Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα διαμέρισμα στην Πάτρα κατά προτίμηση αν και δεν έχω ζήσει εκεί. Ποιές είναι καλές περιοχές εκεί ή οδοί που αξίζει να αγοράσει κάποιος ένα διαμέρισμα; Από θέμα ασφάλειας και επαφής με τον κόσμο και διασκέδαση μιας και ενδιαφέρομαι να το έχω ως επενδυτικό. Γνωστή η Πάτρα και ως φοιτητούπολη οπότε, γιατί όχι; (Αθήνα που ψάχνω δεν υπάρχουν ή αν υπάρξουν φεύγουν αμέσως) Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Δημοσ.

Μπορεί αυτό που θα σου πω να είναι τετριμμένο και χιλιοειπωμενο αλλά πήγαινε πρώτα κάνα 2 μέρες Πάτρα να τσεκαρεις την πόλη και να δεις που σε ενδιαφέρει και μετά ανάλογα το μπατζετ σου κινείσαι.

Δημοσ.

Για φοιτητές από Αγίας Σοφίας έως Σκαγιοπούλειο. Οι ευκαιρίες πάντως και εδώ εξαφανίζονται γρήγορα και οι μεσίτες βαριούνται που ζουν, μπορεί να παίρνεις τηλέφωνο στα γραφεία και να μην το σηκώνουν αλλά ακόμα και να το σηκώσουν  λένε πως θα ενημερώσουν τον μεσίτη και δεν σε παίρνει κανείς. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, efo355 είπε

Μπορεί αυτό που θα σου πω να είναι τετριμμένο και χιλιοειπωμενο αλλά πήγαινε πρώτα κάνα 2 μέρες Πάτρα να τσεκαρεις την πόλη και να δεις που σε ενδιαφέρει και μετά ανάλογα το μπατζετ σου κινείσαι.

Ναι το έχω σκεφτεί να αφιερώσω 2-3 μέρες κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον. Να πάω και να δω καλύτερα κι από κοντά τί παίζει. Όσο μπορέσω δηλαδή. Βλέπω ότι υπάρχουν διαμερίσματα και μετά του 2000 κάτι που στην Αθήνα ούτε για αστείο. 

3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Εφόσον το θέλει για επένδυση, τι τον νοιάζει αν είναι οκ η πόλη;

Σωστά. Απλά είναι καλό πιστεύω να έχω και μια ιδέα πριν κάνω το οτιδήποτε. Μην πάω έτσι 😜

2 ώρες πριν, Xdanger είπε

Για φοιτητές από Αγίας Σοφίας έως Σκαγιοπούλειο. Οι ευκαιρίες πάντως και εδώ εξαφανίζονται γρήγορα και οι μεσίτες βαριούνται που ζουν, μπορεί να παίρνεις τηλέφωνο στα γραφεία και να μην το σηκώνουν αλλά ακόμα και να το σηκώσουν  λένε πως θα ενημερώσουν τον μεσίτη και δεν σε παίρνει κανείς. 

Χρήσιμη πληροφορία. Ευχαριστώ πολύ! Θα κοιτάξω να δω τί παίζει. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να βρω ίσως και από ιδιώτη χωρίς εμπλοκή μεσίτη.

Δημοσ.

Νο 1 οπου βρεις καλυτερη ευκαιρια, σε κεντρικο δρομο πχ πλατειες καφετερειες κλπ, στο κεντρο. το κανεις κ μαγαζι. σαν τρυπα

μπορεις να πας κ σε ολη την ελλαδα σε τουριστικες, εμπορικες περιοχες, εως κ αγορα  περιπτερου ,μινι μαρκετ κλπ

κοντα στο κεντρο θα εχει ζητηση πχ στα δικαστηρια, παραλια, αλλα οι τιμες θα ειναι αισθητα πιο αυξημενες. 

επιτοπου πρεπει να πηγαινεις κ να βλεπεις τί επισκευες κ κατασταση ειναι κ να μιλατε

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Andreas_Giann είπε

Καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα διαμέρισμα στην Πάτρα κατά προτίμηση αν και δεν έχω ζήσει εκεί. Ποιές είναι καλές περιοχές εκεί ή οδοί που αξίζει να αγοράσει κάποιος ένα διαμέρισμα; Από θέμα ασφάλειας και επαφής με τον κόσμο και διασκέδαση μιας και ενδιαφέρομαι να το έχω ως επενδυτικό. Γνωστή η Πάτρα και ως φοιτητούπολη οπότε, γιατί όχι; (Αθήνα που ψάχνω δεν υπάρχουν ή αν υπάρξουν φεύγουν αμέσως) Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Περιοχή Αγίας Σοφίας, για ενοικίαση σε φοιτητές.
Εναλλακτικά, περιοχή Πανεπιστημίου (νοσοκομείου Πανεπιστημιακού), για ενοικίαση επίσης σε φοιτητές ή εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Andreas_Giann είπε

Ναι το έχω σκεφτεί να αφιερώσω 2-3 μέρες κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον. Να πάω και να δω καλύτερα κι από κοντά τί παίζει. Όσο μπορέσω δηλαδή. Βλέπω ότι υπάρχουν διαμερίσματα και μετά του 2000 κάτι που στην Αθήνα ούτε για αστείο. 

offtopic αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι παλιές πολυκατοικίες αλλά η ελλιπής συντήρηση. Σε όλο τον κόσμο τα σπίτια είναι παλαιά στο κέντρο των πόλεων, αλλά συντηρημένα. Όχι του 70' χωρίς να έχει επενδυθεί πίσω ούτε ένα ευρλω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...