venuets Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Τι λετε να γινει αν αυριο το πρωι ερθει ο Mark και πει τα κλεινω ολα ( ναι ξερω οτι δεν γινετε και περναω πολλα βηματα απο το πολυμετοχικό και τα σχετικα αλλα λεω ΑΝ )
petran91 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, έστω για λίγο μέχρι να εμφανιστεί το επόμενο αντίστοιχο μεγάλο social media. 1 1
venuets Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, petran91 είπε Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, έστω για λίγο μέχρι να εμφανιστεί το επόμενο αντίστοιχο μεγάλο social media. προσωπικα πιστευω οτι θα επικρατηση παρανοια κυριως σε ηλικιες 23 και κατω
gianniz_k Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Ποιος νοιαστηκε; Φτιάχνει ο Trump νέο social network και θα τα σαρώσει όλα 2
DownUNDERground Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Οι μισοί θα κάνουν πάρτι και οι άλλοι μισοί θα το ρίξουν στα ναρκωτικά. Στα σοβαρά τώρα, τίποτα δε θα γίνει. Το κενό θα καλυφθεί από κάτι άλλο, όπως ορίζει η φύση. 1
venuets Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 56 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Οι μισοί θα κάνουν πάρτι και οι άλλοι μισοί θα το ρίξουν στα ναρκωτικά. Στα σοβαρά τώρα, τίποτα δε θα γίνει. Το κενό θα καλυφθεί από κάτι άλλο, όπως ορίζει η φύση. Όσοι έχουν επενδύσει "επαγγελματικά" πάνω εκεί και πουθενά αλλού δεν ξέρω πως θα το πάρουν.
StamTheMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Στα σοβαρά τώρα, τίποτα δε θα γίνει. Το κενό θα καλυφθεί από κάτι άλλο, όπως ορίζει η φύση. 3 λεπτά πριν, venuets είπε Όσοι έχουν επενδύσει "επαγγελματικά" πάνω εκεί και πουθενά αλλού δεν ξέρω πως θα το πάρουν. 2 ώρες πριν, venuets είπε προσωπικα πιστευω οτι θα επικρατηση παρανοια κυριως σε ηλικιες 23 και κατω Θα εχουμε πολλες αυτοκτονιες απο αχρηστους ανθρωπους,που νομιζουν οτι το να χορευεις και να δειχνεις τα βυζια/κωλο/σωμα σε κανουν αυτοματως πετυχημενο. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από StamTheMan
Nabuko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Θα υπήρχε αύξηση εγγραφών μελών στο insomnia και συνεχόμενα ποσταρίσματα στο παρακάτω θρεντ
MikeJ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Αρκετοί πάντως θα έπρεπε να βρουν κανονική δουλειά. 1
onelonelystar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 όπως είμασταν κ πριν... δηλ τα ίδια χάλια. Μερικοί απλά δεν σώνονται με τίποτα. 1
gokuthelegend Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω λογαριασμό facebook μόνο και μόνο για να συνομιλώ με παλιούς φίλους από την σχολή και τον στρατό. Με τους περισσότερους έχουμε ανταλάξει και τηλέφωνα οπότε μπορούμε να μιλάμε και μέσω Viber, Telegram ή κάποιας άλλης παρόμοιας πλατφόρμας σε περίπτωση που πέσει το facebook. Δυστυχώς υπάρχει από ένα μικρό ποσοστό φίλων των οποίων δεν έχω τα τηλέφωνά τους οπότε αν πέσει το facebook τότε χανόμαστε οριστικά. Επίσης ακολουθώ και κάποιες σελίδες που πραγματικά με ενδιαφέρουν, πχ ακολουθώ το τοπικό μου σινεμά που έχει ανοίξει σελίδα στο facebook και ανεβάζει το πρόγραμμα προβολών των ταινιών που φέρνει και την τοπική εφημερίδα που ανεβάζει άρθρα για την τοπική κοινωνία. Σε αυτή την περίπτωση θα μαθαίνω με άλλο τρόπο τα νέα αν κλείσει το φατσοβιβλίο. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από gokuthelegend
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Το Facebook δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει. Η οποία συζήτηση είναι για την μείωση της πελατειακής βάσης του η την αλλαγή των ηλικιακών ορίων και συνηθειών αυτής, αυτα και μόνο από μόνα τους επηρεάζουν τα έσοδα του fb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα