StamTheMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε max 100 Αληθεια θεωρεις το max απο τα πιο ομορφα; Σεβομαι τη γνωμη σου τοση ωρα, αλλα ως εδω. Μιλαμε για αυτο ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πιστευω οτι στη δουλεια τους πινουμε παραπανω το αιμα Εχει και ινοβα,αυτο συζηταμε. Εχει ινοβα. Οτι και να κανεις,ενα μηχανακι του 2000 θα παραμεινει του 2000,οτι aftermarket και να του βαλεις. Και η καταναλωση στη βενζινη σε σχεση με το ινοβα ειναι αισθητη,οσο λιγο και αν ανοιγεις το γκαζι. Δεν γουσταρω τα ινοβα,δεν αλλαζω το Χ μου με τιποτα,αλλα ειναι καποια σημεια που υπερισχυουν. Αυτο που ζηλεψα απιστευτα οταν πηρα ενα καλοσυντηρημενο ινοβα ενος φιλου,ηταν τα απιστευτα φωτα του. Γενικα,εχω δει πολλα ινοβα πανω στη δουλεια,αλλα εχω καταληξει οτι εχει να κανει με τον αναβατη,το ποσο καγκουρας ειναι,και ποσο πραγματικα το προσεχει. Αν νομιζεις οτι το παπι ειναι..καθαρο,τοτε οτι παπι και να καβαλησεις θα βγαζει προβληματα ,και μιλαω απο δικη μου εμπειρια . Εχω δει παραπανω απο πολλα ινοβα στην πενα με μηδεν προβληματα,απλα γιατι τα οδηγουσαν υπευθυνοι οδηγοι. Δεν έχεις άδικο φίλε σωστός είσαι και εγώ ξέρω έναν συνάδελφο διανομέα σε σουβλατζίδικο που έχει ιννοβα με 180.000 κλειστό μοτέρ και έχει αλλάξει μια φορά δίσκους όσο απίστευτο και να σου ακούγεται και όμως ειναι αλήθεια και εγώ δεν το πίστευα!Μιλάμε ο τύπος όμως δεν το έχει πάει ούτε μια φορά στους κόφτες και οδηγάει σιγά και προσεκτικά χωρίς καγκουριλίκια γρήγορες επιταχύνσεις και αλλάζει λάδια κάθε 1000 χιλιόμετρα.Το θέμα με το παπι όμως ειναι οτι οσο νάναι πρέπει να αντέχει λιγο ξύλο γιατι παπι είναι και θα το κακομεταχειριστείς οσο νανε.Εξάλλου αυτο είναι και το νόημα του παπιού να το προσέχεις αλλα ταυτόχρονα να το ΄΄κακομεταχειρίζεσαι΄΄.Το ιννοβα αν το προσέξεις θα σου βγάλει χιλιόμετρα αλλα δεν ειναι και πολυ αξιόπιστο οσο άλλα παπάκια 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Αληθεια θεωρεις το max απο τα πιο ομορφα; Σεβομαι τη γνωμη σου τοση ωρα, αλλα ως εδω. Μιλαμε για αυτο ετσι; Είχε περάσει απο τα χέρια μου 3 μήνες ταλαιπωρία ήτανε πολύ κοντό σασμάν σαν να ήταν γραναζωμένο ήταν και φόραγε μαμα διαστάσεις αλυσιδογράναζα.Του άλλαξα το πίσω του έβαλα 2 η 3 δόντια λιγότερα δεν θυμάμαι και πάλι ηταν κοντό η 3η βάραγε κόφτη γύρω στα 65 χιλιόμετρα κοντερίσια.Απλά φόραγε μια motorsport με μεγάλη μπούκα που έπαιρνε αυτιά είχε λιγο πλάκα Ξέχασα να αναφέρω και τα φρένα πάταγα φρένο και δεν σταμάταγε στο ίδιο φανάρι τσούλαγε μέχρι το επόμενο με φρεσκους σιαγώνες,το μπροστινό του φρένο ανύπαρκτο.Απο αναρτήσεις χάλια μαύρα κοπανούσε παντού αλλα πρέπει να είχε και 100.000 στην πλάτη τους.Πάντως έχει πλάκα να το βλέπεις 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/10/2021 στις 3:25 ΠΜ, StamTheMan είπε Μπορουμε να μαθουμε χρονολογιες inova και kaze-r? Ή δεν απασχολει κανεναν; Η απλα προτεινουμε μηχανακι 20ετιας,επειδη "ειναι σκυλι"; Θυσιαζουμε φρενα,αναρτησεις,ανεση,καταναλωση,φοβερα φωτα και φυσικα ευκολια στο να βρουμε ανταλλακτικα,απλα επειδη το καβα ηταν σκυλι; Τι διαφορες σε φρενα αναρτησεις ανεση καταναλωση και φωτα εχει ενα παπι σημερινο με ενα 20ετιας δηλαδη? Ειδικα στα φρενα,παλια ειχαν και καμια διπιστονη ,τωρα βαζουν μονοπιστονες (γκουχ γκουχ κρυφτο Χ) και ταμπουρα ακομα. Αναρτησεις?Σουμιεδες με το που το βγαλεις απο αντιπροσωπεια.Καλυτερα ενα ζευγαρακι YSS και ενα λαδακι μπροστα.Συνολικο κοστος 70-80 γιουρια. Καταναλωση?Ναι το ιντζεξιο καιει 2,2 αντι για 2,5 του καρμπυρατερ και κατι τρεχει.Και αν παθει τιποτα το ιντζεξιο,παρε τη 500αρα στο κεφαλι. Φωτα?Η πλειοψηφια των παπιων και τωρα,κερια εχουν.Ελαχιστα οσα εχουν αξιοπρεπη φωτα.Εδω μοτοσυκλετες καμποσων χιλιαδων ευρω και εχουν αθλια φωτα,θα ασχοληθουν να βαλουν στο παπι? Ασε που πλεον και τα παπια φτιαχνονται για αναλωσιμα ακολουθοντας τη τακτικη ολων των προιοντων δηλαδη.Τοτε τα φτιαχνανε για μια ζωη. Στη τελικη αν θες να βελτιωσεις κατι στο καζερ για να φτασει σε επιπεδο καλο,ειναι πραγματικα αστειο το κοστος.Δεν ειναι δα και μηχανη οπου θες 500αρικο για να βαλει μια αξιοπρεπη αναρτηση και θες παλι 250αρια για να αναβαθμισεις λιγο το φρενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dantε είπε Καταναλωση?Ναι το ιντζεξιο καιει 2,2 αντι για 2,5 του καρμπυρατερ και κατι τρεχει.Και αν παθει τιποτα το ιντζεξιο,παρε τη 500αρα στο κεφαλι. Απο τη θεωρια στην πραξη υπαρχει μεγαλη διαφορα,δεν ειναι 0.3. Δεν το λεω επειδη το διαβασα καπου,το λεω επειδη το βλεπω στη δουλεια,και δεν ειναι μονη δικη μου γνωμη. 2 ώρες πριν, Dantε είπε Φωτα?Η πλειοψηφια των παπιων και τωρα,κερια εχουν.Ελαχιστα οσα εχουν αξιοπρεπη φωτα.Εδω μοτοσυκλετες καμποσων χιλιαδων ευρω και εχουν αθλια φωτα,θα ασχοληθουν να βαλουν στο παπι? Διαβασε παραπανω,δε μπορω να λεω τα ιδια μαν μου. Γενικα βλεπω οτι χετε κολλησει σε φαντασματα του παρελθοντος,ο κοσμος προχωραει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Απο τη θεωρια στην πραξη υπαρχει μεγαλη διαφορα,δεν ειναι 0.3. Δεν το λεω επειδη το διαβασα καπου,το λεω επειδη το βλεπω στη δουλεια,και δεν ειναι μονη δικη μου γνωμη. Διαβασε παραπανω,δε μπορω να λεω τα ιδια μαν μου. Γενικα βλεπω οτι χετε κολλησει σε φαντασματα του παρελθοντος,ο κοσμος προχωραει. Αμφισβητεις αλλα δε παραθετεις στοιχεια και αριθμους. Ωραια δεν ειναι 0,3.Ποσο ειναι δηλαδη? Και καποιον που ενδεχομενως κανει 1000χλμ το μηνα με παπι γιατι ακριβως να τον ενδιαφερει το 1λιτρο/100(που δεν ειναι τοσο)?Μιλαμε για 10 λιτρα το μηνα.Στο χρονο δηλαδη 120.Μονο και μονο που θα μπιελαρει το ιννοβα καλυπτεις το κοστος για 3 χρονια.Προφανως δε μιλαω για δουλεια ντελιβερα.Πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι ειδικη κατηγορια και οι αναγκες σου δεν αφορουν και ολους τους αλλους. Ωραια ειπες οτι το ιννοβα εχει καλυτερα φωτα.Αν εσυ βαζεις τα φωτα πανω απο την αξιοπιστια,καλα κανεις. Τους υπολοιπους τους νοιαζει η αξιοπιστια ειδικα σε ενα οχημα που εξ ορισμου ειναι εργατης. Εμεις δεν εχουμε κολλησει σε φαντασματα.Οι εταιρειες ειναι φαντασματα του παλαιοτερου εαυτου τους. Εβγαζε η honda το wave με το 110αρι μοτερ που ειχε ρουλεμαν σοκολατας και τα επαιρνες στο χερι.Το ειχε φιλος,ανοιξε το μοτερ και ειχε κινεζορουλεμαν μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι ειδικη κατηγορια και οι αναγκες σου δεν αφορουν και ολους τους αλλους. Αν δεν αφορα εμενα η αξιοπιστια και οι ζημιες,ποιον αφορα; 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Ωραια δεν ειναι 0,3.Ποσο ειναι δηλαδη? Ανετα 0.7.Μπορω να σου πω οτι σε σχεση με το Χ και με το Κρυπτον 100 ειναι η μερα με τη νυχτα,ξεχνουσαμε να του βαλουμε βενζινη. 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Ωραια ειπες οτι το ιννοβα εχει καλυτερα φωτα.Αν εσυ βαζεις τα φωτα πανω απο την αξιοπιστια,καλα κανεις. Δεν τα βαζω παραπανω,αλλα αν οδηγας παπι συχνα θα ξερεις οτι τα φωτα ειναι σημαντικο κομματι. Βλεπω οτι διαστρεβλωνεις αυτα που λεω. Γενικα απορω που πρεπει να σας εξηγω αυτονοητα πραματα. Εχετε κολλησει σε μια μπιελα,και δε μπορω να καταλαβω γιατι. Οσο το συντηρεις,εισαι κομπλε. Αν οδηγας σαν καρναβαλος,μπιελα θα βαρεσει το οτιδηποτε. Και διανομεις που δουλευουν με ινοβα δε μου εχουν πει για μπιελα οπως φωναζετε τοση ωρα εδω. Μηπως ειναι συγκεκριμενη χρονολογια αυτο που βαραει μπιελες λες και ειναι σαμπρελα; Να τονισω παλι οτι δεν συμπαθω το ινοβα,αλλα λεω οσα εχω δει . 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Εμεις δεν εχουμε κολλησει σε φαντασματα. Οταν μου λετε για μηχανακια 20ετιας,ναι,εχετε κολλησει σε φαντασματα. 3 ώρες πριν, Dantε είπε Στη τελικη αν θες να βελτιωσεις κατι στο καζερ για να φτασει σε επιπεδο καλο Οπως ειπα παραπανω,αυτα τα μηχανακια,λογω ηλικιας φτανουν μεχρι ενα σημειο,οτι αφτερμαρκετ και να τους βαλεις. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αν δεν αφορα εμενα η αξιοπιστια και οι ζημιες,ποιον αφορα; Ανετα 0.7 αλλα δεν μπορω να σου το πω με σιγουρια,μπορω να σου πω οτι σε σχεση με το Χ και με το Κρυπτον 100 ειναι η μερα με τη νυχτα,ξεχνουσαμε να του βαλουμε βενζινη. Για τα 0,7 λ/100 διαφορα ξεχνουσατε να του βαλετε βενζινη? 🤣 Δεν τα βαζω παραπανω,αλλα αν οδηγας παπι συχνα θα ξερεις οτι τα φωτα ειναι σημαντικο κομματι. Βλεπω οτι διαστρεβλωνεις αυτα που λεω. Για τα φωτα παλι μιλας για τις δικες σου αναγκες.Εσυ σα ντελιβερας κυκλοφορεις κυριως βραδυ και σε νοιαζουν τα φωτα. Η πλειοψηφια που το χρησιμοποιει ,το θελει για να πηγαινοερχεται στη δουλεια του και οποτε το χρησιμοποιει μερα. Περα απο ντελιβεραδες,ποσους βλεπεις να κυκλοφορουν βραδυ με παπι?Ασε που μιλας για επαρχια κιολας.Στην Αθηνα ελαχιστοι ειναι οι δρομοι που δεν εχουν φωτισμο και ουσιαστικα τα φωτα ειναι για να σε προσεχουν οι αλλοι. Αρα βλεπεις πως τα φωτα και που τα αναφερεις,ειναι ατοπο.Στη τελικη ποσο κοστιζει να βαλεις μια σοβαρη λαμπα?Αντε να βαλεις ενα σοβαρο κατοπτρο αν θες τοσο καλα φωτα. Γενικα απορω που πρεπει να σας εξηγω αυτονοητα πραματα. Ναι πες τα αυτονοητα παντογνωστη.Λες και εμεις δε κυκλοφορουμε σε δρομους.Αρχιζεις και αγγιζεις επιπεδο ταξιτζη παντως... Εχετε κολλησει σε μια μπιελα,και δε μπορω να καταλαβω γιατι. Οσο το συντηρεις,εισαι κομπλε. Και διανομεις που δουλευουν με ινοβα δε μου εχουν πει για μπιελα οπως φωναζετε τοση ωρα εδω. Αν οδηγας σαν καρναβαλος,μπιελα θα βαρεσει το οτιδηποτε. Προσωπικα κατι γνωστους που εχω,μια χαρα τους εμφανισε μπιελα παντως. Οταν μου λετε για μηχανακια 20ετιας,ναι,εχετε κολλησει σε φαντασματα. Αν το μηχανακι της 20ετιας κοστιζει λιγοτερο και ειναι πιο καλο,λεγε οτι θες εσυ για φαντασματα.Βαφτισε το και halloween. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Αρα βλεπεις πως τα φωτα και που τα αναφερεις,ειναι ατοπο.Στη τελικη ποσο κοστιζει να βαλεις μια σοβαρη λαμπα?Αντε να βαλεις ενα σοβαρο κατοπτρο αν θες τοσο καλα φωτα. 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Περα απο ντελιβεραδες,ποσους βλεπεις να κυκλοφορουν βραδυ με παπι?Ασε που μιλας για επαρχια κιολας.Στην Αθηνα ελαχιστοι ειναι οι δρομοι που δεν εχουν φωτισμο και ουσιαστικα τα φωτα ειναι για να σε προσεχουν οι αλλοι. 11 λεπτά πριν, Dantε είπε Η πλειοψηφια που το χρησιμοποιει ,το θελει για να πηγαινοερχεται στη δουλεια του και οποτε το χρησιμοποιει μερα. Ατοπο το να εχει καλα φωτα το μηχανακι; Το χρησιμοποιουν μονο μερα; Και οχι,δεν ειναι μονο να αλλαξεις λαμπα. Δεν ειναι μονο Αθηνα η Ελλαδα μαν μου. 11 λεπτά πριν, Dantε είπε Ναι πες τα αυτονοητα παντογνωστη.Λες και εμεις δε κυκλοφορουμε σε δρομους.Αρχιζεις και αγγιζεις επιπεδο ταξιτζη παντως... Γενικα βλεπω οτι ειρωνευεσαι πολυ παραπανω,οποτε καπου εδω σταματαω να σου απανταω. Να εισαι σιγουρος οτι ξερω παραπανω απο σενα απο διτροχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Να εισαι σιγουρος οτι ξερω παραπανω απο σενα απο διτροχα. Η σιγουρια σου θα σε φαει...Το οτι καβαλας για αρκετα χλμ τη μερα ,δε σημαινει οτι ξερεις παραπανω και ουτε οτι εισαι και καλυτερος οδηγος! Την αποδειξη για αυτο τη βλεπουμε καθημερινα ολοι μας ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδια ηρεμα, το να λες σε καποιον οτι ξερεις παραπανω δεν ειναι σωστο.Που ξερω εγω ποιος εισαι εσυ και ποσα ξερεις; Πισω απο ενα πληκτρολογιο ειμαστε δεν γνωριζουμε με ποιον μιλαμε, απλα εχουμε περιπου μια εικονα για το προφιλ του καθενος εδω μεσα, δηλαδη ονομα, ημερομηνια εγγραφης και περιπου τι γραφει και σε ποια τοπικ συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 44 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Ρε παιδια ηρεμα, το να λες σε καποιον οτι ξερεις παραπανω δεν ειναι σωστο.Που ξερω εγω ποιος εισαι εσυ και ποσα ξερεις; Πισω απο ενα πληκτρολογιο ειμαστε δεν γνωριζουμε με ποιον μιλαμε, απλα εχουμε περιπου μια εικονα για το προφιλ του καθενος εδω μεσα, δηλαδη ονομα, ημερομηνια εγγραφης και περιπου τι γραφει και σε ποια τοπικ συνηθως. Ηρεμοι ειμαστε.Απλα οταν αρχιζουν οι ειρωνιες πανω σε ενα θεμα που ξερεις οτι το γνωριζεις καλα,καπου θα αντιδρασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μιας και αναφέρατε το Kawasaki Max 100, ισχύει ότι βγάζει πρόβλημα στην μπιέλα ακόμη με σωστή χρήση? 23 ώρες πριν, Dantε είπε Τι διαφορες σε φρενα αναρτησεις ανεση καταναλωση και φωτα εχει ενα παπι σημερινο με ενα 20ετιας δηλαδη? Ειδικα στα φρενα,παλια ειχαν και καμια διπιστονη ,τωρα βαζουν μονοπιστονες (γκουχ γκουχ κρυφτο Χ) και ταμπουρα ακομα. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Το Honda astrea grand 1996-2002 έβγαινε με ταμπούρα εμπρός πίσω. Το ίδιο και κάποια Yamaha Cygnus της ίδιας χρονολογίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Πάντως το Kaze R έχει διπίστονη δαγκάνα μπροστά. Τώρα αν το Crypton με τη μονοπίστονη έχει καλύτερα φρένα επειδή είναι πιο καινούργιο, δεν το γνωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ηρεμοι ειμαστε.Απλα οταν αρχιζουν οι ειρωνιες πανω σε ενα θεμα που ξερεις οτι το γνωριζεις καλα,καπου θα αντιδρασεις. Το να ξερει δηλαδη ο αλλος κατι καλυτερα δε παιζει?Τα φορουμ τοτε για ποιο λογο ειναι?Αμα ειναι να βγαλουμε κατηγορια που ειναι ο καθενας αυθεντια και να απανταει μονο αυτος. Και εισαι και σιγουρος οτι ξερεις και καλυτερα δηλαδη κιολας,χωρις καν να γνωριζεις με τι ασχολειται ο αλλος η τι γνωσεις εχει 😂 2 ώρες πριν, Candela είπε Μιας και αναφέρατε το Kawasaki Max 100, ισχύει ότι βγάζει πρόβλημα στην μπιέλα ακόμη με σωστή χρήση? Θα σου πω ένα παράδειγμα. Το Honda astrea grand 1996-2002 έβγαινε με ταμπούρα εμπρός πίσω. Το ίδιο και κάποια Yamaha Cygnus της ίδιας χρονολογίας. Προφανως το astrea με τα ταμπουρα δε φρεναρε.Αλλα η πλειοψηφια των παπιων φοραγε διπιστονη μπροστα,ταμπουρο πισω.Οπως και τωρα δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Οι ζάντες με μπράτσα είναι καλύτερες από αυτές με ακτίνες? Τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει η μια και τι η άλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα