκευαζονται. Με τις ακτινες εχουν μικροτερη αντοχη σε λακουβες επισης. Σε παπι τι φοραει,δε σε νοιαζει ιδιαιτερα ,μεταξυ μας... Αν κόψει μπράτσο ή στεφάνι σε τρακάρισμα τι να επισκευάσεις εκεί? Ενώ η ακτίνα ότι και να πάθει φτιάχνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, ziaba είπε Αν κόψει μπράτσο ή στεφάνι σε τρακάρισμα τι να επισκευάσεις εκεί? Ενώ η ακτίνα ότι και να πάθει φτιάχνει Ε καλα μεταξυ μας σε τρακαρισμα που θα φτασει να σπασει η ζαντα,δε νομιζω οτι θα τον νοιαξει το 50αρικο να παρει αλλη.Εννοωντας πως θα χει γινει μαλλον σμπαραλια και το υπολοιπο... Ασε που και το στεφανι αν γινει ακορντεον,ποιος θα κατσει να το ξυλωσει να το φτιαξει?Παλι αλλη θα παρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 3:49 ΠΜ, Fordakias7 είπε Δεν έχεις άδικο φίλε σωστός είσαι και εγώ ξέρω έναν συνάδελφο διανομέα σε σουβλατζίδικο που έχει ιννοβα με 180.000 κλειστό μοτέρ και έχει αλλάξει μια φορά δίσκους όσο απίστευτο και να σου ακούγεται και όμως ειναι αλήθεια και εγώ δεν το πίστευα! Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δεν έχεις άδικο φίλε σωστός είσαι και εγώ ξέρω έναν συνάδελφο διανομέα σε σουβλατζίδικο που έχει ιννοβα με 180.000 κλειστό μοτέρ και έχει αλλάξει μια φορά δίσκους όσο απίστευτο και να σου ακούγεται και όμως ειναι αλήθεια και εγώ δεν το πίστευα! 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο innova που έχει 180000 χιλιόμετρα, πάντως αρκετοί (όχι όλοι) μπερδεύουν τα ψηφία στον χιλιομετρητή: το τελευταίο 6 ψηφίο στον χιλιομετρητή στα innova μας δείχνει τα 100μετρα, αν πχ ο χιλιομετρητής δείχνει 18321.6 αυτό σημαίνει ότι το παπάκι έχει 18321 χιλιόμετρα και 600 μέτρα και όχι 183216 χιλιόμετρα. Το παρατηρώ ότι πολλοί που βάζουν αγγελίες στο car.gr κάνουν αυτό το λάθος. Στα μηχανάκια που δεν έχουν ηλεκτρονικό κοντέρ το τελευταίο ψηφίο που μετράει τα 100μετρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα από το άσπρο χρώμα, και όχι με τελεία όπως στα innova. Αλλά και εκεί έχω δει αγγελίες με μεταχειρισμένα που το κάνουν πάλι λάθος. Να πω ότι στο καρμπυρατεράτο το innova ο χιλιομετρητής δεν μηδενίζει από μόνος του και πρέπει να το πας σε μάστορα που διορθώνει κοντέρ, σε αντίθεση με το injection που μηδενίζει από μόνο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Candela είπε Δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο innova που έχει 180000 χιλιόμετρα, πάντως αρκετοί (όχι όλοι) μπερδεύουν τα ψηφία στον χιλιομετρητή Αρκετοι που δεν δουλευουν ντελιβερι και δε γραφουν χιλιομετρα καθε μερα. Στο ντελιβερι τα 1000 χλμ ερχονται πολυ γρηγορα,οποτε δυσκολο να μπερδεψε τα 18 με τα 180. Το Χ μου μηδενιζει στα 100Κ,το πηρα με 40 και το εχω μηδενισει μεσα σε 3 χρονια,χωρις να δουλεψω στη δευτερη καραντινα. 180 και να μην εχει λυθει το μοτερ δεν το πιστευω ουτε αδερφος μου να μου το πει. Δεν ειναι και kazer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Αρκετοι που δεν δουλευουν ντελιβερι και δε γραφουν χιλιομετρα καθε μερα. Στο ντελιβερι τα 1000 χλμ ερχονται πολυ γρηγορα,οποτε δυσκολο να μπερδεψε τα 18 με τα 180. Σωστός !!! Αυτό ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Το πόσο εύκολα θα βρίσκεις ανταλλακτικά για ένα μηχανάκι και πόσο ακριβά θα είναι, έχει να κάνει με το πόσο πολύ κυκλοφόρησε το μηχανάκι? Εγώ είχα ένα Yamaha Cygnus R 1998 μοντέλο και έβρισκα δύσκολα ανταλλακτικά σε ιμιτασιόν. Μόνο γνήσια έβρισκα και κάποια μόνο με παραγγελία. Το καρμπυρατέρ μια φορά που ρώτησα τιμή στην αντιπροσωπεία μου είπαν γνήσιο καινούργιο με παραγγελία (τιμή κρατηθείτε) 600 ευρώ !!!! .Και το συγκεκριμένο μηχανάκι πούλησε πολύ λίγα κομμάτια στην Ελλάδα. Ορίστε και φώτο για να καταλάβετε ποιο είναι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Candela είπε Δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο innova που έχει 180000 χιλιόμετρα, πάντως αρκετοί (όχι όλοι) μπερδεύουν τα ψηφία στον χιλιομετρητή: το τελευταίο 6 ψηφίο στον χιλιομετρητή στα innova μας δείχνει τα 100μετρα, αν πχ ο χιλιομετρητής δείχνει 18321.6 αυτό σημαίνει ότι το παπάκι έχει 18321 χιλιόμετρα και 600 μέτρα και όχι 183216 χιλιόμετρα. Το παρατηρώ ότι πολλοί που βάζουν αγγελίες στο car.gr κάνουν αυτό το λάθος. Στα μηχανάκια που δεν έχουν ηλεκτρονικό κοντέρ το τελευταίο ψηφίο που μετράει τα 100μετρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα από το άσπρο χρώμα, και όχι με τελεία όπως στα innova. Αλλά και εκεί έχω δει αγγελίες με μεταχειρισμένα που το κάνουν πάλι λάθος. Να πω ότι στο καρμπυρατεράτο το innova ο χιλιομετρητής δεν μηδενίζει από μόνος του και πρέπει να το πας σε μάστορα που διορθώνει κοντέρ, σε αντίθεση με το injection που μηδενίζει από μόνο του Είχα αγοράσει καρμπυρατέρο ιννοβα και το είχα πάει σε μάστορα να το μηδενίσει ναι έχεις δίκιο.Το ιννοβα που λέω αυτήν την στιγμή έχει 185000 πραγματικά χιλιόμετρα χωρίς καμία επισκευή σε μπιέλα κυλινδροπιστονο κλπ και τσιμπάει ελάχιστο λάδι μίλησα με το παιδί εχθές.Ναι το κοντέρ του γράφει τον αριθμό 1 δίπλα έχει ξαναμηδενιστει και έχει αλλά 80κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Είχα αγοράσει καρμπυρατέρο ιννοβα και το είχα πάει σε μάστορα να το μηδενίσει ναι έχεις δίκιο. Αυτό που είχες γράψει προηγουμένως ότι έκαιγε λάδι σαν δίχρονο? Ή ήταν άλλο innova εκείνο? Μπιέλα βάρεσε καθόλου? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από Candela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα