Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, anagdion είπε

Καλησπέρα Mrs. Hyde. Επειδή θέλω να αγοράσω το ίδιο κινητο (Α52s) μπορείς να μου πεις τι διαφορά (εκτός της τιμής 😉) έχει από την αγορά του κινητού από κανονικό κατάστημα. Δηλαδή τι ΄χανεις (εγγύηση,σερβις κλπ) αν αγοράσεις από bestprice. Επίσης από ποιο κατάστημα το πήρες και αν είσαι ευχαριστημένη. Ευχαριστώ

Καλησπέρα, anagdion. 

Το πήρα από το JMCtech. Πρώτη φορά ψωνίζω απ' το συγκεκριμένο κατάστημα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για after-sales service. Από άποψη αγοράς, εξυπηρέτησης κλπ έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Περίμενα ν' αργήσει λιγάκι, επειδή είναι στο Καρπενήσι, αλλά ήρθε πολύ γρήγορα. Υπήρχε ενημέρωση για την παραγγελία και την αποστολή, το συσκεύασαν μια χαρά... Γενικά, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Θα τους προτιμήσω ξανά.

Δίνουν δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. 

Με το καλό να το πάρεις. Είναι value for money, θα το χαρείς. 

Δημοσ.

Για τα λεφτά του θα συμφωνήσω ότι το a52s.Το εχει η κοπέλα μου και ο κολλητός μου και οι 2 είναι πολύ ευχαριστημένοι. Στο θέμα φωτογραφία και αναφερόμενος στον απλό χρήστη που δεν θα παίξει φουλ με ρυθμίσεις κτλπ το κινητό είναι κάτι παραπάνω από τίμιο και θα ικανοποιήσει τον μέσο χρήστη πιστεύω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2021 στις 7:54 ΠΜ, GATE123 είπε

Το Samsung έχει και OIS 

Μπορείς να δεις την σύγκριση των δύο κινητών https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-gt-master-edition-8gb-256gb,samsung-galaxy-a52s-5g-global-8gb-256gb

Ψάχνομαι και εγώ για νέο κινητό. Ακόμα είμαι με Redmi Note 5, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το RN5, ούτε ιδαίτερες απαιτήσεις, ούτε και αλλάζω συχνά κινητά για να κάνω εντύπωση στον περίγυρο. 

Αν προχωρήσω, θα ήθελα μια όμορφη οθόνη(φαντάζομαι, αμφότερα είναι καλύτερα από το δικό μου! )

Αν τελικά αποφασίσω, μεταξύ των Α52s και Realme GT, υπερτερεί κάποιο; (δεν με απασχολεί αν το Α52 έχει ένα 50άρικο παραπάνω στην ίδια έκδοση με το GT, μάλλον λόγω IP67 & OIS & αναβαθμίσεις όπως λέει. Γενικά, θα προτιμούσες την μία εταιρεία έναντι της άλλης και γιατί; )

Υ.Γ.: μάλλον κλίνω προς το Α52ς(έχει και στέρεο ηχεία από ότι βλέπω, ακούω και λίγη μουσική καμιά φορά)

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, kogba είπε

Ψάχνομαι και εγώ για νέο κινητό. Ακόμα είμαι με Redmi Note 5, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το RN5, ούτε ιδαίτερες απαιτήσεις, ούτε και αλλάζω συχνά κινητά για να κάνω εντύπωση στον περίγυρο. 

Αν προχωρήσω, θα ήθελα μια όμορφη οθόνη(φαντάζομαι, αμφότερα είναι καλύτερα από το δικό μου! )

Αν τελικά αποφασίσω, μεταξύ των Α52s και Realme GT, υπερτερεί κάποιο; (δεν με απασχολεί αν το Α52 έχει ένα 50άρικο παραπάνω στην ίδια έκδοση με το GT, μάλλον λόγω IP67 & OIS & αναβαθμίσεις όπως λέει. Γενικά, θα προτιμούσες την μία εταιρεία έναντι της άλλης και γιατί; )

Υ.Γ.: μάλλον κλίνω προς το Α52ς(έχει και στέρεο ηχεία από ότι βλέπω, ακούω και λίγη μουσική καμιά φορά)

Επειδή δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η φωτογραφία εγώ θα πήγαινα στο Realme.

Πιο καθαρό λογισμικό.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...