DjTony Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, siento99 είπε Το είδαμε το διαμέρισμα βρε 🤣 Στο διαμέρισμα αν πάτε δεν υπάρχει κανείς εκεί; γείτονες κάτι να ρωτήσετε; ρωτήστε και στην αστυνομία της περιοχής να έχετε μια γνώμη.. Δεν γίνεται ο καθένας να τρώει τα λεφτά έτσι απλά. Επίσης για εμένα πάρτε τα χρήματα αν μπορέσετε και ψάξτε κάτι άλλο. Διότι αν ξεκίνησε έτσι η συνεργασία σκέψου να υπάρξει κάποιο πρόβλημα αργότερα τι έχετε να τραβήξετε.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, DjTony είπε Στο διαμέρισμα αν πάτε δεν υπάρχει κανείς εκεί; γείτονες κάτι να ρωτήσετε; ρωτήστε και στην αστυνομία της περιοχής να έχετε μια γνώμη.. Δεν γίνεται ο καθένας να τρώει τα λεφτά έτσι απλά. Επίσης για εμένα πάρτε τα χρήματα αν μπορέσετε και ψάξτε κάτι άλλο. Διότι αν ξεκίνησε έτσι η συνεργασία σκέψου να υπάρξει κάποιο πρόβλημα αργότερα τι έχετε να τραβήξετε.. Έχεις δίκιο σε ευχαριστώ 😒
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, DjTony είπε Αυτό πάλι πως γίνεται; δεν πήγαν να δουν το διαμέρισμα; δεν είδαν ένα άδειο σπίτι προς βάψιμο; Και που ξερεις ποιανού ήταν το διαμέρισμα; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Ukforthemoment 4 1
vali Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Γιατί θέλατε να το βάψει ο ιδιοκτήτης; Καλύτερα δεν θα ήταν να το βάφατε εσείς με τις αποχρώσεις και τα υλικά της επιλογής σας και όταν κάποια στιγμή φύγετε να το παραδώσετε άβαφο ;
DjTony Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, vali είπε Γιατί θέλατε να το βάψει ο ιδιοκτήτης; Καλύτερα δεν θα ήταν να το βάφατε εσείς με τις αποχρώσεις και τα υλικά της επιλογής σας και όταν κάποια στιγμή φύγετε να το παραδώσετε άβαφο ; Ρωτάς αν μπορούν εκτός από 2 ενοίκια + έπιπλα + ηλεκτρικά + σούπερ μάρκετ, μπορούν να δώσουν και 300-400€ για βάψιμο σπιτιού; υποχρέωση του ιδιοκτήτη είναι αυτό. 2
vali Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δ 44 λεπτά πριν, DjTony είπε Ρωτάς αν μπορούν εκτός από 2 ενοίκια + έπιπλα + ηλεκτρικά + σούπερ μάρκετ, μπορούν να δώσουν και 300-400€ για βάψιμο σπιτιού; υποχρέωση του ιδιοκτήτη είναι αυτό. Δεν είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Υποχρέωση του είναι ότι λέει το μισθωτήριο. Αν το νοικιάσει άβαφο θα το παραδώσει και άβαφο στο τέλος. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να το βάψει με φτηνά υλικά και σε αποχρώσεις που δεν μου αρέσουν. Θα πρέπει εγώ μετά από λίγο καιρό να το ξαναβάψω με όλο μου το νοικοκυριό μέσα στο σπίτι. Καλύτερα δεν είναι να το βάψω όταν το σπίτι είναι κενό, όπως μου αρέσει και μετά να μπώ μέσα; Μπορείς επίσης να το βάψεις και μόνο σου για να σου βγει φτηνότερα ή και να διαπραγματευτείς μειωμένη εγγύηση προκειμένου να το βάψεις εσύ. 3
aleka13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Παίζει ρόλο τι γράφει η απόδειξη. Αν γράφει προκαταβολή για μίσθωση για παράδειγμα. Αν το γράφει, ζητηστε τα χρήματα πίσω με την απειλή της αστυνομίας και διαλέξτε άλλο εκμισθωτή, αυτός είναι ασυνεπής.
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, aleka13 είπε Παίζει ρόλο τι γράφει η απόδειξη. Αν γράφει προκαταβολή για μίσθωση για παράδειγμα. Αν το γράφει, ζητηστε τα χρήματα πίσω με την απειλή της αστυνομίας και διαλέξτε άλλο εκμισθωτή, αυτός είναι ασυνεπής. Και με ποια ακριβώς αιτιολογία να τα ζητήσει πίσω? Επίσης να απειλήσει τον ιδιοκτήτη πως? Να του πει πως αν δεν δώσει τα χρήματα πίσω η αστυνομία θα κάνει τι? 1
aleka13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και με ποια ακριβώς αιτιολογία να τα ζητήσει πίσω? Επίσης να απειλήσει τον ιδιοκτήτη πως? Να του πει πως αν δεν δώσει τα χρήματα πίσω η αστυνομία θα κάνει τι? Με την απειλή της καταγγελίας για εξαπάτηση και του αυτοφώρου.
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, aleka13 είπε Με την απειλή της καταγγελίας για εξαπάτηση και του αυτοφώρου. Πρώτα από όλα δεν τίθεται θέμα αυτόφωρου μια και το υποτιθέμενο έγκλημα από ότι έγραψε τελέστηκε 1μιση βδομάδα πριν. Επίσης ο/η ts δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει εξαπάτηση γιατί όπως έγραψε η συμφωνία για το βάψιμο ήταν προφορική. Καλό θα ήταν να μην γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα. 1
Doped Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, siento99 είπε Όχι δεν έχω τίποτα Διευθυνση για το σπιτι εχεις? Σοβαρα, επειδη μαλλον δεν το ειχες ψαξει αρκετα, δες πως μπροεις να παρεις τα λεφτα σου τουλαχιστον πισω. 50 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πρώτα από όλα δεν τίθεται θέμα αυτόφωρου μια και το υποτιθέμενο έγκλημα από ότι έγραψε τελέστηκε 1μιση βδομάδα πριν. Το οτι δεν εχει μπει καν μεσα στο σπιτι δνε μπορει να ειναι λογος για να καλεσει εστω την αστυνομια ή να μπορεσει με καποιον τροπο να πιεσει καταστασεις και να μπει στο σπιτι?
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Doped είπε Το οτι δεν εχει μπει καν μεσα στο σπιτι δνε μπορει να ειναι λογος για να καλεσει εστω την αστυνομια ή να μπορεσει με καποιον τροπο να πιεσει καταστασεις και να μπει στο σπιτι? Και τι την πέρασες την αστυνομία, μπράβους να "πιέζουν καταστάσεις"? Κάντου μήνυση θα πουν, άντε το πολύ πολύ να τον καλέσουν και να του πουν ότι ο φερόμενος ως εξαπατημένος θα κινηθεί δικαστικά αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του.
Doped Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και τι την πέρασες την αστυνομία, μπράβους να "πιέζουν καταστάσεις"? Κάντου μήνυση θα πουν, άντε το πολύ πολύ να τον καλέσουν και να του πουν ότι ο φερόμενος ως εξαπατημένος θα κινηθεί δικαστικά αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του. Δεν τους εχω χρειαστει και δεν ξερω την διαδικασια. Λογικα πρωτα πας νομικα αρα τα σκας σε δικηγορο?
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Doped είπε Δεν τους εχω χρειαστει και δεν ξερω την διαδικασια. Λογικα πρωτα πας νομικα αρα τα σκας σε δικηγορο? Εμ πως αλλιώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα