Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ίσως να φανεί χαζή η ερώτηση μου στους γνωστές. Την κατανόηση σας. Θέλω να πάρω μια κάρτα δικτύου για να συνδέσω ένα ηχείο Bluetooth. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Όλες οι κάρτες δικτύου pcie έχουν και WiFi και Bluetooth;;; ρωτάω γιατί έβαλα ένα στικακι usb Bluetooth και δεν έπαιζε το ηχείο. Άρα πρέπει να αγοράσω κάποια κάρτα δικτύου σωστά;; 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανες pair κανονικά τα ηχεία και τα έβλεπες στο σύστημα σου? 

Με άλλες συσκευές το flashaki Bluetooth δουλεύει κανονικά? π.χ αν θες να στείλεις μια εικονα από το pc στο κινητό δουλεύει? 

Επεξ/σία από vagelis2019
  • Like 1
Δημοσ.

Οι κάρτες διχτιου οι ασύρματες δουλεύουν σε άλλες συχνότητες από τα ηχεία σου bluetooth, δεν έχουν απαραίτητα και τα δύο wifi & bt εκτός και αν το λέει

Μπορεί να έχεις θέματα με παλιό stick bt που δεν υποστηρίζεται από το ηχείο η να μην το  σεταρεις σωστά 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φαίνεται ότι συνδέθηκε αλλά δεν δουλεύει ο ήχος. Υποθέτω θέλει κάτι πιο έξυπνο 

Μήπως τα usb Bluetooth δεν στέλνουν τόσα δεδομένα δεν ξέρω.🤐

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Το Bluetooth ανήκει στις συσκευές δικτύου Personal Area Network (PAN) και στο IEEE Standard 802.15.1 το οποίο όμως πλέον κρατάει ο Bluetooth Special Interest Group (SIG). 
Τα ασύρματα δίκτυα με Standard ΙΕΕΕ 802.11 τα οποία έκγειται στις πιστοποιήσεις της WIfi Alliance (εξού και το WiFi) καθώς και το Ethernet IEEE 802.3 είναι διαφορετικά μεταξύ τους αλλά μπορεί να υφίστανται στο ίδιο Network Interface Card (NIC) (κάρτα δικτύου) μέσω διαφορετικών modules. Συνήθως είναι ανεξάρητα και μεμονωμένα. 

Δεν έχουν όμως καμία σχέση μεταξύ τους. Δεν χρειάζεσαι κάρτα δικτύου για να ακούσεις μουσική μέσω Bluetooth. 

Τώρα, το Bluetooth βγαίνει σε εκδόσεις (1.2 - 5 ) και οι συσκευές έχουν αντίστοιχα εκδόσεις που υποστηρίζουν. Αρχικά δες ότι το bt interface με το ηχείο είναι συμβατά.
Αν είναι συμβατά δες μήπως δεν έχεις επιλέξει σωστά την έξοδο ήχου. Στα Bluetooth επίσης πέρα από τη ζεύξη (το ζευγάρωμα δηλαδή) πρέπει να επιλέξεις και σύνδεση για να λειτουργήσεις ως συσκευή εξόδου και κατ' επέκταση να παίξει μουσική.

Επεξ/σία από spyros_s
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...