Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Ναι δεν ξερω τι φαση τελευταια με τις μεγαλες εταιριες. H microsoft με τις γνωστες κινησεις που δεχτηκε κριτικη. Η αππλε τελευταια εχει ενα attitude "εγω θα σας πω τι ειναι σωστο/πρακτικο/βολικο"... τι φαση να ουμε.

Το θέμα είναι αν εμείς (αν είμαστε η πλειοψηφία) τους πούμε που να τα βάλουν τα προϊοντα τους θα δεις για ποτέ στρώνουν.

προσωπικα στα 11 δεν με χάλασαν τα restrictions με χάλασε που μάλλον κάποια bugia μετά από κάθε restart μου γυρνάει services σε disabled (windows search, spool και αλλά) . Έψαξα μην έχω φάει κάνα ιό αλλά όχι. Στο web δεν βρήκα κάτι. Θα με αναγκάσει να φάω 2 μέρες να κάνω clean install και να τους στολίζω με επίθετα.

σ.σ. Δεν έχω βάλει τίποτα σπασμένο στο pc και είναι full compatible με 11.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω τη γκρίνια σας.... Είναι ωραίο αισθητικά που υπάρχει έτσι; Όχι! Αυξάνει το διαθέσιμο χώρο της οθόνης άρα βοηθάει λίγο στη παραγωγικότητα; Ναι! Επειδή η πρακτικότητα και η χρηστικότητα είναι ανώτερες της αισθητικής χαίρομαι για την ύπαρξή του.

• Like 1
Δημοσ.

Το notch που μπηκε φετος ειναι για το faceid που θα μπει του χρονου.Δεν υπηρχε περιπτωση να ξανα-αλλαξουν design για ενα μονο επιπλεον χαρακτηριστικο.Θα μου πεις ε γιατι δεν το εβελαν στο λανσαρισμα ?Ε πως θα αρμεξουν και του χρονου ? 

• Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

ΥΓ: πάντως για να φτάσανε να βάλουν γνωστούς Youtubers (κι ας είναι παράλληλα εργαζόμενοι τους) να μιλήσουν για το notch, πρέπει να έχουν πάρει πολύ κακό feedback. Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν.

Δεν ξέρω πόση επιφάνεια κερδίζουν εκεί στην apple η οποία αξίζει για να μπει ένα notch σε μια οθόνη που όλοι θέλουν να δουλεύουν ξεκούραστα (χωρίς να δικαιολογεί το notch στο iphone). Προφανώς και το συνηθίζεις όμως δεν παύει να είναι απαγορευτικό σε οθόνη υπολογιστή.

Στην τελική γιατί σου δίνουν δυνατότητα να το κρύψεις, και ποιος λέει πως ακόμη και κρυμμένο δεν φαίνεται μια αηδία;

Ή το βάζεις ή δεν το βάζεις κι αν θες να κερδίσεις σε οθόνη βρες άλλους τρόπους έτσι κι αλλιώς στο αν θα έβγαινε ακριβότερο, αυτοί που θα αγοράσουν ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ! 

Όταν κάποιος επιλέγει ένα μικρό laptop το επιλέγει επειδή το θέλει απλό και κομψό χωρίς υπερβολές που χτυπάνε άβολα στο μάτι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Διάβασες το άρθρο; Λέει ότι η Shruthi είναι εργαζόμενη στην Apple. Η οποία, εμφανίζεται στο βίντεο...

Και τι περίμενες να πει η εργαζόμενη στην Apple (σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της - για να μην την ακούει κανείς)???

"Τι μ@λ@κία είναι τούτο στην οθόνη του laptop μου????", περιμένεις να το πει ποτέ δημόσια?

10 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Το θέμα είναι αν εμείς (αν είμαστε η πλειοψηφία) τους πούμε που να τα βάλουν τα προϊοντα τους θα δεις για ποτέ στρώνουν.

προσωπικα στα 11.... Έψαξα μην έχω φάει κάνα ιό αλλά όχι. Στο web δεν βρήκα κάτι. Θα με αναγκάσει να φάω 2 μέρες να κάνω clean install και να τους στολίζω με επίθετα....

σ.σ. Δεν έχω βάλει τίποτα σπασμένο στο pc και είναι full compatible με 11.

Ψέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεματα!!!! Τα Winblowz 11 είναι και γαμώ τα safe λειτουργικά. Εσύ δεν βλέπεις καλά! Τα έφτιαξε η Αγία MS για να μας σώσει!

ΥΓ: Κάνα bug θα είναι, δεν το βλέπω για ιό. Αλλά εσένα σε βλέπω για κασκαντέρ. Early adoption FTW!

Επεξ/σία από sv398
Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreaseto είπε

Δε καταλαβαίνω τη γκρίνια σας.... Είναι ωραίο αισθητικά που υπάρχει έτσι; Όχι! Αυξάνει το διαθέσιμο χώρο της οθόνης άρα βοηθάει λίγο στη παραγωγικότητα; Ναι! Επειδή η πρακτικότητα και η χρηστικότητα είναι ανώτερες της αισθητικής χαίρομαι για την ύπαρξή του.

Παραγωγικότητα και χρηστικότητα, δύσκολα να τα φανταστώ σε υπολογιστές apple, το λειτουργικό βάζει πολλά εμπόδια. Για παράδειγμα, ξαφνικά σας λέει ότι το μενού στην κορυφή (που ακατανόητα υπάρχει τόσα χρόνια, να τρέχει η εφαρμογή αλλού και να είναι το μενού αλλού), "πιάνει χώρο" και βάζοντας "οθόνη" μέσα στα περιθώρια, ακόμα και με το notch, βγαίνει εκτός το "άχρηστο" και "κερδίζεται" χώρος.

Και μόλις "κερδίσαμε" χώρο, βλέπω τις στρογγυλές γωνίες στα άκρα της οθόνης και το χώρο που τρώνε...

Γενικά, ότι να' ναι...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, george kesoglu είπε

Ρε παιδιά μπορείτε να με πείτε τρελό αλλά εμένα το notch μου αρέσει αισθητικά ακόμα και στα κινητά , andoid iPhone laptop κτλ

Ε, είσαι τρελός! 😛

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια....αν δεν υπηρχε το notch απλα δε θα ηταν ολο το bezel πιο φαρδυ;;; Δηλαδη τωρα απλα εδωσαν περισσοτερη οθονη μικραινοντας τα bezels εκτος απο το σημειο του κεντρου....Δειτε το μισογεματο!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, gppapado είπε

Ρε παιδια....αν δεν υπηρχε το notch απλα δε θα ηταν ολο το bezel πιο φαρδυ;;; Δηλαδη τωρα απλα εδωσαν περισσοτερη οθονη μικραινοντας τα bezels εκτος απο το σημειο του κεντρου....Δειτε το μισογεματο!! :D

Μπορούσαν να το κάνουν 4.5-5mm αντί για 3.5 και να μην υπήρχε notch. Αλλά... Apple.

Ξέρει πως θα πουλήσει (στην εποχή μας) ακόμη και πετάλια αν βάλει αντί για μπαταρία.

Επεξ/σία από skritikos
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, skritikos said:

Μπορούσαν να το κάνουν 4.5-5mm αντί για 3.5 και να μην υπήρχε notch. Αλλά... Apple.

Ξέρει πως θα πουλήσει (στην εποχή μας) ακόμη και πετάλια αν βάλει αντί για μπαταρία.

Βέβαια για την μπαταρία από τα Μ1 και μετά, δε νομίζω πως μπορεί κάποιος να έχει παράπονο! :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...