Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λετε να γινει αν αυριο το πρωι ερθει ο Mark και πει τα κλεινω ολα ( ναι ξερω οτι δεν γινετε και περναω πολλα βηματα απο το πολυμετοχικό και τα σχετικα  αλλα λεω ΑΝ )

Δημοσ.

Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, έστω για λίγο μέχρι να εμφανιστεί το επόμενο αντίστοιχο μεγάλο social media.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petran91 είπε

Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, έστω για λίγο μέχρι να εμφανιστεί το επόμενο αντίστοιχο μεγάλο social media.

προσωπικα πιστευω οτι θα επικρατηση παρανοια κυριως σε ηλικιες 23 και κατω

Δημοσ.

Οι μισοί θα κάνουν πάρτι και οι άλλοι μισοί θα το ρίξουν στα ναρκωτικά.:lol:

Στα σοβαρά τώρα, τίποτα δε θα γίνει. Το κενό θα καλυφθεί από κάτι άλλο, όπως ορίζει η φύση.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Οι μισοί θα κάνουν πάρτι και οι άλλοι μισοί θα το ρίξουν στα ναρκωτικά.:lol:

Στα σοβαρά τώρα, τίποτα δε θα γίνει. Το κενό θα καλυφθεί από κάτι άλλο, όπως ορίζει η φύση.

Όσοι έχουν επενδύσει "επαγγελματικά" πάνω εκεί και πουθενά αλλού δεν ξέρω πως θα το πάρουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

3 λεπτά πριν, venuets είπε

Όσοι έχουν επενδύσει "επαγγελματικά" πάνω εκεί και πουθενά αλλού δεν ξέρω πως θα το πάρουν. 

2 ώρες πριν, venuets είπε

προσωπικα πιστευω οτι θα επικρατηση παρανοια κυριως σε ηλικιες 23 και κατω

Θα εχουμε πολλες αυτοκτονιες απο αχρηστους ανθρωπους,που νομιζουν οτι το να χορευεις και να δειχνεις τα βυζια/κωλο/σωμα σε κανουν αυτοματως πετυχημενο.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω λογαριασμό facebook μόνο και μόνο για να συνομιλώ με παλιούς φίλους από την σχολή και τον στρατό. Με τους περισσότερους έχουμε ανταλάξει και τηλέφωνα οπότε μπορούμε να μιλάμε και μέσω Viber, Telegram ή κάποιας άλλης παρόμοιας πλατφόρμας σε περίπτωση που πέσει το facebook. Δυστυχώς υπάρχει από ένα μικρό ποσοστό φίλων των οποίων δεν έχω τα τηλέφωνά τους οπότε αν πέσει το facebook τότε χανόμαστε οριστικά. Επίσης ακολουθώ και κάποιες σελίδες που πραγματικά με ενδιαφέρουν, πχ ακολουθώ το τοπικό μου σινεμά που έχει ανοίξει σελίδα στο facebook και ανεβάζει το πρόγραμμα προβολών των ταινιών που φέρνει και την τοπική εφημερίδα που ανεβάζει άρθρα για την τοπική κοινωνία. Σε αυτή την περίπτωση θα μαθαίνω με άλλο τρόπο τα νέα αν κλείσει το φατσοβιβλίο.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Το Facebook δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει. Η οποία συζήτηση είναι για την μείωση της πελατειακής βάσης του η την αλλαγή των ηλικιακών ορίων και συνηθειών αυτής, αυτα και μόνο από μόνα τους επηρεάζουν τα έσοδα του fb. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...