Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω μια κάρτα γραφικών r7260X gigabyte επειδή το bios της μητρικής  δεν το έβγαζε σωστά στην οθόνη, μου είπανε από την AOC να κάνω update τους οδηγούς, και εγώ έκανα το firmwere της κάρτας, και τώρα δεν την αναγνωρίζει καν, την έκαψα; μπορεί να σωθεί κάπως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. βγαλε την καρτα

2. στο bios της μητρικης ψαξε για επιλογη ωστε να κανει init απο την ενσωματωμενη στον επεξεργαστη ωστε να παρει απο αυτη εικονα

3. μετα βαλε  την καρτα

4. εικονα θα βλεπεις απο την εξοδο της μητρικης

5. φτιαχνεις με το rufus bootable usb flash στικακι με freedos

6. κατεβαζεις το εργαλειο για dos https://www.techpowerup.com/download/ati-atiflash/

μπορεις πρωτα να δοκιμασεις και το εργαλειο για windows (αν δει την καρτα), μηπως γλιτωσεις χρονο και ταλαιπωρια

7. ψαχνεις επισης στο techpowerup.com για το bios της καρτας σου

8. τα βαζεις στο στικακι, bootαρεις (DOS legacy boot) απο το στικακι και flashαρεις την καρτα.

Προσοχη: εδω χρειαζεται να δεις τα video που ειχα ποσταρει (πριν λιγες μερες) με πιο λεπτομερειες και καλυτερες οδηγιες, καθως και τις εντολες που πρεπει να γραψεις

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, duffyduck είπε

1. βγαλε την καρτα

2. στο bios της μητρικης ψαξε για επιλογη ωστε να κανει init απο την ενσωματωμενη στον επεξεργαστη ωστε να παρει απο αυτη εικονα

3. μετα βαλε  την καρτα

4. εικονα θα βλεπεις απο την εξοδο της μητρικης

5. φτιαχνεις με το rufus bootable usb flash στικακι με freedos

6. κατεβαζεις το εργαλειο για dos https://www.techpowerup.com/download/ati-atiflash/

μπορεις πρωτα να δοκιμασεις και το εργαλειο για windows (αν δει την καρτα), μηπως γλιτωσεις χρονο και ταλαιπωρια

7. ψαχνεις επισης στο techpowerup.com για το bios της καρτας σου

8. τα βαζεις στο στικακι, bootαρεις (DOS legacy boot) απο το στικακι και flashαρεις την καρτα.

Προσοχη: εδω χρειαζεται να δεις τα video που ειχα ποσταρει (πριν λιγες μερες) με πιο λεπτομερειες και καλυτερες οδηγιες, καθως και τις εντολες που πρεπει να γραψεις

Το κακο ειναι οτι η μητρικη εχει 2 επιλογες ή να ανοιγει η onboard ή η καρτα γραφικων δεν εχει επιλογη και για τα 2 πρωτη φορα το ακουω μπωρει και τα 2 να λειτουργουν; αυτη την ωρα ειμαι με την onboard αν βαλω την pci κανει 3 μπιπ το ηχειο οτι δεν βρισκει την καρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως το εκανες αυτο?????

Και η ερωτηση δεν ειναι ρητορική αλλα για να καταλαβουμε τι ακριβώς εκανες

Δεσ και αυτο

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Διαβεσε το θεματακι που σου εβαλα.Ειναι ιδια περιπτωση και ποιο προχωρημένη σε λυση η γραψε εκει

Αχ παιδια σας ευχαριστω αρα υπαρχει τροπος να σωθει; και εγω την ειχα για πεταμα

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το εκανα την βρηκε την καρτα με θαυμαστικο την βγαζει στην διαχειρηση συσκευων τωρα τι πρεπει να κανω; τα ειδα τα βηματα αλλα δεν μπωρο να τρεξω το αρχειο

Αχ παιδια την βλεπει την βλεπει την βλεπει σας υπερ ευχαριστω μαλον εφτιαξε την διαβαζει κανονικα, παω να συνδεσω και την οθονη μου τωρα αχ δεν το πιστευω ξανα εφτιαξε θα την πετουσα παρα λιγο

ναι λειτουργει ξανα οπως πριν εβαλα το αλλο bios που ειχε του οκτωμβριου και δουλεψε δεν το πιστευω δεν ξερω τι να πω τα εχω χασει 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...